'רק על עצמי לספר ידעתי'...

קרן משם

New member
../images/Emo51.gif

המשפט להסתכל על חצי הכוס המלאה נכון תמיד ובכל מצב...ואני לרוב נוטה לעשות כך. אני לא מתיימרת להיות בעלת הון
[אבל זה מעולם לא הזיק לאפ'חד] אבל בהחלט מעוניינת לחיות בצורה מכובדת...

orlu

New member
קרן הוא שאמרתי,הגאוה והאומץ

והכבוד של להיות גאה במשזאתה עושה ללא קשר למדינה לא השוותי אותך לחד הוריות אם כך זה התפרש אז.... הדרישה שלך של כולנו מהמדינה ברורה צודקת ואמיתית, ההשואה באה להבליט את הנושא ולא רציתי ליראות אותך בין המזדהים עם השיטה אלא גאה ושמחה בחלקך ללא קשר למדינה. ודיי לפילוסופיה על הבוקרףמקוה /שהובנתי טוב יותר

B T1

New member
לקרן-ubi bene ibi patria....

ובעיברית=המקום שבו טוב שם המולדת. ולך זה בהונגריה.... רק אל תנסו לשכתב את ההיסטוריה.

טומי*

New member
קרן אני שמח בשמחתך....../images/Emo45.gif

והילדים חמודים יותר ויותר. לי אישית נשמע קצת מוזר "העליה להונגריה", אך כל אחד עושה מה טוב בשבילו. אני לא שולל את הירידה מהארץ כפי ששללתי פעם. שמחתי לשמוע שאת כבר די שולטת בהונגרית שידועה כשפה קשה. כתבי מדי פעם,מעניין את כולנו מה שקורה איתך ומשפחתך שבת שלום!

עב

New member
קרן, חשבתי על זה שוב

הנושא של הגירת צעירים מטריד אותי ואני חושבת שהוא קשור לפערים החברתיים כלכליים בארץ. הם עוזבים כי כאן אין מוצא מסגנון החיים של מעבר מעבודה מזדמנת אחת לשניה, ללא ביטחון וללא מחר. אין עוד מדינה בעולם שדורשת מאזרחיה מה שדורשת ישראל (שירות צבאי ממושך ומסים כבדים). אז טוב שיש לכם אלטרנטיבה! אתם לא צריכים להיות נאמנים למדינה זו או אחרת, אלא לצאצאים שלכם. אם ה"מולדת" לא נאמנה לנו - אז אין סיבה שנהיה נאמנים לה. שיהיה לכם בהצלחה. אולי תספרי לנו איך מגדלים ילדים בהונגריה? מהי התפיסה החינוכית שם? איזה מוסדות קיימים לעזרת המשפחה? האם יש להם חברה מקומית?

קרן משם

New member
../images/Emo51.gif

ובכן...עוד שעה אני יוצאת ל4 ימים נופש עם המשפחה... מבטיחה לשוב ולענות לשאלות בהרחבה... כאמור ילדיי 'רק' בנו 2.8 ולכן הם עדיין במעון ורשמנו אותם לגן מינואר. ארחיב בנושא כשנשוב....מתקשה לומר את שם המקום אליו אנחנו נוסעים.... אבל לא, זה לא הבלטון:)
על דיון ערני ולכל המגיבים
קרן

דיון נחמד ופורה אני רואה שהיה אחותי

מקווה שאת נהניית בנופש.. בקרוב
מגיעים אליך לנופש

למעלה