רק עכשיו ראיתי את התשובות שלכן

נוגה777

New member
רק עכשיו ראיתי את התשובות שלכן

להודעה שלי מלפני כמה ימים........... אולי תשמחו לשמוע (או אולי לא מעניין אותכן אבל סתם ..שתדעו..) שבעקבות התמונה ההיא שצילם את ג'קו שפרסמתי פה ואחריה כל הבלאגן.....אותו צלם נהיה צלם פאפארצי קבוע בפנאי פלוס ובעלוקה בידיעות אחרונות.....תשימו לב על תמונות בפנאי פלוס "צלם:ניר פקין"...תדעו שזה הוא..והעניין שג'קו התחיל לו הכל הוא לומד צילום כבר המון זמן וזה היה החלום שלו ..אז בעצם בצורה עקיפה הוא אומר לי כל הזמן שהכל בזכות ג'קו ובצורה עוד יותר עקיפה בזכותי הוא ידע שאני קצת אובססיבית על ג'קו אז ברגע שהוא ראה אותו הוא שלף את המצלמה....עד אז לא היה לו אומץ לצלם ככה סלבס באמצע הרחוב בתל אביב.............. אני באמת רוצה לקרוא פה באופן קבוע אבל אין לי זמן ושאני נכנסת פעם בשבועיים בערך אז הצטברו כבר מאות הודעות ..גם דיי הרבה הודעות מג'קו שזה ממש מרטיט לבבות.......................מה שגורם לי עוד יותר להבין רמת הגעגועים שלי............. אוףףףףףף..............מה יהיהיהיהיהההה????

יפה לו לידיד שלך....

ג'קו עושה טוב בעקיפין ובמישרין להרבה אנשים....מה יהיה?? יהיה טוב.... יהיה טוב כן..... כולנו מתגעגעים....

a d i d a s 2 1

New member
אוחתיה בחיאאאאאת אוחתיה

את זוכרת שהיתה מישהי בקשת... שטענה שנשיח עשה לה טובה??? את זוכרת אותה??

a d i d a s 2 1

New member
שפתאום מצאה שם מכר...

שלא בא לחתונה של ב' שמכיר את נ', חבר של י' ממחלף ינאי, את זוכרת???

בכייף אפשר לייצר פה גם אווירת קשת

עם זקי אייזנמן וז'וינטים.... ונחשתה.... יהיה פצצצצצצצה

נוגה777

New member
אחח...הימים של קשת

לפורום שם באמת הייתי מכורה "אם ג'קו לא עולה לגמר אני יותר לא רואה כוכב נולד"................. מי ידע שבסוף יסתיים ככה.....באמת באמת היה עדיף שג'קו יגיע מקום שני היה עליו פחות אמבוש מהתקשורת והכל היה בסדר.......

לההההה חבל להיכנס לנושא הזה....

ספקולציות לגבי מה יכול היה להיות תמיד אפשר להעלות.... אבל זה לא תורם....

a d i d a s 2 1

New member
and i dont want the world

to see me 'cause i don't thionk that they'd understand when everything may to be broken i just want you to know who i am!! איזה שיר יפההההה

לא... אבל אני אשכיל ואשמע אותם....

אוחתיה אני הולכת לראות במרחק נגיעה יש את זה עכשיו.... ביוששששש

rootteem1

New member
דידהההההההההההההההה

זה השיר שלי ושל רועי!!!!!!!!! אוי איזה שיר מרטיטטטטטטטטטטטטטטטט וגם השיר הקודם שרשמת מדהים!!!!!!!!!

למעלה