רק greenday

אני גירשתי?!

סך הכל שאלתי! האמת.. בזמן האחרון אני בכלל לא שומעת גרין דיי ואני אוהבת תפוחים!!! ירוקים עדיף זהו.

OPERATi0N_iVY

New member
לזה שאמר שצריך להתמקד בלהקה אחת

זה דבר כ"כ מפגר להגיד... מה הכוונה בכלל? אתה מחזיק בבית רק איזה 6 דיסקים של גרין דיי, ושומע רק אותם? זה משעמם לאללה, קודם כל, וזה גם נורא לא נחוץ כי "הערצה" כזאת לאמן היא מיותרת לגמרי וגם חונעת ממך להכיר דברים אחרים, שאולי גם תאהב. היה כאן גם אחד כזה שאמר דבר מטומטם לא פחות, שצריך לאהוב מקסימום 10 להקות, כי מי שאוהב יותר מ-10 להקות הוא סתם מתלהב... אני אוהב באמת, הרבה יותר מ-10 להקות, כי לכל אחת מהלהקות שאני שומע יש את הדבר המסויים שגורם לי לאהוב אותה... מי ש"זורק שמות סתם" אז מן הסתם הוא לא באמת שומע ואוהב את הלהקות שהוא מדבר עליהן... אני מקווה שאתה מבין את ההבדל...

אממממ...

OPERATION_IVY אתה ממש צודק... אאמממ ובקשר לשילוב סגנונת פאנק ומטאל...למה לא אני מכירה הרבה אנשים שמשלבים בין סגנונות מה התלהבות בלהכיר הרבה להקות אני ממש לא מבינה אם מישהו אוהב הרבה להקות ומכיר אתם אז מה הקטע?... אופורישן ייבי באיזה בית ספר אתה עכשיו?...

HandsomeDevil

New member
לא הבנתם אותי.....

אני לא אומר ש ל ה כ י ר הרבה להקות זו התלהבות, אלא שלשמוע הרבה להקות, מכל סגנון שיש... זה מעצבן אותי....

שחר.. מצטערת.. אבל אתה דפוק!!!

אני שומעת כל כך הרבה להקות מכל כך הרבה סגנונות! הקטע הזה של להעריץ להקה אחת, ו"אסור" יותר, זה ממש ילדותי ודבילי! עזוב אותך שטויות, שכל אחד ישמע מה בראש שלו!

איך את יכולה לאהוב רוק ומוזיקה...

שחורה???? זה כמו מישהו שאוהב רוק ובריטני ספירס

דפנה

יש אנשים שאוהבים את בריטני ורוק אני אוהבת פאנק ומטאל ורוק ישראלי מה הבעיה?!..... פשוט אני אווהבת להקות מסויימות הסיגנון שאני כרגע הכי אוהבת זה פאנק...

למעלה