רק רציתי להודיע

רק רציתי להודיע

שחזרתי. כן, טוב... זהו. אני יודע מה עובר לכולכם בראש עכשיו - "מה? בגלל השטות הזאת הזזתי את האצבע העדינה שלי, פתחתי את ההודעה, והקדשתי מזמני היקר לקריאה בה?" ובכן, אני מתנצל. אני גם חייב להודות שהשתמשתי כאן בטריק קטןומלוכלך: התחלתי משפט בכותרת, מה שהוביל את רובכם, אוטומטית, לפתוח את ההודעה. יצרתי רגש סקרנות, ובסופו שדל דבר אכזבה. אני מתנצל שוב. אז בקיצור, זהו. המחשב שלי קיבל על הראש (פירמוט, ליתר דיוק), ועכשיו הוא כמו חדש. כלומר פיזית הוא אותו דבר, אבל בפנימיות... הוא חדש. כמו בן אדם שעשו לו שטיפת מוח. חג שמח!

Rincewind

New member
גם אני! גם אני!

אחרי שבתות מרובות (לא סתם קוראים לזה בה"ד שביזה) חזרתי לבסוף לפורום... ורק רציתי להגיד שהתגעגעתי רבות!

limilu

New member
אה, אבל אני לא עושה הכללות. ../images/Emo20.gif

אני קוראת את כל ההודעות.

ויימס

New member
המחשבים של כולם שובקים לאחרונה,

מה קורה לעולם? ...ודביר, מה אתה עדיין עושה שם, לא בא לך לסיים כבר את הקורס הזה, אתה שם כבר איזה חצי שנה!

Rincewind

New member
כבר סיימתי את הקורס לפני חצי שנה...

עכשיו אני מדריך ויש לי שרוך ירוק ורב"ט (למרות שהשרוך הסגול-כחול שלך יותר יפה
)!

ויימס

New member
מי המזוכיסט שהולך לקורס הדרכה?

זה כל כך... לא כיף! מדריך של מה? אני מקווה שאתה מהמדריכים החמודים ולא מהמניאקים, אחרת אני אכעס מאוד ואבוא לשם וארביץ לך!!!

Rincewind

New member
מדריך תקשוב

ואני רק מדריך, אני לא מפקד, והקורס לא מזוכיסטי, זה לא קורס מ"כים!!! חוצמזה כשאת מדברת אלי שימי ידיים מאחורי הגב ותעשי וי בין הרגליים! 20 שניות עשית לי ח' ליד העמוד חשמל! 20 שניות זוז!!!

ויימס

New member
אוי, יש לנו אנשים כמוך בבסיס שלי!

הם מלמדים ילדים כל מיני שטויות על מחשבים (נראה לי). יש לך גם את הסיכה העגולה הזאת עם הבועות האלה, נכון? זאת הסיכה של חיל הקשר... היא מצאה חן בעיני מאז שראיתיה לראשונה במפעל התקשוב 7300. מובן שהיא לא יפה כמו החשלון, אך אם זאת לא מכוערת כמו החימושון. כאילו, מתומן ענק, אפור ומכוער עם עיגול באמצע... פגשתי שלשום איזה אחת שהכריחו אותה ללכת לקורס מ"כיות, היא הלכה לקב"ן שיוציא אותה משם, ואני כמובן הייתי שם כדי לקבל את המרשם לכדורי ההרגעה שאני לוקחת באופן קבוע (סתם היה לי משהו לעשות בשער צפון, אז פגשתי אותה) והיא בכתה ונראתה מאוד מסכנה. מה שכן, היו לה דרגות בלי הדרגות ו-M16 ונעליים של בנים, אז קינאתי בה עד מאוד (רק על הבגדים, לא על הקורס מ"כיות). אז אתה מדריך מניאק, הא? למה אתה לא מדריך חמוד??? תיזהר! אם אני הייתי מדריכה הייתי חמודה ונחמדה, כמו המדריכה שלי. פעם היה לנו בוחן אז שמנו לה שולחן וכסא ליד הלוח, ואז היא נכנסה וכזה, "למה הזזתם את השולחנות?" "כי יש לנו בוחן וחשבנו שתרצי לשבת." ואז היא חייכה והסמיקה ונראתה חמודה כזאת.

Rincewind

New member
לא בועות! אלקטרון!!!

ואני לא מלמד מחשבים, אלא מכשירי קשר! עכשיו רדי ל-20! חוצמזה אני מדריך חמוד
אני מדריך מילואימניקים שמנים זקנים ושעירים ותאמיני לי שזה יותר קשה מללמד חניכים צעירים...

gaspode

New member
אתה כוסית* בלונדינית! ידעתי!

*השימוש במילה "כוסית" מותנה בהתייחסות נאותה גם לבני אנוש מאותגרים ניקבית בלבד להלן "אשכונים".

Rincewind

New member
כן, עכשיו אתם יודעים את האמת

אני כוסית בלונדינית עם שרוך ירוק-שחור שמדריכה יישומי מחשב בבסמ"ח. אני בשום פנים ואופן לא הבחור הממושקף בצד ימין עם השרוך הירוק שמדריך מכשירי קשר גדולים וישנים בבה"ד 7.

gaspode

New member
בדיוק!

חשבתי לשאול: "האם אני מבחינה בעיבוד מסוים של שערות החזה שספק מבצבצות?" אבל אז החלטתי בהחלטיות שזה ירמוז שהתעמקתי בתמונה יותר משהתעמקתי ויותר מן הראוי בכלל.

ויימס

New member
../images/Emo6.gif

אני הגדלתי אותה ותליתי אותה על הקיר במקום הפוסטר של... אה... איזשהו דוגמן.

Athaclena

New member
היי! תג בה"ד 7-ממר"ם-תקשו"ב

כשאני הייתי בבסמ"ח היה לי את הישן עם ציור של מחשב. הוא היה יותר קשור, אבל החדש יותר יפה... אבל עכשיו יש עוד אחד בכלל, לא? ואחרי בסמ"ח עברתי לתג של ממכ"א - גיבוב של צורות ירוקות וכחולות על רקע לבן שאמורות איכשהו להיות איש וראש חץ של קידמה טכנולוגית וכל השטויות הרגילות. אני העדפתי את התאוריה שזה בכלל מפה של הדרך לשק"ם (אבסטרקטית, כמובן). אבל אפילו זה יותר טוב מממט"ל (אמממ, מאוורר בכחול וצהוב. אל תשאלו אפילו...) אוי, הירוק של השרוך הוא כל-כך מכוער... הירוק-שחור טיפה יותר נורמלי. אני אוהבת יותר את השרוך של מש"ק חילוץ והצלה: כתום-תכלת, מתאים לכומתה ולתג ולסיכה. אני לא מבינה למה יש לי נוסטלגיה לצבא. מישהו יכול להסביר את זה? זה לא כאילו שהיה לי גאוות יחידה...

dino_din

New member
ואיי, אפשר להצטרף למועדון

גם לי היה (בין עשרות התגים שהחלפתי בצבא) תג של בסמ"ח... משהו עם מחשב וחץ אדום עד כמה שזכור לי.... ראיתי שיש עכשיו משהו שנקרא קומונות... כמו תתי פורומים קטנים של נושאים מצומצמים, אפשר להקים קומונת "מעריצי טרי פראצ'ט משרתי ובוגרי חיל הקשר לדורותיו" דינו. >יו"ר מטפמבחק"ד"<

Rincewind

New member
לבסמ"ח כבר מזמן אין תג משלו...

תג בה"ד 7 שודרג עם מחשב ועכשיו בסמ"ח הולכים גם איתו... בקרוב המנוולים האלה יעברו לבה"ד 7 ועכשיו גם הם יתחילו לשמור! נבלות! גרים באכסניה ומנקה עושה להם את כל הנקיונות!!! ואין להם שמירות!!!!

Athaclena

New member
ממש לא נכון!

רק הקד"צניקים לא שומרים. הם לא חיילים אז אסור להם. לשמור לפני טירונות? השתגעת??? האחרים כן שומרים (מסכנים)... הם עושים שבתות והכל. יצא לי לשמור עם קורסיסטים לא פעם. והם אולי גרים באכסניה אבל אם היא רחוקה כמו זאת שאני הייתי יכולה להיות בה אז עדיף להיות בבסיס סגור ולנקות לבד. באמת. עד שהיינו יוצאים בלילה כבר לא היו אוטובוסים נורמליים ואנשי האכסניה היו צריכים לעלות על אוטובוס ועוד ללכת אח"כ רבע שעה. וגם לא היה שם אוכל - היינו אוכלים ארוחת ערב ב-5:00 ומתים מרעב עד שהיינו יוצאים. אני עוד יכולתי לאכול בבית (ב10:30) אבל אלה מהאכסניה היו צריכים לקנות אוכל (על "דמי כיס" של בערך 50 שקל בחודש - שוחרים לא מקבלים משכורת צבאית) או להשאר רעבים. יכול להיות שחלק מזה השתנה או ישתנה בעתיד, אבל ככה היה כשאני הייתי קורסיסטית פעורה (לפני 4 שנים)

dino_din

New member
אוי, אכסניית יד לבנים בפ"ת

ברררררר.... לחכות בגשם לאוטובוס, להידחף עם עוד 250 חיילים, ללכלך את הנעליים בבוץ בכניסה אחרי חצי שעה של ציחצוח.... חוץ מזה, בטח שהיו שמירות.... נדמה לי שאני הייתי המחזור הלא קד"צניקי האחרון... דינו. >אחחח, איזו נוסטלגיה...< עדיף בסיס סגור!

למעלה