רק לנסיון קטן..... בודקת..

• פותח הנושא sayv
  • פורסם בתאריך

sayv

New member
רק לנסיון קטן..... בודקת..

ואם כבר - אז כבר, אצ'פר את פורומינו בתמונה.. תצטרכו ללחוץ עליה כדי לראות אותה במושיין.. שיהיה לכולם ערב (כבר נושק ללילה
) טוב!

sarche

New member
../images/Emo185.gifניב!! (בהשראת דאוד...)

סייב, אהבתי!

sayv

New member
אני חושבת ש../images/Emo185.gifניב- צריך להפוך-

מטבע לשון.. או יותר נכון- מטבע פורום? או משהו כזה...

sarche

New member
דאוד, זה המקום להגיד שמייל האייקונ

-ים היה מאד נחמד! (זה בתגובה למייל שכתבת שהיו שאהבו והיו שלא). סייב - אולי אפשר להכין מילון מטבעות פורום כזה? זה בטח יעסיק אותנו אם נחליט להתעמק בזה...

sayv

New member
עדיין לא הבנתי אם הודעת האייקונים

הייתה זו שדיברה על הפיקניק והמפגש- אם כן- היא מאוד הצחיקה אותי! מילון מטבעות זה רעיון טוב... כבר יש לנו כמה "מטבעות".. והיד עוד נטויה.. :)

sarche

New member
לדעתי מדובר בהודעת הפיקניק והמפגש.

ראיתי שהחלפת חתימה, תתחדשי! ועדיין - לאט אבל בטוח...

sayv

New member
אני שמחה שמישהו שם ../images/Emo23.gif..

אבל זה לא פייר... אף אחד לא פה.. :) הקטע המצחיק הוא - שכשמשנים חתימה- היא משתנה גם בכל ההודעות הישנות.. אני אוהבת את החתימה שלך גם.. עכשיו שמתי לב. ותמיד לאט ובטוח- אבל כשנהיה בטוח אפשר קצת להגביר את הקצב.. אגב- הזכרת את ג'ינג'י.. אשמח לשמוע עוד...

sarche

New member
אז קצת סיפורי חתולים לפני השינה |יר

בערב חג המולד, לפני כשלוש שנים, התדפקה על חלון ביתנו חתולה פראית משהו. היא חיפשה מגע וליטופים, והגיעה אל חלונות הבית מכל כיווניו - ביקשה להכנס. קראנו לה מרי כריסמס בגלל העיתוי. היא ניסתה (והצליחה)להכנס גם לבתי השכנים, אכלה מהאוכל, ועוררה מהומה רבה (השכן קרא לנציג העירייה כדי שילכדו אותה, כי אכלה בלילה מהבשר שהוציאו להפשרה). גוננו עליה במרץ, איימנו שנפנה ל"תנו לחיות לחיות" וכו'. אז, התרנו לה להסתובב במרפסת ובגינה שלנו בלבד, ואימא שלי ממש נדלקה עליה בגלל העיניים היפות שלה (כמו גולות ירוקות שקופות). מרי בעצם חיפשה מקום להמליט והייתי מוצאת אותה לחרדתי בתוך ארון הבגדים, על המיטה - ואני גירשתי אותה
. באותה תקופה לא הייתי פתוחה לרעיון של חתול, מה גם שעוד התאבלתי על הכלב שמת לנו אחרי 10 שנים. יום אחד השכנה אמרה לנו שמרי המליטה (מצאה מחבוא ליד הבית שלה). היו טמפרטורות נמוכות ותחזית לשלג, ואמא שלי ריחמה עליה. היא ואבא שלי שלפו את מרי ואת הגורים בעזרת סולם מהמחבוא ושמו אותה בגינה שלנו. ג'ינג'י (שבעיתוי מושלם בא אלי והתיישב בעודי מקלידה) היה בשגר הזה יחד עם פליסיטי וריינה (מלכה בספרדית). ריינה נדרסה בגיל 5 חודשים, ואז החלטתי להכניס את הגורים הביתה, לחדר שלי. סבלתי לילות בלי שינה בגללם (והפיברו... חבל על הזמן). בינתיים מרי הספיקה להמליט פעם נוספת (לא ידענו שגם כשמיניקה יכולה להרות). מהשגר הזה שמרנו את נחמה שתזכה לחיים ארוכים, ואת שוורצי, שנדרס בגיל 7 חודשים. לצערי הרב גם פליסטי נדרסה באותו כביש מספר חודשים אחר כך. אז - יש לי את נחמה, ג'ינג'י, שקשורים אליי מאד, ואת מרי - שקשורה לאימי ולאבי. את כולם עיקרנו סירסנו. ג'ינג'י ונחמה מורשים לצאת החוצה רק לאחר חצות (כשהתנועה דלילה). מרי עדיין חתולת רחוב עם גינונים של חתולת בית. נחמה היא מהחינוך המיוחד - יש לה חרדות איומות מבני אדם, ועבדתי איתה הרבה עד שנתנה לגעת בה. ג'ינג'י הוא בובת פרווה. הוא מדהים ! כל כך אוהב ונותן אהבה ויחס! יש לו שמות אחרים שהמצאתי לו, ונכון להיום זה הולך ככה: דלדולי (ממשקל חתלתולי), שבלודי (מוטציה של דלדולי), לבלובי (כנ"ל) והיד עוד נטויה. אני עייפה, ומתחילה לספר שטויות... ספרי לי גם על תולו,

sayv

New member
היי.... איזו שושלת... ../images/Emo54.gif

העציבו אותי סיפורי הדריסות- כמה תנועה יש אצלכם?? החתולים לא יוצאים אצלנו מהבית. ואני שומעת כל מיני חכמולוגים שאומרים לי שזה לא טבעי או התאכזרות שחתול יהיה סגור בדירה- אבל- מצד שני- בחוץ יש מכוניות, רעל עכברים ו-חתולים- כן, במקומות רבים עדיין מנסים להפתר מחתולים ע"י הרעלה מסיבית של העיריות, או של פסיכים למיניהם!, איידס חתולים, מזג אוויר רע, פרעושים ועוד... אז... אני שלמה עם זה שתולו רק מגיז מהחלון שעות ארוכות וכשיורד החושך מגיע להתכרבל בפוך. יש לנו שלושה חתולים- חתולה פרסית מבוגרת- מקסימה ומפונקת.. - נולדה אצלנו בבית לזוג חתולים פרסיים שהיו לנו גם מאז היותם גורים. חתולת רחוב פראית (גם חינוך מיוחד...) שלאחרונה קצת התבייתה- שאמא שלי מצאה כשהיתה גורונת מתחת למכסה מנוע אחרי שהתחילה לנסוע ושמעה שהאוטו - מילל. ואת תולולולו- שלקחתי לפני שנה וחצי- כשהוא היה כבר די גדול- 10 חודשים. להפתעתי הוא עוד גדל מאז- הוא חתול די ענק- שוקל כמעט 7 קילו. חתול מעורב עם שיער די ארוך- חברותי, מקסים, אוהב אנשים בצורה לא ייאמנת כמעט, מפונק, שובב.. כיפי. בקיצור.. אני אוהבת חתולים.........

tiaa1

New member
בוקר טוב לכל אוהבי ה../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif|כל

אהבתי את תאורי החתולים והצטערתי לשמוע שכמה נדרסו... גם אצלי החתולים לא יוצאים מהבית...קשה לגדל חתול גם בבית וגם בחוץץץץהיה לנו אחד כזה-הופה הי השחור משחור...הוא פשוט נעלם יום אחד....אבל זה סיפור אחר... יוצאת לטייל ביי

sarche

New member
חתולים בפנים או בחוץ - נזכרתי ב..

סיפור: אחרי ששוורצי (שהיה חתול שחור מ-דהים) נדרס, ועברתי טראומה לא קלה כשהוא דימם וגסס עליי בדרך לוטרינר, החלטתי שאני לא נותנת להם לצאת. זה היה כמעט בלתי אפשרי מאחר והם חיו את חודשי חייהם הראשונים בחצר, וכך - הם לא נתנו לנו לישון בלילה . לילה אחד החלטתי לעשות מעשה |ת- נתתי לנחמה ולג'ינג' סירופ פסיפלורה (ששימש אותנו לשינה טובה יותר) בתקווה שגם הם ירדמו. מה שקרה - שנחמה יצאה בלילה ולא חזרה בבוקר. גם לא בצהריים. גם לא בערב למחרת. הייתי בלימודים - והודיעו לי בנייד שהיא לא חוזרת, ושחיפשו, והסתכלו על הכביש הארור לראות אם... - וחתולה איין. כבר הספדנו אותה. לבסוף, כשירדה החשיכה הגברת הגיעה. נראיתה מנומנמת לחלוטין... ניסיתי להעלות השערות מה קרה: הפסיפלורה ידועה גם כפרי מעורר חשק, אז אולי גרמתי לה לעוררות? או שהיא פשוט נרדמה איפה שהוא.... או שהיא החליטה ללמד אותי לקח... בכל מקרה, הוטרינר שלי אמר לי לתת להם לחיות את חייהם, ולקוות שיהיה בסדר. זה לא קל - והלוואי שיכולתי להרגילם רק לבית. אני מפחדת מהכביש, שאגב הוא בתוך שכונה, לא מאד סואן, אך הנהגים... ונהגי האוטובוס... לשרון - לגבי הודעות ארוכות, וחולים עם כאבים: אני מקלידה בשיטה עיוורת, מאד מהר. כואב לי בעיקר מתוך שינה בפרקים של הידיים, בעיקר בימין, אך זה לא מונע ממני להקליד
.

tiaa1

New member
הי סרצה,הי כולם....נזכרתי בעוד

סיפור של חתולינו... לפני כ-3 שנים...כשסתיו ומיקה היו בערך בנות 3 מלאות אנרגיה, הכנתי לאזרח י' ארוחת צהריים- עוף בדבש ויין. הוא קם באמצע לעניניו, וכיסה את הצלחת בכלי מיוחד...כבר היה למוד נסיון.... עוד הוא בעניניו ואני שומעת קול נפץ ובלגן במטבח. מסתבר שהכנופיה הפילה במכוון את הצלחת כדי להגיע לבשר. סתיו ומיקה היו זריזות והספיקו לאכול קצת מכל דבר. רוני כהרגלו עמד בצד וחיכה שיפנו לו מקום. האזרח הגיע וכעס ששארית ארוחתו על הרצפה. ניקינו, הוא קיבל מנה נוספת..והחתולים נעלמו. שעות אחר כך ראיתי רק את רוני מסתובב. שתי השובבות ישנו כל אחת במקום "מוגן"-מיקה בארון בין שמיכות, סתיו על הארון במטבח....כל הקריאות שלנו אליהן לא נענו...כך הן ישנו בשקט עד הבוקר. וגם אז נראו קצת מסוממות ובקושי מיקדו מבט...זה מה שיין ואוכל טוב עושה להם... לילה טוב.

sarche

New member
הלוואי שהיה משהו להרדים אותם

בלילה... אולי אני אנסה לתת להם עוף ביין ?? כבר כמה שעות שג'ינג'י מבקש לצאת החוצה, והוא מנסה להפוך את הבית כדי שנענה לדרישותיו. ואני, רעה שכמותי, לא רוצה להוציא אותם... טיה. איך היה בחיפה ?

sayv

New member
היי.. עוד לא הלכתי לישון...

כרגיל שכתי את הזמן.. אבל אני מרגישה קצת קצת יותר טוב... לעניין ההרדמות של חתולים בלילה- הרי הם חיות לילה!!! משהו שגילינו שעוזר- להפעיל אותם לפני השינה- תולו אוהב שזורקים לו כדור (עכבר) והוא רץ ומחזיר אותו בפה.. אז למדנו לעייף אותו ככה עד שכבר אין לו כח לשחק..ואז הוא היה נותן לישון בלילה... אחרת.. הוא היה משתולל... גם כך, כל הערב הוא ישן ורק בלילה כשאני הולכת לישון הוא מלא אנרגיה.. עכשיו הוא ישן לי על הכרית, אני אלך להצטרף אליו ומקווה שהוא ימשיך לישון.... לילה טוב........

מרוצה

New member
../images/Emo53.gifתנסי לשים להם בלילה שעון

מעורר, התקתוק מרגיע אותם. ניסיתי על גור כלבים,לפני שנים ועבד טוב מאד.

mira ker

New member
התיקתוק מזכיר את פעימות הלב

של האם כשהיו עדיין עוברים. גם אותנו מרגיעים קולות וקצבים מונוטוניים. כמו דפיקות הלב של אמא כשהיינו ברחם.

sayv

New member
בשבילי לא עובדים תקתוקים-

קשה לי להרדם עם שעון מחוגים! אני דוחפת אותו מתחת לכרית כדי שלא יפריע לי! ממש ממש לא נעימים לי התקתוקים האלו. ותולו...... ישן כ"כ טוב במשך היום, או כששקט.. ומתעורר כשמתעורר... ומתחיל לחפש אקשן....

tiaa1

New member
../images/Emo54.gifתיקתוק השעון אולי ירגיע את

החתולים....אותי זה היה מקפיץ... את רוני זה היה משאיר אדיש-אין לו בעיות שינה. סתיו היתה מנסה לזרוק את השעון... ומיקה היתה בודקת אותו מכל כוון ובסוף היתה מתיישבת עליו ואז מתבלבלת מאיפה הגיע התקתוק??? פעם מיקה התישבה על הטל' האלחוטי...והוא צילצל....בכלל לא הפריע לה שהטל' מצלצל לה "מהבטן" רק אנחנו חיפשנו את הטל' ולא מצאנו. מאז כל פעם שמצלצל הראשונה שרצה זו מיקה...

tiaa1

New member
בוקר טוב סרצ'ה, בוקר טוב כולם

נהניתי מסיפורי החתולים שלך, אבל מבינה שקשה לנהל חיים שיגרתיים כשחתוליםגם יוצאים החוצה. אצלי הם כבר לא יודעים שהם חתולים... היינו אתמול בחיפה. היה כיף..הרבה שעות "התמרחתי" על התינוק ה"חדש"(3 חדשים) שמאד רצה להיות על הידיים ונהנינו יחד. גם הגדולים היו בכיף. בכלל היה יום נהדר. אלא מה- לנהוג הלוך וחזור באותו יום...וביחוד בערב כשכל עם ישראל בדרך הביתה....3.5 שעות היינו בדרך...עשינו הפסקה, וכו' אבל הגענו נורא עיפים. אני ממש זומבי...הודעתי בעבודה שאני מאחרת...ממש מנסה לארגן את הכוחות. זה לא פשוט לנהוג הלוך וחזור באותו יום אבל אני ממש גאה בעצמי.... בוקר טוב לכולם

למעלה