רק לנסיון קטן..... בודקת..

• פותח הנושא sayv
  • פורסם בתאריך

sarche

New member
מצטרפת למשבחים-כל הכבוד!!../images/Emo73.gif

יופי שהצלחת להתמודד עם נסיעה ארוכה כפול שתיים! נסיעה ברכב בשבילי היא השקעת מאמץ לא קטן, ואני לא מרגישה שאני מסוגלת לנסוע נסיעה ארוכה כזו לבד. כשאני עייפה וכואב לי אני נוהגת כמו מטורפת... אז לא כדאי לנהגים בכביש שאני אאחוז בהגה.... אל דאגה, אני מזהה מתי אני במצב כזה ולא נוהגת. אגב, לפני חודש נהגתי חזרה הביתה ביום ו' אחרי יום מאמץ בעבודה+טיול בקניון+סיור בסופר ומישהו נכנס בי מאחורה (אני דווקא נהגתי בסדר). הייתי כל כך עייפה שלא לקחתי פרטים מהנהג והוא הצליח לשכנע אותי שלא קרה כלום(לא ראיתי נזק - פשוט כי כבר לא ראיתי בעיניים... וגם כי באמת לא ראו שום דבר חוץ מטמבון עקום). אז זו גם סיבה לא לנהוג כשעייפים!! ושלא יעבדו עליכם!

tiaa1

New member
הי, נהיגה...וכל השאר../images/Emo61.gif

כשהייתי בריאה נהניתי מאד לנהוג, אני נהגת כבר למעלה מ30 שנה...טפו טפו אבל כשחליתי התחלתי להרתע מהנהיגה בגלל כל הבעיות המוכרות. עכשיו אני חוזרת לנהוג ואפילו קצת בלילה-במקומות מוארים אני מרגישה שאני "חייבת" להשלים את החסר...בא לי נורא לטייל בחוץ- לא קניונים ולא חנויות אלא לנסוע-בעיקר לצפון. הייתי אמורה לעלות שוב לגולן...מקווה שה"מלחמה" לא תפריע... ואגב "מלחמה" אתם מתכוננים איכשהו??? אני הפעם לא עושה כלום...אפילו לא יצאתי לרענן את הערכות. היה כזה תור שנבהלתי..עומס של אנשים לחוצים בקניון ביום שישי מרתיע אותי יותר... עברנו כבר תידרוכים שקטים לקראת... אבל אף אחד לא מתרגש. אלו שמקורבים לפקוד העורף די העבירו את ההרגשה שאנחנו לא בעסק. מה שכן...חוששים מיותר פיגועים...וזה אמיתי. אז תזהרו. ומילה אחרונה...בעניני חתולים....חברה הביאה לי כתבה מעיתון על ערכות לחתולים....נו...מפוח לכלוב של חיה בינונית עולה כ900 ש"ח...מישהו רוצה? אני רוצה לראות את החתול שיתנדב להכנס לממ"ד חתולים ולהיות מכוסה בנילון++מפוח....להת.

sarche

New member
היי טיה וכולם! עייפות וערכות מגן-

אני עדיין מעוכה לגמרי. קמתי משינה של 4 שעות, שלפניה הצלחתי להפיל צנצנת חרדל ולנפץ אותה (וכל הגרגירים... לנקות את זה..), ואחריה הצלחתי לנפץ ספל זכוכית בעודו על השיש במטבח, ולשפוך נס קפה מספל שני על ערימת הדפים בכוננית המחשב... כאילו - אין לי כוח לסחוב את עצמי, ואני עושה לעצמי עבודות נקיון! אז על ערכות מגן לחתולים - זה חוצפה שזה עולה כ"כ הרבה, כי יש אנשים שבאמת חוששים לחיות שלהם ומחפשים מענה כזה. זה מזכיר לי שבמלחמת המפרץ נשמענו להוראות וניסינו לשים לכלב שלי סמרטוט טבול באקונומיקה על הפרצוף... מסכן!! בריאות לכולם,

tiaa1

New member
הי שרצה, כרגע אני יותר מוטרדת

מהמצב שלך....מתי היית בביקורת לאחרונה? אין לך מה לדאוג יותר מידי לך לחיות...ממי שאני שומעת...נראה שאנחנו רחוקים קצת מהצורר....אמנם יש הכנות ותכניות אבל אין פניקה..ויודעי דבר אומרים שהסבירות שנותקף מאד קטנה. אני אישית לא ממש מתכוננת.ולגבי החתולים...לפני 12 שנה הכנתי קופסא-דמוי ממ"ט לכל חתול, עם צינור אויר וכו' אבל בהשמע האזעקה קודם הערתי את התינוק ושכנעתיאותו להכנס לממ"ט, אחר"כ שמתי את המסכה שלי...ורצתי לאתר את החתולים שהתחבאו...אחרי פעם פעמיים ויתרתי, פשוט הסבירו לי שיש 3 דק' מרגע השמע האזעקה....וזה בערך הזמן שהספיק להסגר בחדר. מה שנשאר מכל זה....התינוק, כשגדל אמר שהוא חשב שאני חייזר...עם המסכה הנוראית. הפעם עוד לא ריעננו....מחר. לילה טוב ותרגישי טוב...

sarche

New member
../images/Emo20.gifהיי טיה ותודה על הדאגה../images/Emo24.gif

אני מגיעה לד"ר רהב פעם בשלושה חודשים לחידוש המרשם. לצערי אני לא מנהלת רישום של כאבים/עייפות ומצב כללי, וחבל, כי לפעמים אני מגיעה אליה דווקא במצב טוב, ולא זוכרת לספר על התקופות הקשות. בתקופה האחרונה, חוץ מהעייפות, שהיא דבר די קבוע, יש לי גם כאבים בנקודות שהרבה זמן לא הרגשתי. הכאבים בדרך כלל נסבלים, יש הופעת דקירות פתאומיות וחדות במקומות כמו מאחורי הברך, בגב התחתון- תחתון, ואם אני מתאמצת זה מחמיר. לכן אני משתדלת לעשות רק מה שאני חייבת - קרי, לעבוד. בבית אני מעוכה. ד"ר רהב היא לא ראומטולוגית - אני אראה איך המצב שלי עם הכאבים, ואדבר איתה על הטיפול שלי (אולי כבר לא מתאים). לילה טוב, או יום טוב!!

daud

New member
ואם אנחנו כבר בענייני מילונים אז...

התחלתי לכתוב מילון למונחי הפורום לפני שזוהרה הודיעה לי שהיא לא מעבירה את הפורום וניסיתי לחזור לוואלה ולבטל פורום זה, אם אני לא טועה ההתחלה מונחת אי שם בפורום, עד כמה שזכור לי כתבתי המון מונחים מתוך כוונה שאנשים יכתבו את ההגדרה שלהם ומונח אחד "גנבתי" מפורום שלפי דעתי הוא מופת לפורומים בישראל, איזה פורום לענייני קולנוע.

sayv

New member
הו! שלום לך!!!!! פינו לך את המחשב

סוף סוף??? התגעגעתי כבר!!!

למעלה