רק לי הזכירו המראות של התקיפה

NimrodOZz

New member
זה לגיטימי משום שזהו חלק מחופש

החופש לומר ככל העולה על רוחך. חופש הביטוי. אם מישהו מחליט שיש לו מספיק זמן וכסף כדי לתבוע כל אחד על פיפס שהוציא מהפה שלו, כנראה שהוא סובל מאובססיה רצינית לכבוד וגאוה. אבל צריך לזכור: הזכות לדבר איננה מחייבת אף אחד להקשיב... עוז.

TheOrion

New member
השטויות השאתה פולט...

אתה מקשיב להן בכלל? חופש הביטוי, ככל זכות אחרת בדמוקרטיה, היא מוגבלת. אסור לך לומר ככל העולה על רוחך. מכיר את המושג התנגשות בין זכויות? דהיינו, זכותי לבצע כל פעולה העולה על רוחי, כי אני חי בדמוקרטיה. זכותך לחיות. אם אני רוצה להרוג אותך(פעולה ככל פעולה אחרת), זה מתנגש עם זכותך לחיות. זכותו של מי גוברת? זכותך לחיות. זכותי לומר ככל העולה על רוחי. אני טוען שאתה פושע נתעב, בוגד במדינה שלו(ושלי), פדופיל, אנס, רוצח, גנב ועוד דברים שלא יאה להעלות פה לפורום. זכותך לחיות בכבוד. זכותו של מי גוברת? שוב זכותך! הפלא ופלא. יש מבין?

NimrodOZz

New member
במדינה שלנו זה אולי נכון

מצד שני מדינת ישראל איננה מדינה דמוקרטית... בארה"ב, תנעה ניאו נאצית יכולה להפגין נוכחות ואידאולוגיה בשכונה שגרים בה יהודים, כולל כאלו שהם ניצולי שואה. בארץ בירנבאום רק מנגן קטע קצר של ריכארד ואגנר וסופג ביקורת קשה במיוחד. אין כאן ממש חופש ביטוי. האתר "אינדימדיה" הישראלי צריך לעבוד תחת שרת בחו"ל על מנת לברוח משוטרי המחשבות המגבילים את חופש הביטוי. כנ"ל גם האתר של כהנא. אתר "הגדה השמאלית" מקבל לא פעם איומים על כך שיסגרו אותו, וכל זאת בגלל שהוא מבטא השקפות לא הכי אהדות. האינטרנט היה המקום האחרון של חופש ביטוי מלא, אבל גם לשם הגיעו שוטרי המחשבות. הבהרתי את עצמי מספיק? עוז.

TheOrion

New member
בעיות קשות בהבנת דברים.

זה מה שאני רואה בהודעה שלך. לא יודע אם זה במתכוון או שלא. בארה"ב מותר, ובגרמניה(גם מדינה דמוקרטית) אסור. בבריטניה מותר, ובצרפת אסור. לדמוקרטיה פנים רבות. בארץ בירנבאום נכנס לכלא? לא, הוא ספג ביקורת ציבורית! יש הבדל. לא מכיר את האתר, אבל אם הוא מחוץ לחוק, אני מניח שיש סיבה טובה לכך. אותו דבר לגבי האתר "הגדה השמאלית". לא הבהרת את עצמך בכלל. אה כן, וד"א, אתה מוזמן להביא הוכחות להאשמות שלך.

nooshP

New member
כדאי שתסתכל קצת בחוקי המדינה

שאתה חי בה. ואם אתה לא מרוצה מהחוקים- יש מלאן מדינות אחרות.

I A F02

New member
*מלאן מדינות פרימיטביות (לפי

החוקים שהבחור מעוניין בהם...) זו החלטת ממשלה, מה לעשות?! צריך לבצע אותה....שרון הקים (ועודד) את רוב ההתנחליות, לו זה הכי כואב לפנות אותם, אבל אין ברירה, הוא גם הגיע למסקנה הזאת שהיא אפשר לחיות שם לנצח, אין לנו מה לחפש שם. מתישהו לא תיהיה ברירה ויצתרכו לפנות. אולי הטרור לא יפסק מיד (ככה ניראה לי) אבל לטווח הארוך, זה בהחלט יפסיק את הטרור. כניראה חלקכם מעוניין בדיקטטוריה...אז בבקשה, אנחנו מוקפים בדיקטטוריות פרמיטיביות...

NimrodOZz

New member
ואם הממשלה תחליט החלטה אחרת?

אם שרון יקום יום אחד ויאמר: "שברו את הכלים ולא משחקים" יחליט על ביטול ההתנתקות ויעביר את זה בממשלה בכנסת ובבית המשפט העליון, גם אז תסכימ(י)? את התשובה לשאלה "למה התנתקות" שרון מעולם לא מסר. אל תכנסו לו לראש, אין לאף אחד מושג למה הוא עושה מהלך שהוא התנגד לו בעבר, ואנשים בצמרת הבטחון התנגדו לו ומתנגדים עד היום. הטרור לא יפסק עקב ההתנתקות. הוא פשוט יהיה קרוב ונגיש יותר. כרגע אנחנו חיים בדיקטוטרה סמי דמקרטית. כשראש ממשלה מתחייב לדבר אחד ועושה דבר אחר הדמוקרטיה לא שוה דבר. הוא נבחר על פי ציפיות מסויימות, והוא גורם להתבדות כל ציפיה שהיתה ממנו. סימולציה: רבין נרצח, פרס עושה בחירות חודש אחרי, מקבל 90% תמיכה, ופתאום הופך את עורו ומנהיג את אידאולוגיתי כהנא. האם זה לגיטימי? האם זה בסדר? עוז.

NimrodOZz

New member
חוקי המדינה מזמן הפכו לאיוולת

כשמדובר בחוק שפוגע במתנחלים/ימניים אז החוק הוא קדוש. אני רוצה לראות שמאלני אחד שבאותה מידה שבה הוא טוען שיש לקיים את חוק ההתנתקות כי הוא דמוקרטי/עבר רוב ממשלתי/עבר רוב פרלמטנרי/עבר מבחן בג"ץ יטען שיש לקיים חוקים אחרים. לדוגמא: חוק העבודה בשבת. חוק גידול חזיר. חוק מכירת חמץ בפסח בפומבי. חוק סגירת בתי עינוגים בערב תשעה באב (זה קרוב...). החוק שאסור לעבוד באדום גם אם הכביש פנוי לחלוטין ואין סיכוי שמשיהו יעבר שם. שמאלני אחד. איש תקשורת אחד. טומי לפיד אחד (שאתמול ב"משעל חם" חשב שהוא בפופוליטיקה) שכל כך מגן על החוק וטוען שיש לקיים אותו בכל מצב אפשרי. יש מישהו? עוז.

TheOrion

New member
נמנמ

אני דורש לקיים כל חוק דמוקרטי במדינה. חוק העבודה בשבת(שד"א, לאחרונה לא אוכפים אותו, או שהוא לא ברור מספיק), חוק איסור גידול חזיר, חוק איסור מכירת חמץ בפומבי בפסח, והחוק לגבי אור אדום. אני אמנם לא מפורסם, וגם לא בדיוק שמאלני, אבל אני דורש. ד"א, מתי שמעת שמאלני קורא להפרת אחד מהחוקים הנ"ל? אני זוכר את טומי לפיד דורש לשנות את החוק, דבר שהוא לגיטימי ביותר עקב היותו פוליטיקאי. אבל להפר אותו? לא שמעתי.

NimrodOZz

New member
שם אחד:

יאיר לפיד. מת על הכתיבה שלו, אחלה בנאדם אבל מפר חוק וקורא להפר את "חוק החמץ" כל שנה. הטענה שלו היא שאם לא היה חוק הוא אל היה אוכל חמץ בציבור, ברגע שיש חוק הוא עושה דוקא. אתה מוזמן להכנס לאתר/פורום חופש ולראות כמה כותהים שיוצאים נגד חוקים "דתיים" וקוראים להפר אותם. עוד מישהו?

InfinityX

New member
שמאלנים שמפריעים לחוקי המדינה:

באים כל יום שישי לבילעין ומפריעים לחיילים לבנות את גדר ההפרדה, שההחלטה על הקמתה עברה ברוב דמוקרטי בכנסת.

מיטלוש8

New member
אני יודעת שאתם מחכים כבר

לאלימות כדי להגיד "הנה! אמרנו לכם!" אבל מצטערת לאכזב אתכם, הציבוא הדתי לאומי הוא ציבור מפוכח וטוב, הוא לא יעודד אלימות לעולם, לעולם. פעילי ימין קיצוני יכולים לפעול באלימות, מודה. אבל בכל הצעדות בכפר מיימון, אופקים, ההפגנות בשדרות וכל מה שהיה ויהיה, אתם לא תראו אלימות. לא מצד הציבור הזה לפחות. חבל הא? לא נורא, תתגברו גם בלי זה.

TheOrion

New member
בינתיים...

אני רואה 150+ צעירים מפרים את החוק, ושמחי על זה מול המצלמות. אני רואה מתנגד התנתקות חובש כיפה שהולך ומפגע בערבים(ולצערי נרצח בתגובה לכך. עקה חוסר כוחות משטרה... מעניין למה)

nooshP

New member
את רוצה אולי לתקן את דבריך עכשיו?

אתם רואים שצדקתי בכל הדברים שאמרתי?

מיטלוש8

New member
לא

אני דיברתי על הציבור הדתי לאומי. בן אדם שקם ורוצח עובר על חוק התורה ולכן מבחינתי הוא לא נקרא דתי לאומי. האנשים שהיו באופקים הם ברובם אנשים דתיים לאומיים, הם הקשיבו להוראות. כשהמשטרה אמרה לעצור, הם עצרו, מלבד כמה מסתננים. האלימות מצידנו לא תגיע, לא מבחינת הציבור הדתי לאומי לפחות.

מיטלוש8

New member
התנערות מאיזו אחריות?

לא ידעתי שיש לי אחריות למשו... אני לא הייתי אלימה מעולם, וגם כל האנשים בהפגנה לא היו אלימים, איזו אחריות תזכיר לי...?

nooshP

New member
ההסתה בהפגנות מגיעה בידיוק למי

שאתם רוצים שתגיע, ככה רצחתם לנו את רבין וככה המסיתים שוב אחראים לרצח שלשום. מדהים איך שאתם לא לוקחים אחריות על כלום, כמו ילדים קטנים.

למעלה