רק רציתי להגיד

T r i l i a n

New member
ציטטתי הודעה קודמת שלו

אני לגמרי לא מסכימה עם הנאמר, אבל זה מה שהבחור טוען. ממתי מצוטטים רק דעות שמסכימים איתן?

siv30

New member
שלום ולהתראות

נפגש במסעדה שבסוף היקום...מקווה שתמצא את מבוקשך (למרות שקשה לי להאמין).

כמה המלצות

מנוסח ההודעה שלך אני למדה שמה שאתה צריך זו כנראה בחורה עם אינטליגנציה של צב עם אפילפסיה, שכל מה שיעניין אותה זה לרצות אותך. לדעתי יש לך בעיית בטחון עצמי מאוד רצינית אם אתה לא מסוגל להתמודד עם אישה שחושבת. אני ממליצה לך בחום על טיפול נפשי.

SupermanZW

Well-known member
בהצלחה

רק תזכור שהן מוכנות "להמכר" לך רק עקב מצבן הכלכלי הקשה והן ינסו לנצל אותך, אתה תמים אם אתה חושב שלא, לא תוכל לקבל אהבה אמיתית מבחורה שתקנה בכסף, גם אם היא תעשה הכל כדי להשלות אותך, כשתתעורר מהחלום עלול להיות מאוחר.

kleoptra

New member
תחנק אתה עם הידיעה שעם כל זה

שיש לך אישה "מוצלחת" היא לא אוהבת אותך (אולי רק עושה הצגה שכן) ואתה מבחינתה רק עסק כלכלי וליתר דיוק : שאתה בעצם העונש שלה ,מבחינתה, על זה שהיא עניה, מארץ עניה .

קודם כל... בהצלחה ומזל טוב

ועכשיו לאמת... מצבן הכלכלי שם בכי רע ומתחת לכך, וכמו קודמים לפניך, אתה "תייבא" אותה לארץ, אם לא תהיה טוב איתה ולא יהיה לה טוב איתך, ברגע שהיא תיקלט בארץ, תמצא עבודה, חברים, היא תעזוב אותך, אתה לא מזמין בובה מתנפחת, זו אדם עם דעות, עם מחשבות <גם אם זה בשפה אחרת>, אני רק מקווה שאכן היא גם תישאר בארץ ולא תיקח לך את הילדים העתידיים לאוקריאנה ויום אחד עוד ייבאו את הבת שלך. בכל אופן, המון הצלחה

shond7

New member
חיפוש אישה מאוקריינה

היי. אני מאוד מופתע מכן נשים.כימעט רובכן היתנצלתן בפניו כאילו הבעיה בנשים ולא בגבר החולה שכותב לכן זאת במפורש.הלוא כל מחלתו זה לייבא זונה מאוקריינה.שאחרי היסתגלות היא תזיין אותו תרתי משמע. אל תגיבו לו תנו לאכול את המחלה שלו הויו גאים שאתם ישראליות יהודיות לטוב ולרע גם הגברים וגם הנשים כאן צריכים/ות לדעת לכבד אחד את השני ואז יהיה קל בזוגיות.אוהב אתכן בנות ישראל היהודיות(להבדיל מהגבר החולני שרוצה להעשיר את הארץ בזונות רוסיות נוצריות). מי שלא מצליח כאן רק מהסיבה הזאת אומר דרשני,מאחל לו שלא ימצא כלום שם יבזבז המון כסך לחינם ויחזור ויבכה על כתפי אישה יהודיה ישראלית.אוהב אתכן אחיות.

shond7

New member
חיפוש אישה מאוקריינה

היי. אני מאוד מופתע מכן נשים.כימעט רובכן היתנצלתן בפניו כאילו הבעיה בנשים ולא בגבר החולה שכותב לכן זאת במפורש.הלוא כל מחלתו זה לייבא זונה מאוקריינה.שאחרי היסתגלות היא תזיין אותו תרתי משמע. אל תגיבו לו תנו לאכול את המחלה שלו הויו גאים שאתם ישראליות יהודיות לטוב ולרע גם הגברים וגם הנשים כאן צריכים/ות לדעת לכבד אחד את השני ואז יהיה קל בזוגיות.אוהב אתכן בנות ישראל היהודיות(להבדיל מהגבר החולני שרוצה להעשיר את הארץ בזונות רוסיות נוצריות). מי שלא מצליח כאן רק מהסיבה הזאת אומר דרשני,מאחל לו שלא ימצא כלום שם יבזבז המון כסך לחינם ויחזור ויבכה על כתפי אישה יהודיה ישראלית.אוהב אתכן אחיות.

../images/Emo12.gif

הן בורחות מישם כי רע להן. כול הגברים שם מסטולים מיוודקה. מכים וחוליגנים. והישראלים שבוחרים אותן הם ברירת מחדל,אז תחזיק אותה חזק שלא תיברח!כי קרו דברים מעולם. בכול מיקרה בהצלחה . |פרח

תודה לכל העונים

דבר ראשון אני חושב למצוא בחורה ואם אפשר שתהיה יהודייה אם לא אז מה לעשות דבר שני אני הולך קודם כל להכיר אותה ולהגיד לה שאני ממש לא מעוניין בחתונה אלא קודם כל בחברה ואם ילך ביננו אז מה טוב אם לא נמשיך הלאה דבר שני אין מצב שהיא תגיע לכאן דרך חתונה או משהו אחר היא תגיע לכאן בתור תיירת כמו כל דבר רגיל ועוד משהו כמובן שאני אבדוק אם יש עליה קצת כסף לחיות על חשבוני ממש לא בא בחשבון בכל אופן תמיד תהיה לה את האפשרות בחירה אם ילך מה טוב אם לא לא קרה כלום לפחות ניסיתי
) יש הרבה ואפילו לא קצת בכל דעה או עצה שנאמרה כאן אבל לפחות אני יכול להגיד שנולדתי לעם שהוא ממש לא מטומטם ויודע להבחין בין אהבה לבין אהבה+תמיכה רק אני צריך לעזור קצת אומץ ומקווה שיהיה בסדר בכל אופן תודה על הכל שיהיה לכולם בהצלחה

למעלה