רק רציתי לשאול....

SYSTEMATICUS

New member
רק רציתי לשאול....

מה הבעייה המזויינת שלכן !!! תודה על ההקשבה

Cobe Anan

New member
אתה נשמע קצת נסער..

שתה איזו כוס מים ותחזור עם שאלה מנוסחת בצורה מעט יותר ברורה, אוקיי...?

twigy

New member
הִילדה ישבה אז בחדרה

והחליטה לרקום את נקמתה..

Cobe Anan

New member
היא הושיטה את ידיה ופישקה את הפות

חן קופסאות שימורים שהיה מונח על השולחן..

Diableror

New member
קופסאת השימורים נפתחה בברוטליות

וכל מיץ האננס זלג על רגלה.. Diableror

Cobe Anan

New member
הוא לא היסס והתחיל ללקק לה את הרגל.

"זה מדגדג!" היא ציחקקה, וליטפה אותו.. "אני אוהבת אותך!" אמרה, והוא נבח כאילו הבין אותה.

Cobe Anan

New member
אני מפחיד...?

אתמול כמעט שברתי לתומר את השולחן, כי וגמן החליט פתאום להוריד לי לק באוזן, ואני מפחיד?! וינסטון עושה קולות של סיפולוקס ואני מפחיד? אתה שם עלי את הראש באמצע סרט ואני מפחיד??? בנאדם, אם לא שמת לב... אתה לא תורם להתקדמות העלילה!!!!! זהו.

Zoharrr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יו נראה לי לבלות יום איתכם בחיים האמיתיים את חורזת ביתה משוגעת לגמרי ובוכה מרוב צחוק.......

liontamer

New member
יש פה בחורות

שחובבות כדורגלנים בלבד ויום איתנו יוציא אותך משוגעת?! אל תקשיבי למה שהקבוק הזה אומר, הוא בסך הכל מקנא בסולטן ובחרג'וקעעעעעעעעעעעעעעעעס לאון אני היחיד שבוכה מקליפ של ניקלבק?

זכוכיות

New member
חחח קובי...

דיי כבר, היום עוד לא התחיל ואני כבר מקרקרת כאן בטירוף
רק שתהיה לי בריא מאמי!

twigy

New member
אבל היא לא שכחה

שהיא מחפשת נקמה... וצילצלה לצ'אנג הפועל התיאלנדי החביב..שיותר מכל אהב פינ'צרים..ואננס..

Cobe Anan

New member
"מה זה אומר?" אתם בטח שואלים...

אז זהו, שאין לי מושג, זה בתאילנדית... בכל מקרה, צ`אנג שמע על כל המקרה, והתעצבן עד כדי כך שיצא בריצה מביתה, ונדרס למוות ע"י פולקסוואגן חיפושית כחולה מודל `72. לנהג, אגב, קראו ג`וני, אבל זה לא קשור. מכיוון שלא היה מי שינקום את נקמתה, החליטה לעשות זאת בעצמה. היא לקחה נעל בית, תמנון, ביצה של ברווז, כדור-מים, מעט בונזו, חבילת דוקים ומרקר צהוב מתוצרת `ביק` (שקנתה באופיס דיפו שנה לפני כן, בידיעה שעוד תשתמש בו), ויצאה לדרכה, כשכובע טמבל לראשה, ומגבת-חוף ענקית לגופה. (המשך יבוא...)

Diableror

New member
ואז..

רגע לפני שתוכניתה הזדונית יצאה לפועל,קרה הבלתי יאמן... Diableror

liontamer

New member
משום מקום פתאום הופיע

קובי וואן קנובי הוא שלף את החרב אור שלו ואמר לה: "אל תשלחי ידך בכלבלב, הוא יודע..." פאקינג A

למעלה