רק greenday

רק greenday

אנשים לוקחים את המוזיקה בצורה ממש גרוע הם עושים תחרויות מי יודע יותר על להקות ושירים וכך הם הופכים לשפוטים של החברה, ורק בגלל שאנשים מגניבים ופריקים אוהבים מוזיקת פאנק רוק או מטאל אז זה בטח מה שגרם להם להיות כל כך מגניבים, וכל זה כל כך זיוני שכל אנשים שאוהבים מוזיקה שימצאו להקה אחת שאותה יעריצו ואת החולצות שלה יבשו ופוסטרים שלה יטלו במקום להעריץ 30 להקות שונות, ונגיד זה בסדר לאהוב גם שירים אחרים של להקות אחרות אבל ברצינות תמצאו לכם להקה שאותה תואהבו ודי להיות שפוטים של החברה ותהיו שפוטים של המוזיקה. ערן מאונו הנוער העובד והלומד גם שולט כמו greenday

HandsomeDevil

New member
לא הבנתי את הקטע....

אי אפשר להיות נעול כל הזמן על להקה אחת.... באיזשהו שלב זה מתחיל להימאס לא? אפשר להיות נעול על סגנון אחד, כמו ששירה למשל אוהבת ר ק פאנק, אני אוהב ר ק ניו מטאל, ובלינקסאם למשל אוהב ר ק להקות מאגניבות שיש להן גיטרות חשמליות וזה נורא קול. אה, וחשוב מאוד שיופיעו גם באמ טי וי, לפחות שבע פעמים ביום :) מצד אחר גם לשמוע 20000000 להקות זה גם טיפשי, כי.... כי לא יודע למה... זה דפוק כזה. זה מראה התלהבות כזאת.. אבל אם יש 10 להקות ככה, שאתה ממש ממש אוהב ואתה לא מפסיק לשמוע אותן, וכולן באותו סגנון אז זה בסדר גמור :) הודעה ארוכה, המון שטויות. הפורום מת, כולם לברך את בלינקסאם שחזר אליינו:) ווי לוב יו דוד, בלעדייך הפורום משעמם, מדברים רק על גרין דיי, אתה מוסיף גם הומור

טעות...

זאת לא התלהבות להכיר הרבה להקות ולשמוע אותן (או לחילופין סיגנונות) אם אתה אוהב את הלהקות... זאת בורות לא להכיר...ולפי דעתי שחר צדק זה משעמם לשמוע אותה להקה כל הזמן....מה אתה יכול לעשות נגד העובדה שאתה אוהב להקה מסויימת פשוט לא לשמוע אותה כי זאת התלהבות?!... כל הרעיון הוא להכיר את המוזיקה שאתה שומע ולא להיות נעול רק על להקה אחת או על סיגנון מסויים.... ובלי להעליב אני ממש אוהבת את גריין דיי אבל עם כל האהבה הזאת לפי דעתי יש עוד המון להקות מעולות וחלקם גם יותר טובות מגריין דיי... תיזכור שהרעיון הוא לא להיות
.

HandsomeDevil

New member
לדעתי זו עדיין התלהבות,

לשמוע הרבה סגנונות של מוזיקה... זה כאילו בא להשוויץ אני יודע, אני מכיר, אתם לא.... אני לא אומר שמי ששומע למשל פאנק0רוק ואימו וגראנג´ למשל מתלהב... אבל נגיד בנאדם ששומע פאנק פופ ובלאק מטאל או משהו כזה... זה באמת מפגר. abigor, adema, cradle of filth and sum 41 rulez

HandsomeDevil

New member
צודקת, אבל גם התלהבות

"תראו, אני מלך, מכיר את כל הלהקות בעולם, מי רוה לגעת בי?"

זה נכון

אבל אם תחשבו על זה כמה להקות באמת אפשר לאהוב, אבל רק באמת.. כי יש אנשים שאומרים כן אני אוהב אותם בגלל החברים שלהם וגם נגררים לאהוב כל מיני שירים ולהקות בגלל החברים שלהם.. למשל לי זה לא קרה.. כי יש לי חברה שאוהבת את בלינק אופספרינג וסאם וPuddle of mudd והיא בתור אחת מבין החברות הכי קרובות שלי הייתה יכולה בקלות לגרום לי לאהוב אותם.. אבל בגלל שאני פשוט לא כזאת.. אני עמדתי בדעה שלי, שבליק סאם ואופספרינג מסריחים(סליחה זו דעתי אל תנסו לשכנע אותי שלא וכל זה כי זה לא יעבוד לכם) וpuddle בסדר... וחברה אחרת קרובה שלי אוהבת להקה שהיא פשוט כמו כל הלהקות האחרות..new found glory ואני לא נגררתי להערצה שלהם כי הם לא משהו טובים..... אז זה בסדר ואחלה לאהוב הרבה להקות אבל רק כאלה שאתה באמת אוהב בגלל עצמך.

??????????????????????

למה מותר לי לאהוב רק להקה אחת?, או קי הלהקה שאני הכי אוהב היא גרין די אבל אני עדיין אוהב את נופקס ואופספרינג וראנסיד והסקס פיסטולס והנושמים וכריסטינה אגילרה מאוד, אני מסכים שזה לא טוב לאהוב 10001 להקות אלא רק איזה עשר וממש לאהוב אותם....

יש אמת

אני לא אומר שלא צריך לדעת דברים נוספים על להקות אחרות ודרך אגב להופיע יותר מידי האמ טי וי זה סתם היתמסחרות וזה אומר שאתה עושה מוזיקה בשביל הכסף ולא בשביל הנשמה כי ליצור מוזיקה זה אומנות ואנשים הורסים את המוזיקה בצורות כאלה, ובאמת יש עוד הרבה להקות טובות ואני לא מבקר אף אחד על סגנון המוזיקה שהוא אוהב כי אדם באמונתו יחיה. שלכם האהבה גרשוני מאונו רק הנוער העובד והלומד

ממממממממממממהההההההההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איזה בולשיט אתה מדבר
לי יש להקות שאני הכי אוהבת אבל אני שומעת עוד מלא
והתלהבות MY ASS
איזה זיין שכל קטן...

אני לא מסכים...../images/Emo153.gif

לדעתי זה חשוב שלבנאדם יהיה מבחר גדול של סוגי מוזיקה... לא צריך להיות מקובע ללהקה אחת, או לחילופין, לסגנון מוזיקה אחד, כי אז אי אפשר לנסות להתפתח לסגנונות אחרים... לי, לדוגמה, יש מגוון רחב של סוגי מוזיקה, מכל מיני סוגים, להקות, זמרים, וגם זמרות. אני גם כותב שירים בעצמי, ואני מנגן על גיטרה בס, אז אני מפתח לי את החשיבה היצירתית, זה חשוב... בקיצור, לדעתי לא צריך להיתקע על משהו אחד, צריך להתפתח, לא לפחד לנסות, ולראות מה יוצא... בכל מקרה, זוהי דעתי בעניין, מכאן כל אחד לעצמו... בלי קשר, יש לי עוד 16 ימים יומולדת! אני אהיה בן 14!!! היפ היפ הוריי!!!

מזל טוב

להכיר הרבה להקות זה טוב זה לא אומר שלהכיר זה בהכרח לאהוב... להכיר מגוון ולנסות לשמוע שירים כשאתה מכיר להקה חדשה זה טוב...

HandsomeDevil

New member
לא הבנתם למה התכוונתי.....

זה טוב, אפילו מעולה, להכיר כמה שיותר סגנונות ולהקות, ולהבין בזה... אבל אי-אפשר לאהוב גם להקת בלאק-מטאל-גוטית´ וגם פאנק.. זה מראה על התלהבות, וחוסר החלטיות... ועל טמטום הייתי אומר. אני למשל אוהב הרבה סגנונות של מוזיקה, אבל באיזה מקום כולם מתקשרים אחד לשני, אני שומע: בריט-רוק, אלטרנטיב, אלטרנטיב רוק, ניו-מטאל, אלטרנטיב-מטאל, טכנו-מטאל, הארד-קור מטאל (פאנק מטאל, סרפ-קור מטאל) וקצת (קצת) פאנק רוק. יש כאן הרבה סגנונות, שלבסוף מסתכמים ברוק אלטרנטיבי (שכולל בתוכו בריט-רוק, אלטרנטיב רוק...) וניו מטאל (הכולל בתוכו את כל השאר, חוץ מפאנק-רוק), שבעצם שניהם נשמעים דיי-אותו-הדבר... *כן, אני יודע שהתלהבתי מעצמי
*

שחר - שתוק!

אני שומעת מוסיקה שחורה ופאנק תגיד שאני מתלהבת? וחוץ מזה - תראו מי שמדבר! זה ששומע גרין דיי וקיטי טחחחח

תישמעו

אני לא אומר שום דבר למי ששומע הרבה להקות או הרבה סיגנונות אני רק אומר פה שאיפה שהוא כאן זה מתחיל להיות היתלהבות " הי תיראו אותי אני מכיר הרבה להקות - Pennywise, Drowning pool, onesidezero, ו - Doll toys כמה שאני מגניב" אני לא חושב שזה צריך להיות ככה כי בדיוק ככה אנשים הורסים את היופי שבמוזיקה.

אז מה דה פאק אתה עושה פה?!

ולדפנה - מוסיקה שחורה זה ראפ, היפ-הופ, Soul, R&B, רגאיי ויש עוד הרבה...

HandsomeDevil

New member
ככה את מגרשת אותי שירה?

פעם אהבתי את גרין דיי.. ואני יודע עליהם מלא... והפורום מבדר.. אז אני פה P:

למעלה