אתה צריך כלב!! ומנסיון, גם כשאין כוח ומתחילים ללכת ברגל, אז פתאום מגיע מרץ מהאויר הצח
ש *שיר New member 26/11/01 #41 אתה צריך כלב!! ../images/Emo107.gif ומנסיון, גם כשאין כוח ומתחילים ללכת ברגל, אז פתאום מגיע מרץ מהאויר הצח
אתה צריך כלב!! ../images/Emo107.gif ומנסיון, גם כשאין כוח ומתחילים ללכת ברגל, אז פתאום מגיע מרץ מהאויר הצח
D dorlim New member 26/11/01 #42 בעל הבית לא כל כך מרשה... וחוצמזה, שאני די מרחם על הכלב... להיות לבד בבית קטן כל היום...
ש *שיר New member 26/11/01 #43 אז תלווה מהשכנים... ואתה צודק - זה צער בעלי חיים להחזיק כלב סגור כל היום.
ש שירי71 New member 26/11/01 #40 אולי תעשו הליכות? מאז שעברנואנו כל ערב רואים את ההולכים ומקנאים בהם ואמרים אולי הערב נעשה הליכה לכיוון מודיען והכי ארוך שהלכנו היה ערב אחד כמהימים טרם החתונה הלכנו לזולה לאלכ עוגה ברגל זה היה השג 15 ד הלכיה מהבית לזולה...
אולי תעשו הליכות? מאז שעברנואנו כל ערב רואים את ההולכים ומקנאים בהם ואמרים אולי הערב נעשה הליכה לכיוון מודיען והכי ארוך שהלכנו היה ערב אחד כמהימים טרם החתונה הלכנו לזולה לאלכ עוגה ברגל זה היה השג 15 ד הלכיה מהבית לזולה...
ר רויטל ולירון New member 26/11/01 #32 וואו זה נשמע טוב... ועכשיו בגלל שרק את יכולה לקנות את זה מתי שבא לך , למפגש הבא אני מבקשת לטעום...
מ מיכלי100 New member 26/11/01 #34 ניתן להשגה גם ב.. רשת בתי קפה arcaffe הלא-כשרים (הוופל לא כשר). ניסיתי זאת בבית הקפה (הגדול מהשניים) שבהרצליה פיתוח, ולא התלהבתי.
ניתן להשגה גם ב.. רשת בתי קפה arcaffe הלא-כשרים (הוופל לא כשר). ניסיתי זאת בבית הקפה (הגדול מהשניים) שבהרצליה פיתוח, ולא התלהבתי.
ה הילית* New member 27/11/01 #49 אתי, סיקרנת אותי ! אין לי מושג על איזה עוגיות את מדברת ואני מתה לנסות...איפה עוד אפשר להשיג אותן ????
אתי, סיקרנת אותי ! אין לי מושג על איזה עוגיות את מדברת ואני מתה לנסות...איפה עוד אפשר להשיג אותן ????
א אתי@ New member 27/11/01 #50 אני מכירה רק את הקיוסק ליד העבודה אני מתארת לי שיש בעוד מקומות - אבל לא חיפשתי... פשוט תגידי "טים-טאם"...
אני מכירה רק את הקיוסק ליד העבודה אני מתארת לי שיש בעוד מקומות - אבל לא חיפשתי... פשוט תגידי "טים-טאם"...