רק רציתי לעדכן

סיאמית

New member
רק רציתי לעדכן ../images/Emo57.gif

שהעוברית שלי שוקלת כבר בערך 1300 גרם (פחות מפיצוחים לשישבת אצל משפחה ממוצעת
) שזה משקל יפה
לדברי הרופא שלי, ושהחלטנו, כנראה סופית, ללכת על ניתוח קיסרי בשבוע 39 (שזה עוד 8-9 שבועות
) ושהיא בועטת ממש ברגעים אלו ושלפני כמה ימים היא התישבה לי על איזה עצב ששיתק לי את רגל ימין וזה כואףףףףףף מאוד!!! אבל הזזתי אותה משם בעדינות. זהו!

RomiVais

New member
יקירתי........ ../images/Emo85.gif ../images/Emo95.gif

איזה כיף שאת משתפת אותנו... תני לה ליטוף ממני... ונשיקות... וד"ש חם ל~א~ שיהיה לכם סוף שבוע קסום..

סיאמית

New member
בזמנו, אמר לי דר´ צ´אפמן

שזו ההמלצה שלו עבורי... ושבין שני סוגי הטראומות 1) בלידה טבעית: טראומה לשרירים ולעצמות וגם הסטרס + הכאבים שיש בשעות של צירים... מול 2) קיסרי: טראומה לרקמות הוא חושב שעדיף שזה יהיה בקיסרי... גם אני חושבת כך אבל זו החלטה אישית ולאו דווקא המלצה גורפת לכל חולות הטרפצת.
סופ"ש נעים לכולנו... אני הולכת לנמנם

Navva

New member
ניתוח קיסרי ומטורפצות

סיאמית: הכי חשוב
תמשיכי לשמור על עובריקה. לגבי נתוח קיסרי, ההמלצה שאני קיבלתי מצ´פמן (והיא כתובה בכתב ידו הקשה לקריאה) שיש לנהל את הלידה לפי שיקולים גינגולוגים. כמו כן הוא לא הביע התנגדות לאפידורל. בסופו של דבר ילדתי בקיסרי, בגלל שהלידה לא התקדמה. ד"א תינוקות של ניתוח קיסרי נולדים ברורים ועגולים. כמו שרופא הילדים של מתן שראה אותו בגיל 10ימים אמר:" רואים שזה ילד של ניתוח קיסרי". להת´ מתן קורא לי

סיאמית

New member
אין בעיה עם אפידורל

וגם ניתוח קיסרי נעשה תחת הרדמה אפידורלית, רק במינון גבוה יותר מאשר בלידה רגילה. אומרים שהרדמה מלאה זה מאוד-מאוד לא מומלץ לחולי טרשת ואת זה אמרו לאמא שלי, נוירולוגים בכירים מNYU (עד לשם היא הגיעה, האמזונה, כדי לברר מה טוב בשביל הילדה שלה...
)

מיכל75

New member
השתגעתי כבר../images/Emo8.gif

מילוא ממליץ לי על לידה רגילה ואברמסקי המליץ על ניתוח בדיוק מאותן סיבות שכתבת.מה עושים? את לא מפחדת מהשבוע הראשון אחרי הניתוח? נאוה,זה כזה נורא? שבוע 25 ואני לא רואה את הסוף
החלטתי שאני מתחילה קופקסון ישר אחרי הלידה.מה אתם אומרים? כמו שאתם רואים הלילות מתחילים לעבור עלי בשיטוטים בין המחשב לבמבה ולטלויזיה.אין מה לראות.מה הם לא מבינים? מחפשת נואשות דרך שהוא יצא החוצה בלי לידה..הייתי צריכה לחשוב על זה קודם.נכון?

סיאמית

New member
מה עושים? ../images/Emo13.gif

בינתיים - כלום. יש לך עוד המוווווון זמן להחליט. את התשובה הסופית שלי אתן רק עוד כשבועיים (בשבוע 33!!) ואפשר למשוך את זה עוד. אני לא מפחדת מהשבוע הראשון אחרי הניתוח... את מתכוונת לכאבים, כאילו? אז כאבים! אני אקח הרבה "משככי". הסתבכויות? בשביל זה אני עושה את זה פרטי ואנחנו נשלם הרבה כסף כדי שינתח אותי מישהו מנוסה ושווה בסביבה מאובזרת ביותר. הפחדים שלי הם אחרים לגמרי ולא קשורים לניתוח.
.

ur720

New member
הכל היה שווה

אני עברתי 3 לידות בניתוחים קיסריים . בלידה הראשונה היתה צפויה לידה אך לאחר כמה שעות קיבלתי זריקה אפודורלית שסיבכה את הענינים והגעתי לניתוח. (זה היה לפני המון זמן שהניסיון בזריקות אפודורליות היה "מצומצם" -היום המצב שונה).לידה שניה היתה מתוכננת לרגילה -אך אחרי הרבה שעות בקשתי ניתוח בהרדמה מלאה. השלישית -ברורו שניתוח. כל הסיפור היה לאמר שהכל היה שווה,גם אם אחרי הניתוחים קשה יותר מלידה רגילה -הכאב נשכח . בכל מקרה הייתי מציע לא להעלות במשקל מעבר למומלץ ,כי במשקל עודף קשה יותר . תאזרו הרבה כח ואמונה שההריון והלידה יעשו לכן רק טוב . אילנה

RomiVais

New member
למב יש לך פחדים סיאמית???

ומי או מה יכולים לעזור להעלים אותם? אל תפחדי... אני בטוחה שהכל יהיה בסדר!!!
ו
ענקיים

סיאמית

New member
אני מפחדת בעיקר

מדברים ערטילאים יותר מהכאבים בתפרים... אני מפחדת שהילדה שלנו תגדל בתחושה שהיא שונה בגלל שיש לה אב נכה ואיך אנחנו, ~א~ שלי ואני, נתפקד כזוג הורים... איזה אמא אני אהיה? לגבי ~א~, אין לי ספק שהוא יהיה האבא הכי חם ואוהב שיש, אבל תהיה פה חלוקת תפקידים שהיא פחות "ספונטאנית" מאשר אצל זוגות אחרים, ואיך נעשה את זה? כבר סיכמנו שנלך ביחד לכמה פגישות עם מטפל זוגי שיש לו אורינציה לזוגות הורים מהסוג שלנו (הסוג הכי טוב שיש
) כדי שנגיע להורות עם כמה "חוקים". הפחדים שלי סובבים בעיקר סביב הנושא הזה. וגם, מה יהיה אחרי הלידה? התקף? ואם כן, אז איזה התקף? אני מתחילה שוב להזריק קופאקסון יום אחרי הלידה... כבר התרגלתי לא להזריק וזה היה כיף!!! אבל זה לא אומר שלא נכנסתי לפאניקה כשלא הרגשתי אותה היום כמה שעות!!! כמעט טסתי למיון אבל כשהגעתי לשיחה עם הרבנית (כן-כן, זה אולי הזמן להגיד שאנחנו מתחתנים בקרוב
) העובריקה שלי התחילה להשתולל כשהרבנית הסבירה לי על ימי נידה וכד´. אז נרגעתי... ויש את הפחדים הרגילים שחווים בזמן הריון כמובן... מכל טוב...

מיכל75

New member
מעצם העובדה

שזה מטריד אתכם מעכשו ואתם דנים בבעיות ומחפשים פיתרונות,אני בטוחה שתהיו הורים משקיעים,מקשיבים ובייחוד קשובים לבעיות שיעלו עם הזמן.
זה שחלוקת התפקידים יכולה להיות קצת שונה ואחרת,זה לא אומר שזה לא בסדר. שונה זה רע?ממש לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם יהיה התקף,דבר מטריד כשלעצמו את תדעי שאת עשית מה שיכולת כדי למנוע אותו או לצמצם את נזקיו.ניתוח כדי למנוע טראומה שאחרי הלידה,מייד חזרת להזרקות והכל מן אללה. הילדה תגדל בתור שונה אם קודם כל היא תקבל את הרושם בבית שהוא שונה ולאור מה שהספקתי להכיר,אין מצב!
זה ברור וטבעי לחשוש בייחוד במצב הנוכחי,אבל אנחנו כולנו סומכים עליכם שזה יהיה בית חם מלא אהבה,והילדה תגדל להיות מאושרת.

לילית7

New member
סיאמיתוש יקרה ../images/Emo39.gif

הרי לא חסר הורים בריאים לחלוטין, רק מה קצת לא שפויים ומתעללים בילדים שלהם, והילדים שלהם הכי-הכי אומללים. וזה לא אומר שלהורים אחרים אין בעיות, גם אם זה לא תמיד נראה כמו מגבלה גופנית, יש הרבה הורים עם צרות מפה ועד להודעה חדשה גם אם זה לא צרות גופניות, לבעלי הלב החלש, אני אחסוך תאורי צרות למינהם...גם אם זה לא תמיד נראה לעין, זה לא אומר שלאחרים לא קשה. אני בטוחה שאחרי הלידה את עוד תצחקי מהפחדים האלה, ואת ובעלך תהיו הורים ממש נהדרים!!!

סיאמית

New member
שתיכן, כמובן, צודקות...

ותודה לכן!
אבל הגיון לחוד... ופחדים לחוד
אני עובדת על זה! נשיקות ויום מצויין לכולנו!!!

ur720

New member
פחדים

מאוד לגיטימי לפחד בעיקר מהבלתי ידוע כשקיימת חוסר ודאות (אינדוידואלית)לגבי העתיד ואחריות כבדה . אני בטוחה שעם כל הרגישות שלך התינוק יגדל לתפארת מוקף באהבה. ילדים לא מרגישים חריגים אם נותנים להם בטחון עצמי מגיל אפס,בעיקר בסביבה תומכת ואוהבת. בכל מקרה שיהייה במזל טוב והרבה אופטימיות.

nonaa

New member
סיאמית מזל טוב ../images/Emo49.gif

ראיתי שכתבת על הרבנית והרגשתי צורך לכתוב, כי גם לי היתה שיחה אתמול עם הרבנית (3 שעות ! אבל היה סה"כ מעניין). אני מתחתנת עוד 3 שבועות בדיוק (...) ואני מקווה לא להיות יותר מדי מושפעת מכל הלחצים והטרדות שקשורים בזה (אני לא מתמודדת כ"כ טוב עם הלחץ ... ובהקשר של ה"טרפצת" זה מטריד עוד יותר). שאלה שלא קשורה: איך הרבנית התייחסה להריון ? פשוט ... עובדת איתי מישהי שחיה עם בן-זוג וילד משותף והיא חושבת שהיא לא יכולה להתחתן נישואים דתיים, את יודעת אם זה נכון ? אז באמת קודם כל הרבה ברכות (למרות שזכור לי שאמרת שהחתונה זה יותר בשביל בן-זוגך, אבל זה בכל זאת מרגש, לא ?). אני מקווה שלא יהיו לך יותר מדי דאגות. סה"כ כולם דואגים ואף אחד לא יודע מה יכול להיות. זכור לי שראיתי תוכנית על משפחה בה שני ההורים נכים מילדות (על כסא גלגלים) וזו נראתה משפחה מאוד מאושרת. אז שיהיה רק טוב ! (את מגלה מתי החתונה ?)

אורית...2

New member
לסיאמית ולנונה המון המון ../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

ולמה אתם שומרים בסוד ...אנחנו רוצים לעשות לכם מסיבה !!!

למעלה