רק רציתי להגיד ...

סוכריה16

New member
אהה כן?

להבין שככה הן מתייחסות לחדשים?
סבבה זה בטוח מה שיכניס חדשים לפורום

ולסיכום+פיתרון

בקיצור לדעתי כל בתחרות הזאת והביקור בשתי הפורומים גורמת לריבים לכן כל מי שנכנס ל2 הפורומים צריך לבחור פורום שהוא יותר אוהב להישאר שם ולא לתקשר עם הפורום השני אחרת הבעיות והריבים לא יפסיקו לעולם!!!!! איך בוחרים?! תתחשבו כמובן בגירסא שהכי אהבתם/בפעלויות שהכי אהבתם(כאילו באיזה פורום המשחקים,השקרים וזה יותר מעניינים,יותר הוגנים,ויותר כפיים)/האנשים-באיזה פורום יותר חביבים/והמנהל/ת באיזה פורום יותר דואג/ת מתחשב/ת משקיע/ה וכו'.. אם יהיו כאלה שיהיו ב-2 הפורומים המריבות לא יגמרו...מספיק שאחד מהפורום הזה יהיה בפורום של המורדים ויוציא מילה אחת מיותרת שם על רבלדה יהיה בלגן.... חשוב לי שתביעו דעה מה אתם חושבים וגבי איפה אתה נעלם בשיחות כאלו חשובות!?!?

המשך

נכון שאני התחלתי עם קרב הגירסאות של השחקנים וזה אבל אני גם עכשיו רוצה לסיים עם זה!!!! לא צריך את זה זה סתם עושה בלאגן אחד גדול!!!! לדעתי לא כדי לעשות את זה

אני לא כותבת בפורם של המורדים אבל

אני כל יום נכנסת לבדוק מה חדש! ולפי דעתי מה אסור להיכנס לפורם האחר?! מה זה השטויות האלו?! לפי דעתי גבי צריך לדבר עם ירדן(המנהלת של המורדים)כדי שימחקו כל הודעה שקשורה לפורום השני וזהו!

הוא כבר דיבר איתה טזה לא ממש..

עזר... כל עוד אנשים לא ישנו את האופי שלהם כנראה שאי אפשר להיות בשני הפורומים....

אני שולחת עכשיו את ההודעה הזאת ...

לפורום המורדים ונראה מה הם אומרים אוקיי?!

סוכריה16

New member
סוניה אבל יש כאלו שאוהבים את שניהם

זה בכלל לא פתרון חח!! וברור שפה פעיל יותר והכל... אז מה?! מי שאוהב שם יעזוב!?

לא הבנתם אותי

גם אני אוהבת את 2 הגירסאות אבל בחרתי באחד כי אני יודעת שאם אני יהיה בשתיהם אני יריב שם כי אני יותר אוהבת את רבלדה ומי שיותר אוהב את המורדים והוא גם פה הוא יריב פה מבינים?! זה לעולם לא יגמר אלא אם כן אנשים יתחילו לקבל אנשים אחרים ולהסתדר עם כולם...

פיתרון 2

הפיתרון השני הוא להתגבש... לפתוח קומונה ולקחת שובע נסיון לדבר על 2 הגירסאות להביע דעות לעשות משחקים סקרים והשוואות ואם נצליח להתגבש נוכל להיות ב-2 הפורומים בלי לריב אבל אם בקומונה יהיו ריבים אני חושבת שכדי שניקח את פיתרון 1...

סוכריה16

New member
אויי דיי ! לא צריך שום פתרון חח

בגלל שאין לנו ריבים בפורום שלנו וזה מה שחשוב! הילד פשוט התלונן ששם משעמם לו והם לא רבו בגלל רבלדה אלא בגלל שנעלבו

אבל היו הרבה ריבים מקודם נכון??

הרבה מאוד שקשורים לרבלדה... הם עשו שישור העלבות או משו כזה על המקסיקנים.. אז אל תגידו שאין בעיות כמעט כל שבועיים יש בעיות!!!! ועכשיו שיש לנו פורום אי אפשר להמשיך ככה!!!

נ"ש- מכירים תתמונות??

סורי על הכתובת כי אני מעלה מפה כבר לאתר יש בפורום של אנהי בלי כתובות! אבל העליתי למקרה שמישהו לא ראה !! מהפרומו-שדרך אגב הוא מזה יפה נכון?!

למעלה