רק צח"מ או...?

סקס

איזה פרק מרגש היה אתמול. אמנם ידעתי את מה שיקרה בתיאוריה, אבל לא ציפיתי לכזה סוף מרגש מבחינה מעשית. אהבתי את המוסיקה הפריזאית ששילבו, והשיר בסיום, היה פשוט פרק מהמם (יש לי אותו מוקלט כי אחותי לא ראתה, אבל אני אשמור את זה בלי קשר
)

junny

New member
כמה בכיתי

בפרק הקודם שהיה שהיא צועקת על mr big שהוא מפריע לה בחיים כל פעם מחדש... זה היה טקס. כל יום שני שתי הבחרות הטובות שלי ואני היינו מתישבות אצלי בבית עם יין משובח ואוכל (ולפעמים עוד הפתעות..) ופשוט עושות ערב בנות מקסים. תמיד הן גרמו לנו להרים את עצמנו בסוף הפרק ולצאת לTLV למנדיי ליין ואח"כ להגיע לעבודה זוחלות. אני מרגישה כאילו נגמרה לי תקופה בחיים ודווקא השבוע חזרתי להיות רווקה שגרה לבד..

Charmed24

New member
טוב אז ככה...

כיום אני צופה בעיקר בצח"מ. מדי פעם אני מנסה לצפות גם בימ"ח, אבל כל פעם מחדש אני פורש באמצע. את תשוקות מזמן זנחתי, שלא לדבר על היפליצים. כל ילדי לא ראיתי מעולם. את לחיות ראיתי שנים רבות, עד שהורידו אותה לאחרונה. סופרסואפס הרבה יותר אהבתי, נוטס לנדינג, פלקון קרסט, דאלאס, וכמובן-כמובן-כמובן שושלת שזו אהובתי המיתולגית הראשונה והאמיתית, עוד הרבה לפני עידן הצח"מים למיניהם. לאוסטרליות לא מגיעה לדעתי התואר סואפס, אבל פעם נורא מזמן צפיתי בשכנים ובקרוב רחוק, אויש מזמן זנחתי את הקישקושונים האלה. טלנובלות מעולם לא סבלתי, וזה תמיד נראה לי תת-רמה, האחות המוטציונית של הסבוניות. מהישראליות אני גם לא ממש תופס, למרות שברגעי אוליביה הקשים, אני בהחלט מזפזפ מעבר לפינה לערוץ 2...

miss chief

New member
אנהי בדיוק כמו צ'ארמי../images/Emo12.gif../images/Emo24.gif

אבל ממש בדיוק... לא נעים לי מכולם, אבל לחיות את החיים היא אהבתי הראשונה והאמיתית.. כל כך הרבה יותר אינטיליגנטית מהשאר.. וגם בגל לשיש שם עיתונים, שזו בעצם מה שאני עושה עם עצמי ועם חיי :) וחוצמזה... ט ו ד
לגבי סופרסואופס - גם מלרוז נחשבת? בכל אופן, ממש אהבתי את נוטס לנדינג! זוכרים שכך גילה העולם את יעל אבקסיס, שאחרי כל פרק הייתה מתקשר לצופה אקראי לבחון אותו בעלילה
לגבי ישראליות.. .טוב, לצערי התחילו לשים לנו כתבויות בעברית, גם במעבר לפינה וגם בהשיר שלנו וכל כך לא נעים לי לא לראות.. אבל בינתיים אני ממש מתאפקת.. לא יפה כלפי בעלי שגם ככה אני בקושי רואה אותו.. :(

The Abbott Girl

New member
האופ"ס שלי ../images/Emo72.gif

אי שם בשנים המוקדמות זכור לי שצפיתי בסנטה ברברה... בכל מקרה הרומן הראשון שלי עם אופ"ס התחיל עם היפים והאמיצים ראיתי אותם מהפרק הראשון ואחרי כמה שנים התחלתי לקלוט שהכל חוזר על עצמו והם בעצם משעממים!!! לאחרונה חזרתי לראות קצת את הסדרה רק בגלל האחד והיחיד המושלם ג'ק ואגנר
ששיחק את ד"ר פיטר ברנס במלרוז פלייס, אח הזכרונות. האופ"ס השנייה והאהובה עלי היא לחיות את החיים!!! שאם אני אמצא את האחראי להורדת הסדרה תוך שתי שניות הוא כבר לא יהיה איתנו! אח"כ ראיתי פה ושם ימי חיינו (סמי בריידי אלילה!) כשתשוקות התחילה ראיתי בעקביות עד שנמאס לי מתרזה ועכשיו אני רק מחכה שדוריאן מלחיות את החיים (סלח לי צהובון אני לא יודעת את השם משפחה שלה!!!) תגיע לשם וההתאהבות האחרונה שהיתה לי היא דווקא צעירים חסרי מנוח!! פעם לא סבלתי את הסדרה ולא הצלחתי להתחבר אליה למרות שזכור לי פה ושם קטעים מהסדרה לפני שהתחלתי לראות סדיר. אני התחלתי לראות קבוע את צעירים מהפרקים שניקי נורתה וג'שוע מת... הסיפור עניין אותי וג'ק היה כ"כ מקסים שזה פשוט גרם לי להשאר

אני רואה שהמצב יותר קשה ממה שחשבתי

לא מספיק שאת לא יודעת את שם משפחתה של רובין, את אפילו לא יודעת את של דוריאן
זה לורד יקירתי

The Abbott Girl

New member
רובין סטרסר, עכשיו טוב? ../images/Emo72.gif

ואני חושבת שהתכוונת לדוריאן לורד קליסון ויקרס הייז וכנראה עכשיו שוב ויקרס! אופס לא סימנתי את סימן ה

ים כחול

New member
פעם ראיתי כל מה שזז בטיוי../images/Emo12.gif

לאט לאט נטשתי את היפים , לחיות , ימי חיינו , חיים שכאלה חיים צינוביץ , חיים אתגר ... חחחח סתם .... בסוף נשארתי רק עם :
צעירים חסרי מנוח
מזריקה כל ערב צעירים לווריד
וידוי חושפני ...

yAeLuShA

New member
../images/Emo15.gif צח"מ ז הכי שווה למרות שיש גם

מיכאלה, שזו ה-טלנובלה. חוץ מזה, תשוקות ראיתי פרק אחד אחרי שראיתי ריקי לייק (חי חי חי) והתפחלצתי למוות- מה זה הדבר המופרע הזה
ימיי חיינו נגמלתי..

למעלה