רק רציתי לשאול....

Cobe Anan

New member
ואז בא ג`וני,עם הפולקסוואגן חיפושית

הכחולה מודל `72 שלו, ודרס את קובי-וואן-קנובי (הידוע בכינויו קובי-וואן-קנובי). טוב, יש לי וידוי קטנטן.. ג`וני היא בעצם בחורה. ג`ואן. עכשיו הכל ברור, לא?

קטרפי

New member
ואז ג`ואן ../images/Emo110.gif

ניסתה לדרוס גם אותה, אבל לא יכלה בגלל שה
הקדוש שהיא לקחה איתה מקודם הגן עליה מכול רע

Cobe Anan

New member
האמת,אנחנו עדיין לא יודעים את זה..

אבל 3 ימים מאוחר יותר, ג`ואן עומדת,בצעד שיפתיע עד חנק את הותיקים והמשופשפים ביותר בתחום ספרות המתח העולמית, להיהרג בתאונה ביזארית (אך משעשעת למדי) שתכלול אבטיח, מרק בצל, 3 גמדים, פסנתר, כותונת פסים, עיתון יומי, גרב צמר, פלאפון ואננס. אמנם יש לכל זה הסבר מאד הגיוני, אבל לא ניכנס לזה עכשיו. טוב, בחזרה לזמן הווה...

קטרפי

New member
ולמי שמעוניין ביותר פרטים ../images/Emo110.gif

אבטיח, מרק בצל, 3 גמדים, פסנתר, כותונת פסים, עיתון יומי, גרב צמר, פלאפון ואננס באמצע נהיגה ב
ה
של ג`ואן, היא ניתקלה פתאום ב2 גמדים במדים שעמדו בצומת מסובים, עכשיו הם חיילים מה היא לא תעצור להם¿ לא נעים. קיצור היא לקחה אותם לבית שלהם ולאות
הם הזמינו אותה אליהם ה
לאכול, והיא עלתה אליהם, והם הביאו לה לאכול דבר לא מזוהה שאמרו לה שהוא טעים והתברר כאננס עם מרק בצל! מרוב גועל נפש ג`ואן התעלפה, והתעוררה רק לאחר 5 שעות לצילצול
שאליו ענה גמד שלישי עם גרב צמר על הראש, שדיבר עם 2 החברים שלו ואמר להם שהוא בדרך לביצוע גזר הדין. הוא הפשיט ממנה את הכותונת פסים, שפך עליה מיץ מאבטיח מקולקל ככה שייראה כמו דם, ואותה זרק לבור עמוק, וזרק עליה פסנתר מלמעלה. כך הגיעה ג`ואן אל הסוף המר. למחרת בעיתון היומי התנוססה הכותרת הראשית
טרוף טורף ג`וני

twigy

New member
"אוי לא!"

צעק ג'וני ופיו היה מלא חרטה, הוא חש לאט איך המרירות עולה בגרונו, לפתע היה נדמה לו כי העולם כולו מביט בו שעה שהוא שולף מכיסו את הדבר ששנים אחר כך ידהים חוקרים וצפרים ברחבי העולם..

liontamer

New member
זה היה צהוב, פלומתי

רוב האנשים היום מכירים אותה בתור "עוזה" כבר בתור גוזלית עוזה ידעה טוב למ... רועי בוא נגיד שעוזה מנקרת טוב מאד גם כשהיא לא עייפה

קטרפי

New member
ופתאום היא צעקה על לאון ../images/Emo110.gif

אני לא עוזה אני נולי
יה חתיכת לא מבין בפרפר נחמד שכמותך

liontamer

New member
ס'עמק

יצאתי חומוס. סורי. לאון כבר לא יהיה פרפר נחמדולוג

Cobe Anan

New member
פתאום החלו פרפרים נחמדים לעוף מסביב

הילדה הנקמנית, שאת שמה נגלה לכם מיד, החלה לטייל על התקרה ולפתע גם חציל התפקד בשבעה אופנים שונים. ארבעת האחרים הריעו לשבלול הירוק ולמרות שאין כובע עם 3 פינות, מרינה זאת לא סטיגמה, זאת סתם הכפשה. איך מבררים את המספר של מודיעין בזק? אם זה לא נראה הגיוני, אז תהפכו. ממילא אני לא עומד כאן לביקורת ספרותית. בכל מקרה, חמש דקות לאחר מכן, הכל הסתדר לטובה, חוץ מהעניין הפעוט הזה- שג`ואן/ג`וני נשארה מתה. היי- אני סופר, לא אלוהים! אז איפה היינו? אה, כן.. הילדה עדיין חיפשה נקמה. שמה של הילדה, אגב... היה... אולטרה-מארין-ויולט. אבל כל החבר`ה קראו לה.. מרינה... ובחיפושיה אחר נקמה, הגיעה לפורום מספר 909, הלא הוא פורום מלחמת המינים. והוי, איזו מלחמה זאת הולכת להיות... ווא-הא-הא-הא-הא!!!!

קטרפי

New member
וכמו כול הפאקצות הקטנות ../images/Emo110.gif

כשהיא היצטרפה לפורום היא כתבה הודעת "שלום אני חדשה" במקום סתאם להתחיל לכתוב הודעות בלי שאף אחד יבין מאיפה היא צצה (הרבה יותר מאגניב ככה) כוסית¿ שאל טוויגי

Cobe Anan

New member
באמת גאון.. תראה איזה סיפור יפה!

יאללה, להמשיך את הסיפור!!!

למעלה