רק לי הזכירו המראות של התקיפה

nooshP

New member
רק לי הזכירו המראות של התקיפה

של גדעון עזרא מראות אחרים משנת 1995? את וינגייט ואת מה שקרה בכניסה לכנסת? אז אל תגידו שכולכם רק מחבקים את השוטרים, ולא אלימים, מספיק רק אחד בשביל דברים כאלה. ואני מאוד מפחדת שהרצח הפוליטי של יהודים ע"י יהודים שמתנגדים לעמדתם יקרה כאן בפעם השלישית. (אחרי גרינצוויג ורבין).

InfinityX

New member
אולי לא שמעת את כבוד השר...

אבל אני שמעתי אותו בהחלט. הוא אמר: "היו תקיפות מלוליות, אך לא גסות (בשידור, קצת לפני, שמעו רק "מדינת משטרה!" ו"תתבייש לך!"), ושום יד לא נשלחה לעברי. האוכלוסיה הזאת יודעת להציב גבול." משהו כזה. אולי תנסה לשמוע בחדשות מחר ותבין שמי שמנסה להרעיל אותך זה התקשורת, אבל גם היא לא זכתה עדיין לעוות הקלטות או לשנות ציטוטים. השר עזרא בהחלט שיבח את המפגינים.

nooshP

New member
אני ראיתי בטלויזיה בידיוק מה שהלך

שם, אני לא צריכה תיווך. ואני בת אגב.

InfinityX

New member
ואני בטוח שהשר ראה יותר טוב ממך.

ושהוא בטח לא אמור לאהוב את "המתנחלים פורעי החוק". אז אולי בכל זאת תנסי לתפוס את דבריו ברדיו.

nooshP

New member
מה אני אגיד?

אני נורא נורא מקווה שאתה צודק ושאני טועה ושכל הפחדים שלי מהקיצוניים יתבדו....

InfinityX

New member
זה ברור שיש קיצוניים.

אבל לא יפה להוציא שם רע כשלהד"ם.

nooshP

New member
זה לא להד"ם

אנשים צעקו לו בוגד וקללות שונות שאני לא רוצה לחזור עליהן. מזל שהיו לו מאבטחים, שהם אלו שמנעו ממשהו לקרות באמת.

InfinityX

New member
נחזור על זה שוב?

הוא אמר שלא נשלחו ידיים בכלל, ושהאוכלוסיה הזאת יודעת להציב גבול.

nooshP

New member
אז מה שראיתי היה סתם לכלוך על המסך?

ומה ששמעתי היה מהדמיון שלי? וחוצמזה, אם האוכ' היתה יודעת להציב גבול, הם היו מתנתקים לבד ויוצרים גבול כמו ששרון רוצה

מיטלוש8

New member
את מכירה את "חופש הביטוי"?

אז אנחנו פועלים לפיו. למה שנתנתק סתם ככה בלי להיאבק מילולית קודם? להביע את דעותינו? הרי רוב העם לא תומך בתוכנית (45% תומכים בלבד, התמיכה ירדה בשבועות האחרונים). אנחנו לא נעשה ככה סתם מה שראש הממשלה החליט יום אחד בלי לנסות ולשנות את ההחלטה, אין שום סיבה, יש את "חופש ההפגנה" ודברים נוספים שמתירים את כל הפעולות שפתאום הממשלה הפכה ללא דמוקרטיות, משום מה. אנחנו עובדים על פי אידיאולוגיה ומצפון, ולא רק על פי מה שקורה על פני השטח. אנחנו מנסים, אבל לא פועלים באלימות, וזה הגבול שהצבנו. אנחנו עומדים בו, כך שאני לא רואה בעיה, אלא אם כן מפריע לך שאנחנו מממשים את זכויותינו... כי לשרון מפריע...

nooshP

New member
הדברים שנאמרו לו היו הסתה

והסתה זה לא חופש הביטוי, וחופש הביטוי הוא לא דבר מוחלט. אי אפשר להגיד כל מה שרוצים בעולם. אל תשכחו למה דיבורים כאלה כבר הביאו בעבר...

NimrodOZz

New member
נו אז מה

"הכלבים נובחים והשיירה עוברת" ולשרון ובגין צעקו "רוצח" אז מה?

TheOrion

New member
במקרה הטוב - הוצאת דיבה

במקרה הרע - הסתה. איך זה לגיטימי?

למעלה