רק רציתי להגיד

רק רציתי להגיד

באתי ראיתי ניסתי אחרי אין ספור דייאטים בליינדיאטים הכרויות חברים הבנתי מסקנה אחת שהבחורה שלי לא תגיע מהמקום הזה מדינת ישראל לכן החלטתי למצוא אותה באוקראינה שם הבחורות יותר נאמנות ויותר נבונות בלי כל כל כוונה להעליב ויותר יפות יש כמו זבל תודה על הכל על האכזבות הדפיקות ברז החוצפה העוקצנות ומרשימת הדרישות האין סופית ( שתחנקו איתה ) תצליחו בייי

Vdrums

New member
הא?????????

מה ז"א? אתה הולך לייבא? אתה רציני? זה נשמע די זוועה.

מה???

מאוקראינה דווקא?? (חח..למרות שזה מחמיא לי..מעניין למה..) אבל בלי קשר...אין מספיק בארץ מאוקראינה.. אתה צריך לנסוע לשם בשביל להביא?? וחוץ מזה..מה כל הפאסימיות הזאת???מה כבר עשו לך??? ואיך בכלל אתה יכול להכליל עם שלם בגלל כמה בנות?? שכחת שאהבה זה לא נושא פשוט וקל.. להרבה לוקח זמן למצוא את האחד/ת שלה/ו אל תתייאש...:)..

T r i l i a n

New member
אוקראינה, מולדובה ופיליפינים זה

יעדים מקובלים. אם הולכיפ לפי א-ב צריך להתחיל באוקראינה.

shloמי

New member
נכון יש להן יופי אחר

אומרים שמנישואי תערובת יוצא יופי מיוחד ויש את זה כאן מתחת לאף שלך אתה לא מסתדר עם הנשים כאן בארץ( אכזבות,דפיקות ברז,חוצפה...),נראה לך שתסתדר עם הנשים מאוקראינה או מכל מקום אחר,נראה לך שהן יקפצו לדום לכל מילה שלך,באיזה כדור (או על איזה כדור) אתה חי. תתעורר ידידי, נשים הן בכל מקום נשים ,צריך להגיע לפשרות, לדעת לוותר בזוגיות, רק כך אפשר לחיות בייחד . בהצלחה לך איש

תגיד לי..

אתה לא חושב שאתה קצת מגזים ??? אתה חושב שאם תביא באמת בחורה מאוקראינה <וזה כמובן אחרי שתשלם סכום כסף נכבד> , ייפתרו כל הבעיות שלך ? אהבה לא קונים בכסף ! חביבי,אני חושב שאתה צריך לעשות בדיקת בית קטנה אולי הבעיה היא אצלך ולא אצל כל הבחורות שיצאת איתם ?? ובאמת שאתה חושב שבחורה מאוקראינה שתביא תאהב אותך כמו שהיית רוצה שיאהבו אותך ? אני חושב שאתה צריך לתת לבחורות שלנו סיכוי..יש לנו אחלה בחורות פה ואני בטוח שאתה תמצא את הבחורה שלך בדיוק כמו שאני יימצא את שלי..(חסר לה ולא..
)

lucky me

New member
חמודי, דווקא נראה שהבעיה אצלך.....

מעניין, כל הגברים פה הישראלים, הצליחו בעבר וגם בעתיד למצוא בת זוג נורמלית, ואהבה. גם אם זה נמשך לזמן קצר. ואתה הולך להביא מישהי מחו"ל, כי אתה לא הצלחת למצוא מישהי נורמלית. אולי הבעיה אצלך, חשבת על זה? ואיך תדבר איתה בדיוק? בשפת הסימנים? ואולי אתה מחפש מישהי שתגיד לה- בואי לפה, לכי, תשבי, תשכבי, וכמובן ששום ישראלית לא תסכים לזה, אתה מעדיף ללכת לקנות מישהי שלא תוכל לדבר איתה? זה יותר טוב?
הצחקת אותי..

תגובה כללית לכל האנשים שענו לי

דבר ראשון אני בן 26 ומחפש המון זמן אני לא מאמין שהבעיה אצלי כי תמיד מהצד שלי אני רציתי דחו אותי בגלל כל מיני סיבות גיל יופי אופי מה לעשות ככה זה אבל רשימת הדרישות שלכם לא נראה לי שאתם מחפשות אהבה אהבה לא תבוא אם הבחור יפה או בעל אופי טוב או אם הוא עומד בדרישות שלכם אהבה זה רגש או שזה מגיע או שלא ולגבי איזה שפה אני אדבר איתם אנגלית בהתחלה ואחר כך אני מאמין הם ילמדו את שפת הקודש בכל אופן אתם נפלאות אבל אני הגעתי למסקנות שלי שיהיה בהצלחה לכם בכל מכל מהכל

בנתחיל מזה שאנחנו אוהבות שפונים

אלינו בשפה עברית תקנית קרי: רשימת הדרישות שלכן, לא נראה לי שאתן או הוא עומד בדרישות שלכן...וכך הלאה. גם לא ברור לי למה אתה מדבר על אישתך בעתיד בגוף רבים? אתה מתכוון ליבא אישה או קרקס? מה זאת אומרת אתה תדבר איתם אנגלית ? מי זה איתם הזה? גם לא ברור לי איך היא תלמד עברית אם העברית שלך כל כך קלוקלת. בהצלחה לך

יוסי 450

New member
אם לא הייתי נשוי הייתי מקנא בך

גם אני כשהייתי בגילך הייתי על סף יאוש, לרוב הבחורות הישראליות יש המון דרישות, בעיקר חיצוניות, יופי, כסף, ועבודה מסודרת, אם לא הייתי מכיר את אישתי היכירות מוקדמת לא יודע אם היינו נשואים היום, מתוך הכירות כללית של נשים מחבר העמים, עבודה, קופת חולים, ועוד אתה פשוט יכול לראות את הנאיביות שלהן והצניעות שלהן, אתה אומר להן שהן בהחלט יפות הן טוענות שהן ממש לא, בכלל תראה נשים מחבר העמים איך הן מגיעות לעבודה?! הנשים שלנו לאירוע לא באות כך, תמיד מטופחות להפליא יש לישראליות הרבה מה ללמוד. שיהיה לך לבריאות, רק טיפ קטן, יש מהן לא מעט נחשיות, שים לב טוב טוב על הרכוש שלך, אל תתן לה יד חופשית לחלוטין. בהצלחה

SupermanZW

Well-known member
צודק ב-100%

גם אני מעדיף אוקראיניות, אבל בשום אופן לא הייתי קונה לי אישה, אהבה לא קונים בכסף ,זה פשוט לא עובד (גם לא יכול לעבוד).

T r i l i a n

New member
בטח שהוא מחפש מישהי כזאת

נערות ליווי, אם זכור לי העדפה לרוסיות כי הן יותר טובות בסקס (זונות ישראליות עושות את זה בלי רגש). תגידו, אף אחד חוץ ממני לא זוכר במה מדובר????

lucky me

New member
יש כאלה..

והוא ממש לא שווה תגובה. ממש טרול. אולי אחרי שיראה שהבנות הרוסיות, לא יותר טובות מאיתנו הישראליות,
הוא יעבור לאהוב גברים,
אתה חייב להבין, בנות זה עם, וכולן כמעט אותו דבר, עם שינויים קלים. אולי אתה צריך לשנות משהו באופי שלך כדי להתאים לבנות, אתה לא חושב?

lucky me

New member
חמודה, ממש לא התכוונתי להעליב../images/Emo140.gif

התכוונתי שהוא חושב לעצמו שבאוקראינה הבנות יותר טובות, וזה בולשיט. הבנתי מה הוא מחפש, פשוט זה נהיה אין לייבא בחורות משם, אז במקרה זה רוסיות, אבל הבעיה אצלו שהוא לא מבין שכל הבחורות דומות בתכליתן. בחורה טובה יכולה להימצא בכל מקום. כמוני וכמוך למשל
אני צודקת?

T r i l i a n

New member
חו"ח להעליב. בשביל מה רשמתי "סתם"?

בשביל להבהיר שאני צוחקת!
את צודקת מאה אחוז. אבל אני חושבת שמי שמחפש כלה בחו"ל לא מחפש את הדברים ה"רגילים". מצב כלכלי והתניה של אזרחות יוצרים מצב של תלות שלה בו, דבר שיהיה קשה להשיג בדרכים אחרות.

וזונה רוסיה מתאהבת בלקוח שלה?

כשהיא רוסיה היא נערת ליווי, כשהיא ישראלית היא זונה? שתיהן זונות ושתיהן עושות את זה למטרה אחת - כסף. <בעיקר למי שמסרסר אותן>. ולמיטב זכרוני, מכרו אתכן מיסחרו אתכן ובכיתן על כך, על השם שיצא לרוסיות ובצדק. אז את עוד מוסיפה, אז מה אם את רוסיה בעצמך.

למעלה