רק 35% מרוצים מהתפקוד של אולמרט

bhnadav

New member
והליכוד עליו דיברת -

3 מנדטים הגיעו מהליכוד לגמלאים, פחות מ-5 מנדטים מנדטים לישראל ביתנו ופחות מ-4 מנדטים למפלגת העבודה.

סרק סרק

New member
קישקוש. הייתה תנועה מסיבית של

מציביעים מעיירות הפיתוח, מהליכוד לעבודה. מרבית מצביעי ישראל ביתנו היו רוסים וישראלים שהצביעו לליכוד - אין בכך ספק. לפחות 8 מנדטים של ישראל ביתנו הגיעו מהליכוד. השאר הגיעו משינוי ומהאיחוד.

סרק סרק

New member
לא. אם אנשים אומרים שהם הולכים

להצביע למפלגה X ובסוף מצביעים למפלגה Y אז כנראה שהם שינו את דעתם בגלל התנהלותה של המפלגה.

bhnadav

New member
לא ממש.

אם יום לפני הבחירות הסקרים מראים 24 וביום הבחירות התוצאה היא 29, אז יש פה משהו יותר עמוק. ירידה רצינית בסקרים כמעט ולא הייתה מאז ששרון עזב. עד כמה שזכור לי, בתקופת שרון זה לא עלה מעל 40.

סרק סרק

New member
הייתה ירידה רצינית מאוד בסקרים,

שהורידו את קדימה מ-45 מנדטים בעת אישפוז שרון, ל-30 וקצת.

bhnadav

New member
חבל שאתה מבזה את עצמך.

אני לא הבן אדם להאכיל אותו בטריקים ובשטיקים, יש לפניי נתונים מלאים וגרפים מפורטים שמראים בדיוק את השינויים בסקרים.

omerlich

New member
לגמרי...

הרפה שכל הזה אפילו לא משנה א הסגנון כתיבה שלו,הוא כתב אותו דבר בפורום שינוי

סרק סרק

New member
אתם מורידים את ממוצע ה-IQ של

תומכי קדימה ושינוי. איך הסקתם שאני אבן11?

סרק סרק

New member
מי כאן מתבזה?

האם אתה מכחיש את העובדה שקדימה ירדה משיא של 45 מנדטים בימי אישפוז שרון לסביבות 33-35, לפני הבחירות?
מצד אחד אתה טוען שהסקרים היו שגויים (כדי להגן על התנהלות אדונך) ומצד שני, לפני הבחירות, התגאתם ב'תוצאות' אותם הסקרים כאן בפורום. אז מי כאן מתבזה?

bhnadav

New member
אני עייפתי מלהתייחס לשטויות שלך.

אם הייתי כאן בפורום ונוכחת לדעת איך התגאיתי בתוצאות של סקרים - אשמח אם תחשוף את זהותך.

סרק סרק

New member
הייתי רשום בתפוז בשם אחר באותה

תקופה - אז רק קראתי, ולא השתתפתי באופן פעיל.

למעלה