רק עכשיו ראיתי את התשובות שלכן

rootteem1

New member
לא=[

אני מקווה שהיא חייה.. מסכנה חורשת כל היום=[.. אוף יש לי רק עוד שמונה ימים להיות פה לפני שאני אוכל לכתוב לכ,ן אם בכלל, רק באנגלית... מה שלומך?

וואו איזה יפה השיר.... וגם המילים..

תודה נשששמה לילה טוב אני הלכתי לישון.... לילה טוב רותמוששש....

rootteem1

New member
יואו זה שיר מדהיםםם

זואוש יש לך שמונה ימים להחליט מה את רוצה מאורלנדו וניו יורק.. את רוצה בובה של מיקי מאוס? או מיני?.. תלוי את מי את מעדיפה=] חח.. טוב בקיצור אני צריכה לדבר איתך.... מחר יש לי מבחן במצויינות אנגלית=[ אופוש... לילה טוב!

שיהיה לך בהצלחה מתוקונת....

נדבר בטח נדבר.... ואני מעדיפה בובת ג'קו וואקו שרה ולוחשת מילים מתוקות.... לילה טובוששששש

rootteem1

New member
תודה מאמוש!

חח אני אחפש לך, אבל אני לא בטוחה שמוכרים בובות כאלו בחנות של הסידנילנד ושאר החמישים אלף דיסנים שאני צריכה לבחור שניים מהם ושניים של יוניברסל.. חח יש רק שניים ביוניברסל=] אוקי מוכרים בטיים סקואר.. מקסימום אני אקפוץ לשבת לי על המים בסן פרנסיסקו ואקקה עד שתבואי, ואז נלך לחפש ביחד=] חח מעניין מה תהיה האות השולטת בשריה של הבובה.. די זה רעיון גדול.. בובת ג'קו: "לוחשת שירים רוקיסטים נותנים בראש" "בשיריה של הבובה תוכלו למצוא מילים מתוקות ומרוששששת כמו תשוש!!" "ושירי אהבה רבים לאהובתו של הבובה....החמרה המנומשת!!!" אוף אני לא אוהבת את הפסט פרפקט פרוגרסיב וכל החברים שלו=[[[[ לילה טוב....

a d i d a s 2 1

New member
זה ברקע מה אני אעשה אני לא שומעת

כלום במחשב, אז שומעים תטלויזיה... אבל שיר יפההההההה

a d i d a s 2 1

New member
מה את שואלת אותי?!

תשאלי אותה... היא תענה לך באותו שרשור... יאללה אוחתי יקרה לילה טוב לך נדבר מחר..

למעלה