רק להם מגיע

משתפרת1

Well-known member
לא רלוונטי. הקבוצה המדוברת (קרי מה שאושר לאותם חרדים) נוגע לשירות לאומי ולא לחיילי צה"ל.
זה בדיוק מה שאני מנסה לומר :). אין כנראה בכלל ואם יש אז מעט מאוד, חילונים שעונים לאותם קריטריונים כמו הקבוצה החרדית שבה מדובר. זה לא אומר שמה שאושר שם אושר לחרדים דווקא. זאת רק התוצאה. כאמור, הסיכוי שבתקנות יירשם 'לחרדים בלבד' (בנוסח כזה או אחר), אפסי עד לא קיים.

זה בסדר, את זה אף אחד לא מקבל :). ליתר דיוק, מקבלים כל החל"תניקים האזרחים ואלו מקבלים הרבה יותר מכך. הקבוצה החרדית הושוותה לאותם אזרחים, לא לחיילים (ועל כן ההשוואה לכתחילה כלל אינה רלוונטית).
בעיניך לא רלוונטי, בעיני רלוונטי לגמרי.

אני מצטטת את הידיעה:
לפי שעה, טרם אושר מענק לחיילים ומשרתים אחרים בשירות הלאומי, בהם מעל ל-5,000 משרתים ערבים.
ואני לא מבדילה בין משרתי שירות לאומי לבין חיילים. לא מבדילה בין חילונים לחרדים לערבים שמשרתים.
משונה שכשיש הטבה לחרדים- הכל טוב בעיניך, השוואה לאחרים איננה רלוונטית, וברגע שיש איזה עבריין חרדי פתאום ההשוואה לחילוני עבריין כן רלוונטית. מעניין היכן קונים משקפיים כאלה.

Harrington

Well-known member
מנהל
בעיניך לא רלוונטי, בעיני רלוונטי לגמרי.

אחזור ברשותך רגע אחורה.
כתבתי בעקבות דברייך שאני לא חושב שמדובר באישור שנקבע לחרדים באופן רשמי, אלא שפשוט בקריטריונים המדוברים אין (הרבה) חילונים.

מה לעשות לעניין הזה, השאלה מה כן או לא מקבלים 800 קבוצות אחרות בעלות מאפיינים אחרים, אינה רלוונטית בשום קנה מידה.

מול זה השאלה העקרונית מי מקבל מה או למי צריך לסייע קודם, בוודאי שרלוונטית :). זה פשוט לא קשור למה שכתבתי.

נערך לאחרונה ב:

משתפרת1

Well-known member
אחזור ברשותך רגע אחורה.
כתבתי בעקבות דברייך שאני לא חושב שמדובר באישור שנקבע לחרדים באופן רשמי, אלא שפשוט בקריטריונים המדוברים אין (הרבה) חילונים.

מה לעשות לעניין הזה, השאלה מה כן או לא מקבלים 800 קבוצות אחרות בעלות מאפיינים אחרים, אינה רלוונטית בשום קנה מידה.

מול זה השאלה העקרונית מי מקבל מה או למי צריך לסייע קודם, בוודאי שרלוונטית :). זה פשוט לא קשור למה שכתבתי.
מה לעשות ותפיסת העולם שלי גורמת לי להגדיר מה רלוונטי ומה לא אחרת ממך.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל

ועדת העבודה והרווחה של הכנסת אישרה מענק חד פעמי של עד 13,200 שקל למשרתי שירות לאומי חרדים, שבשל מצב כלכלי קשה במיוחד אושר להם לעבוד במקביל לשירות אך הם פוטרו או הוצאו לחל"ת במשבר הקורונה. לפי שעה, טרם אושר מענק לחיילים ומשרתים אחרים בשירות הלאומי, בהם מעל ל-5,000 משרתים ערבים​

רק להם מגיע ה-כ-ל , לאחרים לא
ראינו את הכתבות על חיילים בודדים שהם בדיוק באותו מצב ולא מקבלים כלום מהמדינה לאחר שפוטרו או שהוצאו לחל"ת
סיפור האהבה של ביבי והחרדים הוא חזק יותר מהכעס שלי, שלך ובכלל של כל החילונים.
אתה חייב להבין שיש מערכת סימביוטית משומנת היטב ביניהם.
אלה תומכים בו ללא עוררין
והוא מצידו....
רק לפנק, לפנק, לפנק. :-D

למעלה