רק עוזי לנדאו יביא את הליכוד לשלטון

ZEEVS1970

New member
נכון,אבל אם אני לא נותן לו הזדמנות

איך אוכל לדעת שהוא לא יהיה יותר טוב. לשיטתך כל הנבחרים הם אותו דבר ואין שום הבדל בעשיה של כל אחד מהם. אני בניגוד אליך חושב שיש הבדלים. ייתכן שכל נבחר עושה גם טעויות אבל כל אחד מאיתנו יש לו מספיק שיקול דעת להתרשם מקדנציה של נבחר ולפסוק לבסוף אם הוא אשם או זכאי בעיני הבוחר. לדעתי היו בפ"ת ראשי עיר טובים יותר בדיוק כפי שהיו גם בישראל ראשי ממשלה טובים יותר אבל אם לא נצביע איך נשפיע ונגרום לכך שאולי שוב יבוא מישהו טוב יותר?!

SupermanZW

Well-known member
המועמד לא הצליח לרכוש את אמון

הבוחרים ולכן לא נבחר, אם יצליח מועמד לרכוש את אמוני אצביע לו (מובן שלשם כך אסור שיהיה לו עבר מושחת).

ZEEVS1970

New member
אבל אם הוא חדש לא תוכל לדעת

זאת מראש כי עוד לא היה לו ניסיון בתחום העשייה. אם אתה מתכוון לכך שתיתן אמון רק במועמדים ישרים ,אדרבא, אתה מוזמן להיכנס לאתרי המפלגות הרלוונטיות ולקרוא ביוגרפיות של המועמדים. יש תודה לאל מספיק מועמדים שלהם אין עבר מושחת. זו בטח לא סיבה לא להצביע עבור אף אחד.

SupermanZW

Well-known member
אם אמצא מועמדים ללא עבר מושחת

והאידיאולוגיה שלהם תתאים לשלי אתן להם צ'אנס ואצביע עבורם אם ירוצו ברשימה לא מושחתת.

ZEEVS1970

New member
יש הרבה כאלה אבל אני לא רוצה לתת

דוגמאות כדי שלא יאשימו אותי שאני עושה תעמולת בחירות. יש אפילו סקרים שבדקו את מפלס השחיתות בקרב המועמדים השונים. אני בטוח שזה יעזור לך לקבל החלטה נבונה.

SupermanZW

Well-known member
אני לא שופט רק לפי מבחן התוצאה

אני רואה כל הזמן שלח"כים ולשרים הכסא והאינטרסים האישיים חשובים בהרבה מההבטחות לבוחרים. אינך יכול לדעת מה היה עושה מועמד אחר בפ"ת, אין לך על מה להסתמך בטענה שהיה עושה יותר למען בוחריו, סביר מאוד שהיה דואג רק לעצמו ולמקורביו וברור שלא היה מצהיר על כך אלא פשוט מבצע.

למעלה