רק סולברג יכול למנוע את הבושה הגדולה של מינוי עבריין מושחת לנשיא העליון

Harrington

Well-known member
מנהל
טפש. תגיד "לא" ובזה תצא תצא ידי חובה? שקרן פתולוגי שמעולם לא הביא הוכחה לכלום כי מעולם לא אמר אמת.
חמוד, אני באמת לא מרגיש צורך לשחק אותה דואר ישראל ולהביא בפניך את החלטות בית המשפט העליון בשבתו כבית המשפט הגבוה לצדק. מפריע לך בחיים? תתמודד :). האמת עם זאת, אין בלתה והיא ממש לא משתנה בגלל ההצגות הילדותיות שלך.

בזאת, באמת שמיצינו. אם וכאשר תבחר להתחבר לעולם האמת והמציאות, נוכל לשקול דיון ענייני ר"ל. עד אז, שחק עם עצמך.

The Real Big Joe

Well-known member
חמוד, אני באמת לא מרגיש צורך לשחק אותה דואר ישראל ולהביא בפניך את החלטות בית המשפט העליון בשבתו כבית המשפט הגבוה לצדק. מפריע לך בחיים? תתמודד :). האמת עם זאת, אין בלתה והיא ממש לא משתנה בגלל ההצגות הילדותיות שלך.

בזאת, באמת שמיצינו. אם וכאשר תבחר להתחבר לעולם האמת והמציאות, נוכל לשקול דיון ענייני ר"ל. עד אז, שחק עם עצמך.
גולם. אני לא משחק אתך. אני משחק עם כל חברי הפורום שמתגלגלים מצחוק מטפשותך. אתה מיצי-מיצי, הוא מוקיון הפורום.

Harrington

Well-known member
מנהל
גולם. אני לא משחק אתך. אני משחק עם כל חברי הפורום שמתגלגלים מצחוק מטפשותך. אתה מיצי-מיצי, הוא מוקיון הפורום.
לא אמרתי בשום מקום שאתה משחק איתי. אמרתי שתמשיך לשחק עם עצמך. הבנת הנקרא בסיסית הייתה מלמדת אותך עם מי אני חושב שאתה משחק מידי יום :).

בכל מקרה, הזדקקותך ל"כל חברי הפורום" אינה חדשה. מוטיב חוזר בתגובות הנאצה שלך. אין כל חדש תחת השמש. ועדיין, למרות שאתה כרגע אחלה מעביר לי את הזמן, הרדידות הזאת לא באמת עושה לי (או לפורום) טוב. סתם חבל לטעמי. אם כבר משחקים ביחד (מציאות, מה לעשות, על אף שאין כל חדש בהכחשתך לגבי הדבר הזה), לפחות נסה להעלות את הרמה קצת. טיפה כזה, לא מבקש יותר מדי.

certified.woke

Well-known member

הלהג הלגלזי (legalese) הסטנדרטי...

למעלה