רק 35% מרוצים מהתפקוד של אולמרט

קוב001

New member
רק 35% מרוצים מהתפקוד של אולמרט

וזה סה"כ חודשיים לאחר הבחירות!! לא היה כדבר הזה בישראל!! תראו,אחת מהשניים,או שהוא נבחר שלא בצדק,ורוב העם בכלל לא רצה שהוא יהיה ראש הממשלה.אלא בגלל הנסיבות הפוליטיות המורכבות,(מורדי העבודה) זה נפל עליו. או לחלופין שאכן תוך חודשיים הבנאדם הזה הצליח להשניא את עצמו על רוב תושבי ישראל.. אני נותן לכם בוחרי "אחורה" את הפרוילגיה לבחור אחת מהאפשרויות..

bhnadav

New member
רק 35% לא מרוצים ממנו!

30% לא יודעים. מה כבר אפשר לדעת אחרי כמה שבועות?..

זאת אומרת שהרוב כן מרוצה מאולמרט

אולמרט ראש ממשלה טוב. איזה נאום מרגש הוא נאם בסנאט האמריקאי אמרו על הנאום שלא נשמע נאום כזה מעולם בסנאט. ובפגישה אם מובארכ בשארם גם שם הייתה לאולמרט הצלחה גדולה.

bhnadav

New member
אני מצטער ../images/Emo4.gif

לפעמים אני אפילו לא שם לב.

זה בסדר, אתה לא צריך להצטער

הדבר הזה הספיק לפתוח כבר שלושה ניקים ביומיים וחצי. כנראה שהדרך היחידה לפוגג אותו, היא להתעלם ממנו. נניח שייחסם, תוך חמש דקות מקסימום יפתח ניק חדש. יש לו חיים כל כך עשירים שהוא פתח בית חרושת לניקים
.

האיש הזה תן לו רק להתווכח כול היום

24 שעות יום יום יום יום בלי הפסקה רק מתווכח בפורומים. מסכן הבן אדם מכור

bhnadav

New member
בשלטון - ועדיין נתנו לו 29 מנדטים.

ע"פ התיאוריה של אנשים כמוך, אחרי שהציבור ראה אותו כראש ממשלה - מעטים שבמעטים היו צריכים לבחור בו.

סרק סרק

New member
אז נתפסת בשקר, לא?

אכן התנהלותו של אולמרט הביאה את קדימה מ-45 מנדטים, לאחר אישפוזו של שרון, ל-29 מנדטים. הסיבה לנפילה הזאת נעוצה אך ורק באולמרט ובמחדליו. 29 מנדטים למפלגת שלטון זה מעט מאוד, ועדיין הם כולם בזכות שרון. אם אולמרט, הנגבי, רוחמה ואפללו היו פורשים ללא שרון, המפלגה שלהם לא הייתה עוברת את אחוז החסימה.

bhnadav

New member
למה בשקר?

ראשית, 45 כנראה לא היו מעולם. בייחוד כשאתה מדבר עם אדם שלא באמת האמין שמפלגה חדשה תוכל לגרוף יותר מ-15 מנדטים, ומי ששמע אותי ביום הבחירות (כולל מנהל הפורום הזה, אם אני זוכר נכון) - ידע שאני פאסימי ביותר. 29 למפלגת שלטון זה לא הסיפור פה. יכל להיות גם מצב שקדימה בראשות אולמרט מקבלת 29 מנדטים ומעבר לזה יש עוד מפלגה, לדוגמא הליכוד, שמקבלת 40 מנדטים. גם אז, לתת 29 מנדטים לאדם שאנשים כמוך כל כך לא סובלים וכל כך בוזים לו, זה יותר מדי, לא? מיהם מאות האלפים הטמבלים שהצביעו לאהוד אולמרט בהמוניהם אחרי שראו אותו כראש ממשלה במשך מספר חודשים, אה? תמוה ביותר.

סרק סרק

New member
כלומר, כל הסקרים שהצגתם כאן בגאווה

לפני הבחירות היו שקריים? כולם כאן בפורום פינטזו על 45 מנדטים, אם לא יותר... קדימה לקחה 29 מנדטים - רובם מהשמאל (ולא מהליכוד, שרבים ממצביעיו הצביעו לעבודה, לישראל ביתנו, לאיחוד הלאומי ולש"ס). חלק גדול מתומכי מפלגת העבודה בערים הגדולות והמבוססות הצביע עבור קדימה, וכך גם החלק הארי של מצביעי שינוי. כלומר,כ- 18-20 מנדטים קדימה קיבלה מהשמאל (שינוי, עבודה ומרצ), שכנראה די מרוצה מהתנהלות אולמרט. לא כך ניתן על מצביעים יותר ימניים, שהעדיפו להצביע לליברמן, לליכוד או לגימלאים.

bhnadav

New member
אני לא הולך לנתח לך את ההתפלגות.

באשר ל"כל הסקרים שהצגנו כאן בגאווה" - אני בכלל דיברתי על תחושות אישיות שלי שהעלתי גם כאן בפורום בערב שלפני הבחירות, אדוני. גם כאן כתבתי על החששות והדאגות שלי בצורה מאוד מפורטת בהודעה מאוד מושקעת. יש הבדל בין מה שמראים הסקרים לבין מה שכל בן אדם מרגיש, וכתבתי על כך לא פעם גם כאן וגם בפורום הליכוד לפני מספר ימים אפילו.

bhnadav

New member
מה,

אני אחראי על האנשים שאומרים בסקר של "ידיעות אחרונות" שהם הולכים להצביע קדימה כמה ימים לפני הבחירות ומביאים לתוצאה של 34 מנדטים? האם אני אחראי על האנשים שאומרים באותו הסקר שהם הולכים להצביע לליכוד ומביאים לתוצאה של 16 או 17 מנדטים? בסופו של דבר, כל אחד עושה ביום הבחירות מה שבא לו ומצביע מאחורי הפרגוד למי שבא לו.

bhnadav

New member
ואגב,

על פי ההתפלגות שהצגת כאן, אם נצא מנקודת הנחה שאותה קבוצה מצביעים פחות או יותר הצביעה גם ב-2003 וגם ב-2006, אז זה לא מסביר הכל. אם אתה כבר הולך על לנסות לנתח את ההתפלגות ומכריז על המקומות שמהם מגיעים הקולות של קדימה, אשמח אם תביא תיאוריה מסודרת יותר, כי אמנם הבאת ממקומות כמו העבודה ומרצ קולות לקדימה ומהליכוד של 2003 העברת לליברמן ולגמלאים, אבל זה לא יוצא לא 29 מנדטים ולא הישארות של פחות או יותר אותו דבר לעבודה ולמרצ, וגם לא להיווצרות של רק 11 או 12 מנדטים לליברמן, עם כל הכבוד.

סרק סרק

New member
הכל מסתדר

מן הסתם קדימה לקחה מנדטים מהליכוד, בערך 7-8. העבודה נשארה בשווי משקל בגלל מצביעי עיירות הפיתוח שהגיעו מהליכוד ומש"ס.

bhnadav

New member
וזה מינימום, לדעתי.

כי ההתפלגות הזו מביאה רק ל-25 מנדטים של קדימה כך שמנדטים נוספים מגיעים מאנשהו.

למעלה