רק רציתי להעיר

red desert

New member
רק רציתי להעיר

שבשפה האנגלית יש מושג עם נימה חיובית למצב שלנו...late bloomer

אני אגב מהפורום של האלהורים... לחלקנו אני מעריך אין סקס(לפעמים לתקופות ארוכות מאוד) בגלל שאנחנו
לא מעוניינים להביא ילדים. אני יכול לדבר בשם עצמי שאני לא מעוניין לשקר בעניין הזה לאף בחורה ולבזבז
את זמנה. מחיר שצריך לשלם... אין מה לעשות.

ESPS

New member
עכשיו שאני חושב על זה

חלק מהבחורות שיצאתי איתן, גם הן היו אל הוריות. אבל זה לא מנע מהן להעיף אותי כמו טיל, למרות שהייתי דומה להן בהרבה בחינות, גם בנושא האל הוריות.
אולי יש אל הוריות ואי יציבות רומנטית הולכים יד ביד...
יש איזה שעון חול של שנה וחצי- שנתיים של זוגיות, אצל אל הוריים.

red desert

New member
הייתי אומר שזו הכללה

אם לשפוט לפי הפורום("נשים שלא רוצות ילדים" כאן בתפוז)
יש לא מעט זוגות כאלה עם זוגיות מתמשכת. נראה לי דווקא הגיוני שכן תהיה יציבות רומנטית כי אין את השחיקה
של הטיפול בילדים.

אני מניח שצריך סקר רציני בנושא, אתה מוזמן להעלות אותו בפורום הרלוונטי...

אלהורי

אדם שלא רוצה להביא ילדים לעולם.
גם בפורום ההוא הייתי
בסוף עם הגיל עלה לי הרצון להיות אמא {באחד הימים}

not lonely

New member
אפשר לשאול למה אתה לא רוצה להביא ילדים?

ביום מן הימים

9צב

New member
נדר עם עצמי

הסיבה היא בעיקר יותר מדי תכונות רעות ופגמים רבים שאני לא מעוניין שיעברו הלאה לאף אחד וימררו לו\לה את החיים כפי שהם ממררים ומיררו לי. זה לא יהיה פייר כלפי הילד\ה או כלפי האם שתצטרך להתמודד עם זה.

ESPS

New member
גם אני כנ"ל

גם תכונות אישיות וגם מחלות תורשתיות של אבא שלי, וגם שלי, וגם של אחיי ואחיותיי.
לא הייתי רוצה שיעברו הלאה.
חוץ מזה, לא בא לי לגדל אף אחד.
אני מרגיש ילד בעצמי. ילד בתחפושת של מבוגר.

TrustMeEngineer

New member
מאוד אצילי אבל...

למה לא לתת לאבולוציה והברירה הטבעית לעשות את שלה? למה לא להניח שהדור הבא יקבל דווקא את "הגנים הטובים" של בת הזוג?

לגבי חוסר הרצון לגדל ילד אפשר להבין אבל אולי זה פשוט עניין של זמן? לא צריך לשלול משהו לכל החיים...
תסתכל על סטיב מרטין... :\

אבולוציה במטרה לשפר במשהו את העולם כן?

תקרא לי אופטימית (אז תהייה היחיד בערך) אבל לדעתי אדם יכול להשפיע לטובה על העולם יותר דרך מכלול מעשיו מאשר שימוש באיזור חלציו
כשחושבים על זה, דמויות מפורסמות שעיצבו את המציאות בעולמנו ונחקקו בהיסטוריה תמיד עשו זאת בעצמם. הדוגמא האהובה עלי היא לא בדיוק חיובית: "זה אלכסנדר הכובש, לא אלכסנדר האבא".

בנוסף לכל מה שנאמר, ילודה זה הימור עצום, אתה לא יודעת איזה גנים יצוצו שם, וסליחה על הפשטנות. אני אוהבת את המשפחה שלי אבל הם מאוד מאוד שונים ממני, למשל. מבחינתי, מעוד סיבות עקרוניות יותר, הגנים של כולנו יכולים ללכת ישר לפח הזבל של היסטוריה (הם יעשו שם מסיבה עם דיאןאיי של הדודואים ויתר 99 האחוז של מיני האורגניזמים שהילכו על הפלנטה האומללה הזו)
(הזהרתי שאני לא אופטימית כן?)

TrustMeEngineer

New member
וואו וואו כמה שנאה עצמית...

אלא אם כן יש בעיה גנטית חמורה (שכן יכולה להתבטא בילוד, והיום יש ה-מ-ו-ן בדיקות שאפשר לעשות לפני שמחליטים להכנס להריון) אני לא חושב שיש סיבה להימנע כי יש לך אף מכוער \ נקודת חן לא במקום \ וכו'...

כל אחת באמונתו יחיה אבל קצת קשה לי לקבל את זה שאנשים לא רוצים להתרבות כי מבחינתי זו בגידה ביצר והאינסטינקט הכי בסיסי שלנו כחיות.

ואו ואו איזה ניתוח פסיכולוגי באגורה

בצירוף נגיעות חוצפה מפתיעות

אין לך שום מושג על מה אתה מדבר, בןאדם.
האמת, אין לי מושג איך הצלחת להסיק מהטקסט העינייני והמבודח שלי את הפרופיל הנפשי שבנית לי ככה על בוקר שבת. מה שבטוח, לא הבנת שהכוונה לא להמנעות מהפצת גנים שיש לי ולמשפחתי ספציפית. הדוגמא המשפחתית הייתה כדי להסביר שלא ניתן ללמוד מאופי ההורים על אופי הילדים. פספסת כשרשמתי עקרונות כנראה.

לי קצת קשה לקבל שאנשים עדיין מבלבלים בין רצוי ומצוי, ומשתמשים במונחים כמו אינסטינקטים קמאיים בתור יעד שאנחנו כחברה מודרנית צריכים לאמץ ולעודד. מבחינתי ללכת על אוטומט לרבייה זאת בגידה ביכולת האנושית לשאוף לעצב בעצמנו את מציאות חיינו (ואו איזו מאמינה באדם אני עלולה לצאת פה. אני מזה לא
)

TrustMeEngineer

New member
טוב... מיצינו...

האמת שכנראה זה היה שגוי לרשום את הדברים שלי כתגובה ישירה להודעה שלך, הדברים נכתבו על הדיון בכללי ולא עליך ספציפית.

אוקיי

אז נפלנו קורבן לפלטפורה (מה לעשות אני כנראה מהסוג שמגלגל אחריות
)

בכל מקרה מקווה שמעז יצא מתוק וקיבלת תמונה ברורה יותר לגבי המניעים העקרוניים (מבחינתי העמידה על הפנמת ההבדל בין המצוי לרצוי חשובה מאוד)
אולי לא יצא מתוק. אני לא אופטימית הרי

TheShining

New member
מילה מפולצנת לכאלו שלא מעוניינים בילדים.

גלוריפיקציה אם תרצה.

למעלה