רק צח"מ או...?

רק צח"מ או...?

האם אתם צופים באופרות-סבון נוספות? טלנובלות אולי? אם לא צופים בקביעות - יודעים פחות או יותר על מה מדובר? מכירים את הדמויות הראשיות?

אני

די מתביישת לומר... שאני יודעת מה קורה גם ב"תשוקות" ואפילו (אוי-אוי-אוי לבושה...) ב"ימי חיינו". איך הגעתי למצב כ"כ פאתטי?...

python 4

New member
לזה את קוראת פתטי?

אני גם צופה בצ'וקות וימ"ח. למרות שצח"מ היא האופ"ס הכי טובה, ימ"ח היא מהנה מדי פעם וצ'וקות היא גם נחמדה בטמטום שלה.

אני!! ממש מכורה אני רואה הכול!

רואה תשוקות, מי חיינו,לחיות את החיים(ז"ל) ביפים והאמיצים יש לי מושג כללי וגם סופר סופס הייתי רואה כמו דאלאס, שושלת, נוטס לנדינג. וגם אופרות סבון אוסטרליות כמו: שכנים-שכנים וקרוב-רחוק(לפעמים שהיה)

python 4

New member
קטן עלי.

אני ראיתי את כל מה שאת ראית, כולל הסופר סופס והאופ"ס האוסטרליות, וחוץ מזה אני רואה גם איסטאנדרס שזו אופ"ס בריטית. ניצחתי!

python 4

New member
גם נני זו אופ"ס. גם את זה ראיתי.

אה, ימי ג'נגלבוי העליזים.

python 4

New member
אבל זו באמת אופ"ס

אפילו אחותם של ויקי ובילי שיחקה שם. אגב ימי ג'ונגלבוי העליזים, למה את רבה עם בלונדי בפורום לחיות ולא אומרת לי כלום?

python 4

New member
בטח!

ריב סוער ואף אחד לא קורא לי. ואחרי זה את מתפלאת למה לא נותנים לך לחלק שוקואים!

python 4

New member
את יודעת מה, נעשה עסק.

את תחלקי שוקואים בפורום הזה ותעלי כוסונים בתשוקות, ואני יעשה ההפך. גם ככה אני צריך לעלות כוסונים כאן לרונית. ואני יחלק שוקואים בתשוקות. מה דעתך? אני מרגיש כמו אחרי מלח"ע השנייה שאמריקה וברה"מ חילקו בניהם את אירופה.

python 4

New member
את יודעת מה? אני אוותר לך על פורום

ימ"ח. גם ככה הם לא צריכים שוקואים, הם מחלקים את הדונאטס של אליס (אגב גם את זה לא קיבלתי) ואת מעלה שם כוסונים. OK, אז פורום ימ"ח שלך, פורום תשוקות שלי, ובפורום הזה אנחנו מתחלקים. אפשר להכריז על שביתת נשק?

אני גאה ../images/Emo34.gif לומר ../images/Emo47.gif

שהפסקתי לראות את "היפים" ואני מתכוון - ממש לגמרי
אפילו לא מזפזפ. אבל מאזן הסבוניות נשאר אותו הדבר, כי במקום "היפים" אני עכשיו רואה "תשוקות" באופן קבוע, אבל אני לא מצטער על הסוויץ'. זה היה הכרחי, לנוכח המצב העגום של "היפים". ולגבי "לחיות" - היא לא תשוב. בשבוע שעבר נזכר הנציג של הוט לחזור אליי, ואמר שהכבלים לא מתכוונים לקנות את "לחיות".

Dawn12

New member
גם אני

גאה להגיד שנגמלתי מ"היפים", למרות שזה לא היה קל כי צפיתי בהם מהפרק הראשון... מה שקרה לסבונייה המשובחת הזאת עוד יילמד בבתי ספר לתסריטאים כושלים, אבל נעזוב את זה. כבר לא ממש אכפת לי... כרגע נשארתי רק עם ה"צעירים" והאמת היא שזה מאוד מתאים לי כי גם ככה אין לי הרבה זמן כשאני חוזר הביתה מהצבא.

junny

New member
האופרות שלי

אני גם- כמו כולם כאן ראיתי את היפים אבל זה נמאס בחתונת המליון של ברוק ורידג אני רואה ביום שישי ב-07:30 את הפרק הראשון של ימי חיינו תוך התארגנות למכללה ופעם ראיתי את קרוב רחוק באדיקות- כשהיתה פיפה המקורית. שלוש התמכרויות נוספות שיש לי ולצערי כולם נגמרו או על סף סיום- חברים, סקס והעיר הגדולה ו- סיינפלד כמובן בסוף כל יום בחצות אבל אלא לא אופ"ס סתם התחשק לי לספר לכם

למעלה