רק שרית ורק שרית...~~!!!

חן חמי

New member
טוב תסלחי לי

אני מבזבזת תזמן שלי על הטימטום הזה... מה קשור נלחץ כמה פעמיים תגידי לי את דפוקה? את כתבת באותה הודעה שוב ושוב ושובבבבב שמע ישראל זה מדבק טוב את לא חייבת להגיד את המילה האחרונההההההה תמשיכי לכתוב לה הודעות.. נו רק שרית רק שרית וזה לא עובר.. כל עוד את נהנית.. ביי יומטובבבבב

ortal65

New member
באמת שמע ישראל

אני מסבירה לך שכתבתייייייייייייייייי ולא ראיתי את ההודעה חשבתי שלא נקלט אז רשמתי עוד פעםםםםםםםםםםםםםםםם ואז רק שמתי לב שנקלט פעמיים יאללללה טוב טוב טימטום ביי...!!!!

חן חמי

New member
זה לא נקלט פעמיים

את מדמיינת? טוב את מדמיונההה... טוב יאללה ביי יומטוב

ortal65

New member
טובבבבבבבבבב

עם יש לך בעיה עם דימונה זאת בעיה שלך אין כמה שמסבירים לה היא לא מבינה טוב טוב תאמיני לי דימונה דימונה כמה שזה חור אבל עיר שקטה.....!!!! עם יש לך בעיה איתה בעיה שלך יאללה לכי בתחת לא מזיז לי מה את חושבת בכלל ממש לא תגידי מה שבא לך לא מעניין...!!!! סלאמת.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את יודעת מה אני לא יכתוב כל דבר פעמיים 10000000 פעם עם יש לך בעיה עם זה אל תסתכלי פשוט מאוד.....!!!! יאללללה כל הזמן יש לה תלונות טוב טוב לא מזיז סלאמת...!!!!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חח..

"אז ממש לא מעניין" "לא מעניין אני רושמת מה שבא לי" "לא מעניין יאללללה" "קוראים מפגרת יאללה לא מעניין" "תגידי מה שבא לך לא מעניין"
חחחחחחחחח... טוב, די לריב! :)

חן חמי

New member
יואיואיואיאו אחותי את לא נורמלית

הרגת אותי עכשיו מצחוק! ]חחחח פחחח אבל את צודקת

ortal65

New member
באמת לא מעניין ולא מזיז מה חושבים

יאללללללללללללללללללה עדיף לא לכתוב פה וזהו יאללה סלאמת...!!!!!

למעלה