זה באמת מצב קשה ביותררשויות מקומיות
אולי לשאלה שלי אין תשובה מתי אחם חושבים שיגמר העבדות ברשויות מקומיות? אני כל כך מיואשת : 4 ח' בלי משכורת. יש מישהו כאן באותו מצב?
המשךזה באמת מצב קשה ביותר
כבר היו פה פניות של עובדי רשות שלא מקבלים שכר מספר רב של חודשים. כמובן שההמלצה הכי טובה שיש לי היא - לתבוע את הרשות. מצב בו יש בידך פסק דין שמחייב בתשלום השכר יכול לסייע לך אם וכאשר הרשות תתחיל לשלם שכר וכמו כן תוכלי לפנות להוצאה לפועל. הבנתי שברשויות רבות התאגדו עובדים לתביעה כזו. כמו כן, את בהחלט יכולה להתפטר ולדעתי התפטרותך תחשב לפיטורים לצורך פיצויי פיטורים. הלנת שכר מתמשכת היא עילה להתפטרות המזכה בפיצויים. כמובן שסביר להניח שאם תפעלי כך, תצטרכי לתבוע גם את השכר המולן וגם את הפיצויים. אין לי משהו מעודד אמיתי לומר לך מלבד להצטער שזה המצב במדינה. שתהיה בכל זאת שנה טובה ובתקווה שבשנה הבאה תזכו לפרנסה קצת יותר מסודרת.
לפחות יש ועד שפועל לשם הסדרתהמשך
במקום עבודתי הועד כבר פועלת מול בית המשפט. אני עובדת שם 10 שנים וגילי (מעל 50) אינה מאפשרת להתפטר כי כמעט בטוח לא אמצאה מקום אחר.לכן אני בת ערובה. תודה על התייחסותך
דמי אבטלה.רשויות מקומיות
אולי לשאלה שלי אין תשובה מתי אחם חושבים שיגמר העבדות ברשויות מקומיות? אני כל כך מיואשת : 4 ח' בלי משכורת. יש מישהו כאן באותו מצב?
ככלל, תקופת האכשרה לשם קבלתדמי אבטלה.
עבדתי כעצמאי עד לפני 4 חודשים. כיום אני עוב כשכיר, עם תלוש משכורת. כמה זמן עליי לעבוד, כדי שאוכל לממש את הזכות לדמי אבטלה??? תודה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.