דנה מה עם תגובה על העוגות ?
R RenanaD New member 1/7/04 #29 ../images/Emo25.gif חחחחח חמוטה!!! ולא, עדיין לא שכחתי שאת חייבת לי פרק המשך בסיפור שלנו!!!
G gilmorefreak New member 1/7/04 #19 ../images/Emo41.gifדנה..../images/Emo26.gif אני לא הכי מכירה אותך.. אבל.. שיהייה לך מזל טוב
R rifkin1 New member 1/7/04 #20 היייי דנוש,|בלו מזלללללללל טווובבב! קרלוצית? יש לך היום ים הולדת ואני אפילו לא שמתי לב כי אני לא רגילה לקרוא לך דנה. אז שיהיה לך המון המון מזל טוב ותהני מכל רגע בחייך.
היייי דנוש,|בלו מזלללללללל טווובבב! קרלוצית? יש לך היום ים הולדת ואני אפילו לא שמתי לב כי אני לא רגילה לקרוא לך דנה. אז שיהיה לך המון המון מזל טוב ותהני מכל רגע בחייך.
ק קרלוצה New member 1/7/04 #31 ג'ואי!!! תסתכל למעלה....../images/Emo6.gif אתה חייב ללמוד את שיטת השירשור, כי הגבתי לך מתחת להודעה שלך.....תסתכל למעלה ברור שהגבתי לעוגות הכי מדהימות שקיבלתי איך אפשר לא להגיב אליהם!!! העוגות הכי ט-ע-י-מ-ו-ת בעולם!! כולל הספגתי
ג'ואי!!! תסתכל למעלה....../images/Emo6.gif אתה חייב ללמוד את שיטת השירשור, כי הגבתי לך מתחת להודעה שלך.....תסתכל למעלה ברור שהגבתי לעוגות הכי מדהימות שקיבלתי איך אפשר לא להגיב אליהם!!! העוגות הכי ט-ע-י-מ-ו-ת בעולם!! כולל הספגתי
ק קרלוצה New member 1/7/04 #32 כן כן.... ספגטי אני אכתוב איך שבא לי ביומהולדת גם אם זה עם שגיאות כתיב איומות
M Moreiro New member 2/7/04 #34 מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif../images/Emo121.gif יומולדת 22 ו12 חודשים [ויום] שמייח | עד 120 ו4747 חודשים
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif../images/Emo121.gif יומולדת 22 ו12 חודשים [ויום] שמייח | עד 120 ו4747 חודשים