רק רציתי להגיד ...

dolse

New member
רק רציתי להגיד ...

שהפורום הזה ממש סבבה !!! שלפחות הפורום הזה לא יבששש כמו שאר הפורומים , פה לפחות יש אנשים נורמליים שלא אוכלים אותך ישר ורק עם שאלת משו .... בניגוד לפורום ''המורדים'' !!! שעכשיו הם הפכו אותו גם לפורום חברה ... רק שאלתי אותם למה יבש שמה ולמה אפחד לא מדבר עם אפחד ...?? וכמעט אכלו אותי ! וזהו .... אני רק רוצה להגיד שזה פורום ממש אחלה ... ומקווה שהוא ימישך להיות ככה ...:)

תודה רבה...אנחנו יודעים את זה חחחחח

אנחנו מאוד צנועים ושקטים אה?...(בציניות)פחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחח

לא יצא לי להיות בפורום המורדים אבל מה באמת!? חחחח ותודה... ואל תתנפלו עליי אבל... להבא לשרשר טובוש?!

סוכריה16

New member
עזבי תפורום הזה ..

אני בשוק שזה מה שהן אמרו לך.. ואני יודעת עד כמה הן... הן סתם רעות.. אבל בכל אופן, זה ממש לא כולן שם! ואנחנו באמת אחלה פורום.. חח באותה הזדמנות שתדעו שאני אוהבת אותכם אנשושים!

../images/Emo127.gif נכון הם סתם מתלהבים ואני גם

הייתי פעם נכנסת קבוע והם בכלל לא מתייחסים לחדשים הם קבוצה סגורה ומדברים רק בינהם ולא מוכנים לקבל חדשים!! הם מעצבנים... אנחנו פורום הכי טוב שיש ...ועוד יש לנו דרך ארוכהההה(חחח הפורום רק נפתח)

נכנסתי עכשיו לפורום המורדים כדי

+לראות על מה מדובר..ואני בשוק כמה שכולם שם מגעילים אין לי מילה אחרת פשוט מגעילים!!!!זלזול שחבל"ז... טוב עזבו אותם אנחנו רבלדה והם...מה שהם אוצים

סוכריה16

New member
חחחחחחח בדיוק לא מוכנים לקבל חדשים

וואי כמה ריבים היו לי איתם.. חחחחחחח.... יש שםם ילדה הכי מגעילךה שיש.. בחיים לא יצא לי לראות כזו אחת בפורומים רציני.. והיא משפיעה על מלא.. חח אבל אני כמובן תמיד עונה לה.. מי היא חשה!!??? ותראי, אם הם לא מקבלים חדשים, סבבנה, הם אלו שמפסידים אנשיי פורום! עד כמה שהם ירדו עליי שאני אהיה היחידה בפורום עכשיו הם רואים כמה הם טעו! הכי מגעיל שיש מכה שרואות את זה שם! עכשיו, כל הזמן שכל השאר אמרו חיקוי חיקוי אף אחת אבל ממש אףףףףף אחת לא הגנה על רבלדה!!

חחחחחחחחחחח

נכון דיקלה את צוקת.. מי זאת שאמרת הכי מגעילה? גם אני הייתי פעם רבה זוכרת? הייתי מעריצה של המורדים אבל אח"כ שהתחלתי לראות התאהבתי בזה ואהבתי את זה ואפילו יותר... דרך אגב איזה תמונה מדהימה של אנהי1!

סוכריה16

New member
ילדה פשוט רעה... ואין מילים אחרות

לתאר כמה רוע וחוסר לב יש לה... זו שרשמה "שלא נדע עו דפרחות" שהיא בעצם הפרחה היחידה באזור.. או ... שעכשיו איזה אחת מהפורום אמרה שהוא נהיה חברתי יותר ובאמת משעמם ושבגלל זה היא לא רושמת חח אז מה היא רושמת לה "לא.. אל תעשי לנו את זה בבקשה" כמובן שבציניות!!! אבל לא מה זה! אשים חייבים להשתיק אותה שתרגיע! יום אחד היא ירדה עליי על גל ועוד ילדה כל מיני שטויות.. ותיקנה לנו מלא משפטים .. נמגיד רשמתי בה=רור והיא רשמה לי שרושמים ברור.. חח ותיקנה אותי כל רבע שנייה ! והכי גרוע שהיא יודעת לשחק אותה.. כלומר, שאר הבנות בפורום שם לא רואות את זה מסיבה אחת פשוטה, נגיד היא רשמ ה"לא אל תעשי לנו את זה" ובבלה.. ואחר כך דיברה כזה יפה והגנה על הפורום! סתם דו פרצופית ונחשה

סוכריה16

New member
אבל הן רבות עם כולן

ואני שוב אומרת, לא כולן שם.. וזו לא מלחמה או משוו פשוט מההתחלה הם שנאו את רבלדה ואותה המידה תמעריצים של רבלדה.. שזה ממש מפגר וטיפשי

סוכריה16

New member
חח באותה מידה שהן עליינו../images/Emo8.gif

לא וזה לא ממש פאן ... אני פשוט אומרת מה שקרה וזהו.. אין לי בעיה איתן.. בהתחלה זו הייתי רק אני וכנראה שלא רק אני חושבת ככה.

dolse

New member
כן הם פשוט צגעילים ! ..

זה מה שהם אמרו לי .. ואת צודקת שלא כולם מה ... הייתה שמה אזיו ילדה אחת שאמרה להם שרק שאלתי , אז מה הם מתנפלות ? .... וש.. למה הם הפכו את הפורום הזה לפורום חברה , אז אחת ענתה לה , ''יש לך משו להגיד על המורדים ? לא, נכון ? אז עם לא טוב לך בי ... '' זה היה ממש מגעיל מצדה !! לעעט לעט יעזבו את הפורום הזה !! והם ישארו שמה לבד...

shucina

New member
אני לא זוכרת אותם ככה...

אבל לא נראה שממש יפריע להם אם כולם ילכו והם ישארו לבד כי הם נהנים יחד .. לא יודעת פעם הייתי נהנת שם נורא אבל לאט לאט הפסקתי להיכנס לא יודעת למה .. ועכשיו אני נכנסת אם בכלל פעם במיליון שנה... חוץ מזה שרבלדה עכשיו זה חם בגלל זה יש מלא אנשים ומדברים מלא וזה...

סוכריה16

New member
נכון צודקת.. אבל עדיין

אם אכפת להם מהפוורום הם צריכים להתחיל להשקיע בו חח אפשר לחשוב! אני בטוחה שלפליפה יש מלאסרטונים , ותמונות חדשות, ולקמילה גם מהסדרה החדשה! הם רק צריכים לשים!

זה לא נכון!

חוץ מזה גם כבר נגמר המורדים אז כבר אין על מה לדבר! אתם רוצים שהם ידברו על איך שפבלו ומריצה רבו?! כבר נגמרה הסדרה! אבל שיש דברים חדשים על המורדים הם כן כותבים!או שמים! אני לא יכחיש שהם לא מתייחסים יפה לחדשים! זה נכון! אבל אתם צריכים להבין גם שהם הייתם מצטרפים שהייתה הסדרה אז הם היו מתייחסים אליכם אחרת!

סוכריה16

New member
מה קשור אבל!?!?

מה זה "אם היינו מתטרפים" אז אנשים ממשיכים להצטרף עד היום ועדיין הם כלום בשבילהם0! חוץ מזה אפילו לחברות שלהן הן כלבות ראיתי כל מיני מצבים... ואת מי שהן לא אוהבות הן להן בעיה להראות לו את זה.. הציעו להם מלא םעמים שיצפרו את רבלדה לפפורום כי כמה מהם רואים .. ולדעתי הן היו צריכות להסכים כאילו לצרף את רבלדה שושיש דבריפם על המורדים לשים אבל מה פתאום!?!?!? לא רצו.. וחבל... כי תאמינו לי שפורום לשניהם יחד יכול ללכת טוב! אפשר לעלות סרטונים למשל ואז להראות את הרגסה הארגנטינאית והכל

לדעתי פורום משותף זה ממש לא טוב!!!

זה יהיה פורום רבים בסקרים של השוואות וכאלה...זה ממש לא טוב... אני תיכף נותנת פיתרון... אוקיי?!

למעלה