רק רציתי לשתף

Gilliana

New member
למה? החצי דווקא נשמע מצויין לדעתי

איזה מזל שאני כבר לא צריכה להתחבט בבעיה הזו ויכולה לכתוב פשוט "האקס" (no pun intended)

אני שנאתי את מאלדר,תמיד

מאז עונה 3,לא סבלתי אותו,איך אפשר שלא? אבל שראיתי את דרימלנד,חחח הבנתי שצריך לתת לו הזדמנות שניה

1Shir

New member
אממממממ, מה?????

אני נוטה להאמין שאת חסומה כרגע מהפורום.
בכל אופן - מה ז"א מאז עונה 3 ? כי ראית רק מעונה 3 ? ראית קודם עונה 1 או 6 ? ולמה דווקא דרימלנד גרם לך למהפך? והשאלה החשובה מכולן - איך אפשר לשנוא את מולדר??????????????

אני אסביר הכל חח

התחלתי לראות תיקים מעונה 3,והיתי נורא אובססיבית לסקאלי,אז לא יכולתי לראות מה הוא עושה לה,אז שנאתי אותו,וגם דברתי בלשון עבר
שנאתי! היום אני לא וראיתי את עונה 1 קודם בטח ודרימלנד?כי הוא כלכך מקסים ומצחיק שם

Julia307

New member
ויי אני כל כך מסכימה עם הדרך בה את

רואה את הדברים. הנקודה שהכי עצבנה אותי מאז ומתמיד ב"תיקים באפלה" (מלבד זה שלא נתנו לנו סצינה לוהטת וראויה בין מאלדר לסקאלי). זו לא באמת הייתה חלוקה שוויונית. הסטריאוטיפיזציה כן שררה . מאלדר מנהל את העניינים וסקאלי לצדו. זה תמיד הפריע בייחוד כי אני ראיתי אותה כיותר. הדמות שלה , לא רק שהיא יפהפייה :) אלא מבריקה ומעניינת וכל כך חכמה ומשכילה. הוא באמת שתלטן מדי. מצד שני כן יש הבדל בין התפקיד של מאלדר לזה של סקאלי. הם לא צריכים להיות כמו זוג שותפים גברים, יש הבדלים בין המיניים ואין טעם להתעלם מהם. אבל, יפה שנתנו בטוי מוגדר להפלייה המסויימת דווקא בעונה רביעית. יכול להיות שזה קשור לכך שאנדרסון כשחקנית וסקאלי כדמות תפסו תאוצה שהם לא ציפו לה. אגב אם בא לך כתבתי מאמר על הסדרה, את מוזמנת להעיף מבט זה במאמרים כאן בפורום
כן את המסעות הרוחניים מאלדר עושה בלעדי סקאלי. למעשה לסקאלי אין יותר מדי מסעות רוחניים. וכן מאלדר הוא הכוכב. זו האמת. אבל, בזכות כישורי המשחק הפנומנליים של אנדרסון והשכל של הכותבים, כן זכינו להנות מדמות עגולה ומורכבת, ולא רק סייד קיק. וכבחורה שבאה מתחום המדעים הפריע לי שמצד אחד עשו את סקאלי פיזיקאית ורופאה ומצד שני, איכשהו, השכל האנליטי החריף יותר שייך למאלדר. תמיד צרם בעיני.

למעלה