רק שלא נתנתק אחד מהשני.

One Echoe

New member
אוקיי, צודק.

כל מי שלא מתנחל, לא יהודי LOL

נחלה - ירושת אדמה, אחזה.

את הבית שלי לא ירשתי, קניתי מכספי. ואני אינני אוחז בו בטאבו.. זה הבנק שאני משלם לו משכנתא. אולי הבחור התכוון למילה נחיל.. זה יותר מתאים - נחיל - להקה של דבורים שנפרדה מן הכוורת. (משל למשיחיסטים?)

One Echoe

New member
חבר יקר.

אתה מתחכם, אני מבין. כשהוא אמר מתנחלים הוא התכוון למתנחלי השטחים. לא לכל מי שאוחז, משתכן, מתיישב, יושב קבע, באדמה.

למה מתחכם, איש טוב?

הוא כתב שכל יהודי שגר בארץ ישראל הוא מתנחל.. הסברתי לו שהשימוש במילה הוא שגוי, לפחות בהקשר שלי.. אני יהודי. גר בישראל. איננני מתנחל לפי הגדרות השפה העברית.

אני נטרלית לגבי ההתנתקות..

בוא נגיד שפה המילה מתנחל דווקא פורשה אחרת..התנחלות..להתנחל במקום שלא שייך לך...

One Echoe

New member
אם זה מקום ששייך לך,

אתה לא מתנחל. ויש חילוקי דיעות על הרצועה ושטחים אחרים, אז מה אתה מנסה להגיד פה?

One Echoe

New member
לא, אח יקר.

לא מאוחר מדי. באמת שלא. אל תשכח, שאם נתפלג, כלום לא ישאר לנו.

recoil

New member
שמעו, משהו אחד יש לי להגיד

מה שקורה במדינה... גם אם זה צודק וגם אם לא... גם אם זה רע וגם את זה טוב... גם אם זה דיקטטורה או דמוקרטיה... שום דבר בעולם לא מצדיק את זה שאנחנו צריכים לריב אחד עם השני! צריכים לשמור על אחדות, ובמיוחד ברגעים האלה.... מי שאומר שהמתנחלים חארות ועשו דברים מגעילים.... "אל תשפוט אדם בעת צרתו", הם רק הגנו על הבית שלהם... אף אחד לא נפגע מזה, וכל הזיבולי שכל על החומצות ששפכו... אלו לא היו מתנחלים... אלו היו שוהים בלתי חוקיים שחיפשו לעשות בלגאן!! בקיצור, אם נשמור על האחדות שלנו בינינו, שום ראש ממשלה לא יהרוס לנו אותה! בואו נקבל את המתנחלים באהבה ונפסיק למתוח את הקרע הזה שבנאדם בשם אריאל שרון גורם לנו להגיע אליו.

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif

חוץ מה הקטע של אריאל שרון, אני סבור שהוא לא עושה את זה בכוונה, אתה יודע. זו אחת התוצאות האפשרויות של ההתנתקות. שאנחנו, כאזרחים אכפתיים למדינה, צריכים למנוע. אתה מוזמן לקומונה שלי שיש אליה קישור בחתימה.

למעלה