רק שרית ורק שרית...~~!!!

ortal65

New member
רק שרית ורק שרית...~~!!!

כפרה על הנשמה הזאת שאני ימות על האישה הזאת... שרית הקמע שלי שרית הקמע שלי בכל מקום שבו היא נמצאתתת יודעת המזל לצידי....!!! יש חגיגה אומרים שרית המלכה אומרים היא גם נשמה חגגנו עד אור הבוקר יש לה סיבה ההוא הולך וזה בא גם לה תהיה חתונה אומרים ששרה זה אושר...!!!! זה לא ברור זה לא מובן רק את שרית אוהב הכי שבעולם זה ככה כבר מזמן הגשמתי כל חלום קטן אך רק את שרית אני רוצה אני עוד מחכה לראות אותהההההה......!!! שרית אצלי בחדר לא משתנה לעולם בכל מקום שאני מסתכלת רק אותה אני רואה אין עלייה בכל העולם רק את שרית אני רוצה יותר מכולםםםםם.....!!! רק שרית רק שרית וזה לא עובר והלילה קר ועצוב ואפור רק שרית רק שרית בליבי הבוערר מתה עלייה מטורפת עלייה אוהבת רק אותה...!!!! ווווהיא תותחית אין אין עלייה אני מתה עלייה כי היא הגדולה מכולםםםםםםם.......!!! כפרה עלייה החיים הנשמה שלי שרית אני אוהבת אותך הכי שבעולם מלאכית יפה שלי...!!!!
 

ortal65

New member
סורי לא שמתי לב בטעות..!!!

כפרה עלייייייייה חיים שלי נשמה שלי למה כל כך עצוב לי ששרית לא לידי למה כל כך כואב לי שהיא לא איתי למה זה כל כך גורם לי להתבלבל ולחשוב אולי בגלל שרק את שרית אני מסוגלת לאהובבבבב.....!!! כפרוני עלייה...!!!!
 

ortal65

New member
יש לנו

אהבה בלתי מוגבלת לשרית חדדדדדדד כפרה על הנשמה הזאת
 
אחח מור מור-רק שכל

חח סתם לאב יו!
 

Mini מור

New member
חחח ברור השם יש לי

וגם אני אוהבת אותךך מחררר חחחח אני מתחילה לדבר כמו חברה שלי
 

ortal65

New member
שזה קשור לשרית אז

אין טקט חחחח מה שבלב יוצא כפרה עלייהההההההההההההההההההההההההה
 

ortal65

New member
חן אהבה זה לא מפגרת

ועם את חושבת ככה אז ממש לא מעניין ועם עוד מישהו חושב ככה לא מעניין אני רושמת מה שבא לי איפה שבא לי וכמה שבא לי גם עם אני ימלא פה את כל הפורום הזה בשביל המלכה שלי זה מה יש מי שלא נאה לו שלא יסתכל לא מעניין יאללללה שלא כותבים אומרים למה שכותבים קוראים מפגרת יאללה לא מעניין תגידי מה שבא לך לא מעניין ככה אני ומי שלא נראה לו אין מה לעשות שרית את שווה כל מילה ומילה אני פשוט אוהבת אותך......!!!!
 

חן חמי

New member
שמת לב

שכל ההודעה את חוזרת על עצמך? מספיק שתגידי את זה פעם 1 אני אבין. ועדיין אני לא מצטערת על מה שאמרתי... את מנסחת את זה בצורה מפגרת, מה לעשות?!
 

ortal65

New member
לא שמתי לבבבבבבבב

איי איייייייייייייייייייי קורה שמתבלבליםםםםםםםםםםם סוף העולםםםםםם אפשר לחשובבבבב מי ישמע טעויות קורות לפעמים שמתי חשבתי שלא נקלט אז שמתי שוב אז נקלט כמה פעמיםםםםם יאלללללללה......!!!! טוב טוב תחשבי מה שבא לך לא מעניין ביי ביי..!!!
 
למעלה