רק רציתי להודיע

Rincewind

New member
אז דברים השתנו...

כיום בסמ"חניקים מתגוררים באכסניה בתל אביב, לא צריכים לנקות, לא צריכים לשמור, ואין להם שום תורנויות. מנוולים!!!

Athaclena

New member
האכסניה בת"א ליד הירקון?

לקח לי פחות זמן לחזור הביתה (לרעננה) מאשר היה לוקח ללכת לשם. ורק הקד"צניקים לא שומרים ובצדק! אם היו שמים אותי לשמור בגיל 17.5 לפני טירונות ובלי מטווח היה אסון. היו תורנויות רס"ר שניקינו את רחבת בסמ"ח ושאר הבסיס ועשינו עבודות גינון וכו'. ורגע, ללמוד מ8 בבוקר עד 9-10 בלילה זה לא מספיק? (וגם שיעורי בית, לא לשכוח) ההורים שלי וויתרו לי על תורנות שטיפת כלים וגיהוץ כשהייתי בבסמ"ח...

Rincewind

New member
אף אחד לא שומר בבסמ"ח...

בייחוד לא המדריכים שם. כמה שאנחנו נטחן אותם כשהם יגיעו לבה"ד!!!!!!!!!!!

ויימס

New member
תגים ושמירות (כמו עשן ומראות..?)

התגים של צה"ל הולכים ומתדרדרים. התג שלי נראה בערך כך: טנק שחור מאסיבי כשלפניו ג'יפ לבן בתנועה, ברקע בזזזט אלקטרוני כחול, כוונת של רובה מרחפת ממעל ואת כל העסק מקיף עיגול צהוב שאמור להיות בחציו צמיג של ג'יפ ובחציו גלגל שיניים. על רקע אדום.
אני לא שומרת, נה נה בננה. מצד שני אני צריכה לקום ברבע לחמש כל בוקר בגלל השעות בבסיס הפסיכופטי שלנו.

pini-pee

New member
הממ... בתור מסופח שמכחה לקורסים...

בהחלט שמרתי שם, אפילו שלחו אותי לעשות אבט"ש במקומם. מצטרף לקריאתך, לשלוח את כל אנשי הסגל שם לבה"ד 7 לעשות עבודות רס"ר! אחח, נוסטלגיה...

ויימס

New member
אתה נראה במדים בדיוק כמו 90 אחוז

מהחיילים, אני מאוכזבת ממך.

Rincewind

New member
מה סות אומרת?!?

חוצמזה, אני עומד ליד כוסית בלונדינית!!!

Rincewind

New member
אל תסטי מהנושא!!!

אני אמנם כוסית בלונדינית בנשמתי (כן, אז הייתי רואה קטנטנות, אז מה), אבל זה לא מסביר את זה שאני נראה כמו 90% מהחיילים! הסבירי את עצמך!!!!

pini-pee

New member
הממ... זה לא כזה קשה...

מדים ירוקים, שני עיניים, שני אוזניים, אף, פה, שני רגליים שני ידיים וכומתה. למדריכים יש נשמה של כוסית בלונדינית?

Rincewind

New member
*לי* יש

ועד שויימס לא מתייצבת כאן להסביר את עזות המצח שלה, אני לא הולך לישון! ואני עוד חוזר מחר לבסיס! *ממתין 10 שניות* *טופח על השולחן בעצבנות* *ממתין עוד 10 שניות* *מתחיל להרעיד את הרגל בנוירוטיות* *ממתין *עוד* 10 שניות* *מאבד את הסבלנות* טוב, אז תמסרו לגברת ויימס שאם עד שאני לא חוזר לחמשוש הבא היא לא הסבירה את עצמה, לא יהיה לה טוב!!! *הולך לישון* *לא מצליח להירדם מרוב חום* *מוכיח לכולם שיש לו היקש מהיר ומחליף את שמיכת הפוך בשמיכה דקה* *נרדם* *מתעורר בהתקף זעם פתאומי לראות אם ויימס כבר ענתה* *חוזר לישון עם תאוותי בידי* *המממם, אני לבד במיטה ותאוותי בידי... לא!!! Dont go there!!!* *תופס את עצמי כותב שטויות בפורום במקום ללכת לישון באמת* *הולך לישון* *נזכר שלא לחצתי על שלח/י לפני שהלכתי לישון* *לוחץ על שלח/י* מה אתם מצפים שעוד יהיה כתוב?! כבר לחצתי על שלח!!
(אני ממש חייב להשיג זימון לקב"ן. בדחיפות! 8-0)

ויימס

New member
או, עכשיו אתה גורם לי להרגיש אשם!

הסבר: אני לא יודעת, אתה פשוט נראה דומה להרבה חיילים. בנים נראים כל כך דומים אחד לשני, אז אם הם כולם לובשים מדים, בכלל בקושי אפשר להבדיל ביניהם..! כן, אני יודעת שאני מדברת שטויות.

pini-pee

New member
חוצמזה שיתעודד

אני לא נראה כמו 90% מהחיילים כי המדים שלי שונים (לא מציין איזה, יש דברים שאני לא אומר). אתם חושבים שזה טוב? אני קורא פראצ'ט ברחוב ואנשים מתבוננים עלי בתדהמה "כאילו מה? הוא יודע לקרוא?!" טוב שהם לא רואים שזה באנגלית.

ויימס

New member
למה כולם פה קרביים פחד?

(התואר 'קרבי', לא שם העצם 'קרביים', אתם לא קרביים) זה גורם לי לרגשי נחיתות!

pini-pee

New member
אני פקל"שית, מה קרבי בזה?

טוב, לא באמת פקידה לשכתית, פקיד הדרכה, זה אותו הדבר רק שאני זוכה לצעוק על קצינים שיכינו גם לי קפה לפעמים. המדים שלי קרביים, אני לא :)

ויימס

New member
הא! לרגע כמעט רחשתי לך כבוד!

אני בזה לך, אתה שומע, בזה!!!
אבל אם אתה ב(מטאטא) אתה בטח לא חוזר הביתה כל יום וכאלה.

pini-pee

New member
שבע וחצי עד חמש

רואה! רואה איזה סבל זה?! בקריה באים בבוקר בשמונה!!

למעלה