מזל טוב
ל לימונדה30 New member 13/8/07 #24 ../images/Emo12.gif עליזה ??????????????? היה לך אתמול יום הולדת ולא סיפרו לי ???????????? אני אעשה בדק בית, ואבדוק את מי לפטר ואת גברת רוחניות מאחלת לך את כל האור והטוב שיש בעולם מי ייתן ותתברכי בבריאות, שלווה ואהבה גדולה שתגשימי את שאיפותייך ותזכי להוציא את הקלף הכי טוב בחבילה יום הולדת שמח לימונדה.
../images/Emo12.gif עליזה ??????????????? היה לך אתמול יום הולדת ולא סיפרו לי ???????????? אני אעשה בדק בית, ואבדוק את מי לפטר ואת גברת רוחניות מאחלת לך את כל האור והטוב שיש בעולם מי ייתן ותתברכי בבריאות, שלווה ואהבה גדולה שתגשימי את שאיפותייך ותזכי להוציא את הקלף הכי טוב בחבילה יום הולדת שמח לימונדה.
ה הילי פילי New member 13/8/07 #27 ישששששששששששש ../images/Emo88.gif חולה על עיראקים - אפרופו השרשור הקודם
ל לימונדה30 New member 13/8/07 #32 את בטוחה שזה לבנה ??? ../images/Emo152.gif כי מהשירשור הקודם אפשר להבין ש... לא משנה. מזל שאי אפשר לקרוא את מה שאני חושבת
את בטוחה שזה לבנה ??? ../images/Emo152.gif כי מהשירשור הקודם אפשר להבין ש... לא משנה. מזל שאי אפשר לקרוא את מה שאני חושבת
ה הילי פילי New member 13/8/07 #33 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לימו, גם לי יש גבולות ../images/Emo88.gif
ל לימונדה30 New member 13/8/07 #34 "ברוך המציב גבולות לעמו ישראל...." לילה טוב ההנהלה פורשת לישון.... הילי, בתור אדומה את תורנית לילה... תשעשעי את לודה שלא תבקש מהקצין תורן הנשמה (אלק גוססת )... ותשמרי על הפורום בהיעדרי.
"ברוך המציב גבולות לעמו ישראל...." לילה טוב ההנהלה פורשת לישון.... הילי, בתור אדומה את תורנית לילה... תשעשעי את לודה שלא תבקש מהקצין תורן הנשמה (אלק גוססת )... ותשמרי על הפורום בהיעדרי.
ה הילי פילי New member 13/8/07 #35 סליחה, להזכירך אני לא אדומה היחידה פה למרות שאין לך שימוש בזה כרגע וחוץ מזה תקראי את ההודעה שעודכנה בזה הרגע
סליחה, להזכירך אני לא אדומה היחידה פה למרות שאין לך שימוש בזה כרגע וחוץ מזה תקראי את ההודעה שעודכנה בזה הרגע