רק שתדעו

LOVEאמיר

New member
../images/Emo41.gifערן, אתה צודק.

תיראו, יעל (בר זוהר) אמרה שאחרי שהיא ראתה ת'סרט - "תעביר את זה הלאה" היא מאוד הושפעה ממנו... וככה נוצרה התוכנית... אז בעיקרון, כן, זה בגלל הסרט! אז נכון שהסרט עצמו לא המציא את המעשים הטובים כמו שמישהו פה אמר וזה נורא שיעשע אותי, אבל צריך באמת לומר שהתוכנית בעצם היא מההשפעה של הסרט... לפחות זה מה שיב"ז אמרה...

yaniv002

New member
הראשונים שעשו את זה

היו ערוץ הילדים, עם פרוייקט "להתנדב מכל הלב" משנת 97'. כל הכבוד לאיריס הוד שיזמה את הפרוייקט הזה. היא אחלה בחורה!

אוקי אז ככה

קודם כל זה כן מבוסס על הסרט... בדוק! אבל אין לי מושג מה זה הספר הזה... יכול להיות שהקתרין הזאת באמת כתבה ספר כזה אבל הוא פשוט לא מוכר מספיק בכדי שיזכירו אותו... הסרט היה להיטט וזכה באוסקר אם אני לא טועה... כנ"ל לגבי שחקני הסרט.. ויעל אמרה באיזשהו עיתון שזה מבוסס על הסרט... אז אין מה להתווכח ובקשר לכטע עם הקרדיט אז- יש אפשרות באתר לכתוב להם הערות וכאלה... אתה מוזמן לנסות!! יום טוב לכולם

¥NeveR¥

New member
ס-פ-ר

השם של התוכנית, עצם הביטוי והרעיון בא מהסרט, והסרט מבוסס על הספר המעולה של "הקתרין הזאת". ואין דבר כזה לא מוכר מספיק, צריך לתת קרדיט למקור. חוץ מזה שאני לא רואה בתוכנית הזאת יותר מגימיק ורייטינג. והייתי רוצה לראות קצת עזרה אמיתית ופחות נוצצת.

אמממ

יש משו בדברים שלך.... אבל אם זה היה יותר עזרה (שאגב זה גם תלוי באנשים שמבקשים) אז זה היה קיטשי מדי.... כי אי אפשר באמת לעזור בדברים גדולים.... והתוכנית קצרה מדי בשביל לתעד הכל..... אז כרגע זה פשוט אולי אחר כך זה יתחיל להשתפר... נראה...

למעלה