רשויות מקומיות

מצב
הנושא נעול.

moi11

New member
רשויות מקומיות

רשויות מקומיות
אולי לשאלה שלי אין תשובה מתי אחם חושבים שיגמר העבדות ברשויות מקומיות? אני כל כך מיואשת : 4 ח' בלי משכורת. יש מישהו כאן באותו מצב?

זה באמת מצב קשה ביותר

רשויות מקומיות
אולי לשאלה שלי אין תשובה מתי אחם חושבים שיגמר העבדות ברשויות מקומיות? אני כל כך מיואשת : 4 ח' בלי משכורת. יש מישהו כאן באותו מצב?
זה באמת מצב קשה ביותר
כבר היו פה פניות של עובדי רשות שלא מקבלים שכר מספר רב של חודשים. כמובן שההמלצה הכי טובה שיש לי היא - לתבוע את הרשות. מצב בו יש בידך פסק דין שמחייב בתשלום השכר יכול לסייע לך אם וכאשר הרשות תתחיל לשלם שכר וכמו כן תוכלי לפנות להוצאה לפועל. הבנתי שברשויות רבות התאגדו עובדים לתביעה כזו. כמו כן, את בהחלט יכולה להתפטר ולדעתי התפטרותך תחשב לפיטורים לצורך פיצויי פיטורים. הלנת שכר מתמשכת היא עילה להתפטרות המזכה בפיצויים. כמובן שסביר להניח שאם תפעלי כך, תצטרכי לתבוע גם את השכר המולן וגם את הפיצויים. אין לי משהו מעודד אמיתי לומר לך מלבד להצטער שזה המצב במדינה. שתהיה בכל זאת שנה טובה ובתקווה שבשנה הבאה תזכו לפרנסה קצת יותר מסודרת.

moi11

New member
המשך

זה באמת מצב קשה ביותר
כבר היו פה פניות של עובדי רשות שלא מקבלים שכר מספר רב של חודשים. כמובן שההמלצה הכי טובה שיש לי היא - לתבוע את הרשות. מצב בו יש בידך פסק דין שמחייב בתשלום השכר יכול לסייע לך אם וכאשר הרשות תתחיל לשלם שכר וכמו כן תוכלי לפנות להוצאה לפועל. הבנתי שברשויות רבות התאגדו עובדים לתביעה כזו. כמו כן, את בהחלט יכולה להתפטר ולדעתי התפטרותך תחשב לפיטורים לצורך פיצויי פיטורים. הלנת שכר מתמשכת היא עילה להתפטרות המזכה בפיצויים. כמובן שסביר להניח שאם תפעלי כך, תצטרכי לתבוע גם את השכר המולן וגם את הפיצויים. אין לי משהו מעודד אמיתי לומר לך מלבד להצטער שזה המצב במדינה. שתהיה בכל זאת שנה טובה ובתקווה שבשנה הבאה תזכו לפרנסה קצת יותר מסודרת.
המשך
במקום עבודתי הועד כבר פועלת מול בית המשפט. אני עובדת שם 10 שנים וגילי (מעל 50) אינה מאפשרת להתפטר כי כמעט בטוח לא אמצאה מקום אחר.לכן אני בת ערובה. תודה על התייחסותך

לפחות יש ועד שפועל לשם הסדרת

המשך
במקום עבודתי הועד כבר פועלת מול בית המשפט. אני עובדת שם 10 שנים וגילי (מעל 50) אינה מאפשרת להתפטר כי כמעט בטוח לא אמצאה מקום אחר.לכן אני בת ערובה. תודה על התייחסותך
לפחות יש ועד שפועל לשם הסדרת
העניין. האמת היא שכבר הועלתה פה האפשרות שיוקם פורום לכל נפגעי הרשויות. לדעתי זה רעיון טוב ולו רק לשם כך שתוכלו לפרוק את התיסכול וגם אולי זה יהיה מקום להחלפת אינפורמציה חשובה. אם לא פורום, אז לפחות תפתחו לכם קומונה לשם כך. אני בטוחה שיהיה לה קהל די רחב. אולי תרימי את הכפפה? לדעתי זה רעיון מצוין.

nimni5

New member
דמי אבטלה.

רשויות מקומיות
דמי אבטלה.
עבדתי כעצמאי עד לפני 4 חודשים. כיום אני עוב כשכיר, עם תלוש משכורת. כמה זמן עליי לעבוד, כדי שאוכל לממש את הזכות לדמי אבטלה??? תודה.

ככלל, תקופת האכשרה לשם קבלת

דמי אבטלה.
עבדתי כעצמאי עד לפני 4 חודשים. כיום אני עוב כשכיר, עם תלוש משכורת. כמה זמן עליי לעבוד, כדי שאוכל לממש את הזכות לדמי אבטלה??? תודה.
ככלל, תקופת האכשרה לשם קבלת
דמי אבטלה היא: - 360 ימים ששולמו בעדם דמי ביטוח מתוך 540 הימים שקדמו לאבטלה. - לעובד בשכר יומי - 300 ימי עבודה מתוך 540 הימים שקדמו לאבטלה. יש לציין שרק מי שמפוטר זכאי מידית לדמי אבטלה. מי שמתפטר יהיה זכאי לדמי אבטלה רק בתום 90 יום מתקופת הפיטורים. לצורך תקופת האכשרה, יחושבו גם התקופות שעבדת כעצמאי ושילמת דמי ביטוח לאומי. מצרפת לך קישור לאתר של המל"ל.

מצב
הנושא נעול.
למעלה