רק רוצה לומר

רק רוצה לומר

שכרגע אני מתמודדת עם הדבר הקשה ביותר בעולם, שחשבתי שאני לא אצטרך להתמודד איתו שוב,
ואני מקווה שאף אחד מכם לא ירגיש כמוני, אי פעם.

אני אוהבת כל אחד ואחת מכם, גם אם אנחנו לא מכירים וגם אם אני לא תמיד עונה להודעות שלכם.
אני קוראת את כולכם ואתם יקרים וחשובים.
החיים שלכם חשובים.

(ואני מצטערת שזה נשמע כמו מכתב התאבדות
)

אני מתמודדת (טריגר)

עם איום התאבדות של מישהו שאני מכירה.
לפחות התמודדתי. עכשיו הכל בסדר.
הוא כמובן כועס עליי נורא כרגע, אבל זה מחיר שאני מוכנה לשלם תמורת החיים שלו.

תאום2

New member
את כל כך מחבקטוש את כולם ש..

שזה-ניראה כאילו לך זה לא יכול לקרi
אלף מחבקטוש לך מחבקת
ואלף לבבות לך

ו
קים!!

תאום2

New member
שולח לך ולו כוחות להמשיך במ
סע

=
-של

שולח כוחות ותפילות להמשיך ולאהוב את החיים

יקרים שלי

זה השיר שאני שומעת עכשיו.
אני מצטערת שאני כזאת רגשנית עכשיו והכל, אבל באמת. החיים שלכם יקרים ואתם חשובים.
אם אתם מרגישים רע, אם אתם כועסים, אם אתם עצובים, אם אתם לבד,
הפורום תמיד יהיה הבית שלכם.
איך אומרים?
Home is where heart is

http://www.youtube.com/watch?v=UfGRUCsObZ0

There's some things we don't talk about
rather do without
and just hold the smile
falling in and out of love
ashamed and proud of
together all the while

You can never say never

why we dont know when
time and time again
younger now than we were before

Don't let me go
Don't let me go
Don't let me go
[x2]

Picture you're the queen of everything
as far as the eye can see
under your command
I will be your guardian
when all is crumbling
steady your hand

You can never say never
why we dont know when
time, time and time again
younger now then we were before

Don't let me go
Don't let me go
Don't let me go
[x2]

We're pulling apart and coming together again and again
We're growing apart but we pull it together, pull it together, together again

Don't let me go
Don't let me go
Don't let me go

את מקסימה

שאת מצליחה להתמודד בנוסף לקשיים שלך גם עם קשיים של אחרים. כיף לחבר שלך שיש לו חברה כמוך. ולנו שאת איתנו כמובן.

היי48

New member
מסכימה לגמרי עם עתיד ורוד

ואל תשכחי שכאן זה גם הבית שלך ולא רק שלנו

ולגבי איך להעביר את הזמן (מהשרשור שהתחלתי למטה, אני מאחדת הודעות כדי להקל את העומס על השרת...
)-מזכירה לך שאוטוטו דקסטר חוזר (אם אני זוכרת נכון כתבת מתישהו בשרשור אחר שאת רוצה לעבוד במז"פ, אז זה חוזר בדיוק בזמן...). חוץ מזה גם תמיד יש אותנו, גם הפורום זאת דרך להעביר את הזמן

את באמת מקסימה

וזו התמודדות קשה ביותר. מאחלת לך הרבה הרבה כוחות להתמודד, את נהדרת ואמיצה

מי, אני???

לא מרגישה מדהימה בכלל...
מרגישה לא טוב, יש לי איזה וירוס בבטן.
אני לא יודעת איך להתמודד עם כל העומס של הלימודים שהפסדתי, זה כל כך הרבה חומר... כל כך הרבה לקרוא ולהבין תאוריות... אני לא יודעת איך להחזיר את עצמי למסגרת, פתאום יש לי כל כך הרבה זמן וכל כך מעט יכולת להתמודד איתו... כל כך הרבה מטלות שלא יודעת איך לארגן עם כל הזמן שהתפנה...

תרגישי טוב

המלצה שלי - תה ירוק. תמיד עושה לי קצת יותר סדר בבטן.
בנוגע למטלות, תפני לעצמך שעה היום או מחר ושבי בשקט מול דף ותסדרי לעצמך לו"ז, לא צפוף מדי, גמיש, כמה שאת יכולה. אם מטלה X לוקחת לך שעתיים בקצב רגיל, תני לעצמך עוד חצי שעה אקסטרה, כדי לעשות אותה בנינוחות, לקחת הפסקה של כמה דקות באמצע אם תצטרכי, לעצור, לנשום אוויר ולאסוף את עצמך מחדש.
והלימודים, לאט לאט. יש לך אפשרות לבקש עזרה ממישהו שלומד איתך? לפעמים כשיושבים עם עוד מישהו גם יש יותר מוטיבציה, פחות תחושת לחץ ויש עם מי להתייעץ כשאחד מכם לא מבין.

לא, אי אפשר לבקש עזרה

אני לא מכירה אף אחד מהקורס, זה קורס באו"פ... חוץ מזה שהמועד הראשון של המבחן היה אתמול... אני אפילו לא יודעת כמה רשומים למבחן השני והשלישי (אני בשלישי, אם בכלל).

כל מטלה לוקחת לי כמה ימים, ויש לי עוד התחייבות לעבודה המוגנת, משהו לעשות מהבית... ואין לי כוח, אין לי כוח לכלום, רוצה רק לנוח ומקסימום לראות איזה סרט במחשב. אין לי כוח וחשק לשום דבר אחר...

תודה

לא קשור, יש לנו גם קבוצה בפייסבוק

להפך, במקרה שלי יש המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מידע והמון קבצים והמון שיעורים מוקלטים, אני פשוט לא יודעת איך לארגן נכון את החומר, וכל אחד מארגן אותו אחרת. אני לא יודעת מאיפה להתחיל אפילו. הפסדתי כל כך הרבה חומר. והעזרה שהוצעה לי כאן הייתה לשבת עם מישהו וללמוד ביחד - זה משהו שאני לא יכולה לעשות כי אני לא מכירה אף אחד באופן אישי (אפילו לא באופן שמי).

אני מבינה

השאלה אם אין מצב מבחינתך לפנות למישהו שאת לא מכירה ולשאול אם יש אפשרות להתארגן איתו על החומר לשעה שעתיים בבית קפה או משהו?

את יכולה להעלות כאלו הודעות גם לפורום וגם בפייסבוק, תתפלאי כמה אנשים טובים מסתובבים ביננו שישמחו לתת עזרה.

למעלה