רשור ליום חמישי

רשור ליום חמישי ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

אניי הכייי עייפהה באררץץץ!! למרותת שישנתי מ5 עד 7 וחצייי בעררךך.. אבל זה אחריי שלא ישנתיי כמעט כלום בלילהה ישנתי בלילה רק שעתיים וחצי
אנייי עדייןן מתה מעייפותתת אני הולכת ניראלי להתקלח ולישוןןןןןןןן עדד הבוקר
ממחרר יש לי יוםם מתישש ביווותתרררר
שעתיים הוכחות
אייזה חמודה המורה למתמטיקה אני מתחילה להסתדר איתה טפו טפו טפו בלי עין הרע! היום אמרתי להה מתייי אני עושה תבוחן במתמטיקה כי זה היה שהשתחררתי ולא הרגשתי טוב והיא אמרה לי שתיהיה מוכנה תבואי אליי ואני אעשה לךך היא אמררה אני לא מתקקדמת בחומרר עד שלא כולם מקבליים 100!! אחר כךך הלכנו אלייה ואמרנו לה שאנחנו לא כל כך מבינים תהוכחות ואם אפשר לדחות תבוחן שיש מחר והיא אמרה לנו.. ישש לנו מחרר שעתייםםם שעהה ראשווננהה אנחחננוווו נעבוודד על זה ושעה שנייה נעשה את הבוחן אם תרגישוו שאתם עדיין לא מוכנים לא נעשה אותווו מחרר... עד שלא כולם מקבלים 100 אני לא מתקדמת!! היא ניהיתה חמודה
טפו טפו טפו 5 5 5 5 5
בלי עין הרעעע!! שלחו לי את כל התמונות של הקורס משצים וווישש שםםם פפולללללללללללל תמונות של שלומי
ויש שם גם כמה שלי זוועתיותת ביותר
לליללהה טובבב

יקיר15

New member
היי ../images/Emo13.gif

וואי אתם לא יודעים איזה עצבני אנייי
זוכרים שסיפרתי שהשכבה שלנו עושה מכירה של שתיה חמה כדי לאסוף כסף לשכבה ... בקיצור היום הלכתי לקראת 5 וחצי ככה לסדר את הכל ובהתחלה המיחם [ זה של המים החמים לא עבד] והחארות האלה של שכבה י"ב
צחקו עלינוו וואי רציתי להרוג אותם באותו רגעע .... שכבה י"ב כאילו התעצבנו שמכרנו שתיה חמה בגלל שהם מכרו שתיה קרה ועוגות ... והם אמרו שהם גם היו אמורים למכור גם שתיה חמה
והם שקנים כי הרכזים שלנו קבעו כבר לפני איזהשובע שאנחנו מוכרים את זה ושהחארות האלה שמעו שאנחנו מוכרים את זה הם החליט ושהם רוצים למכור את זה ...
בקיצור אז אחרי שכבר הכל התסדר והתחלנו למכור אז איזה אחת משכבה י"ב באה אלי ואומרת לי איכס איזה שכבה מגעילה אתם ממש מגיעלה אנחנו היינו צריכים למכור את זה וגנבתם לנו אבל תראו אתם תשלמו על זה
אז אמרתי לה שאם כבר שכבה מגעילה הם הם ושהרכזים שלנו סיכמו כבר מלפני שבוע שאנחנו מוכרים את זה ... ואמרתי לה שהם רק היום החליטו שהם רוצים למכור שתיה חמה אז היא אמרה לי מה פתאום -[ והם כן החליטו רק היום כי הייתה איזה אחת מי"ב מזה חמודה שהיום ראתה שהכנתי את השלט "שתיה חמה ...." אז היא אמרה לי מה למתי זה אז הסברתי לה והיא אמרה אה וואלה לא ידענו גם אנחנו רצינו למכור את זה היום ושכל אחד יביא משהו בידיוק באתי להגיד לכל אחד להביא משהו אבל אם אתם מוכרים אז אנחנו לא נמכור ...] אז זאת שאמרה לך את זה לא יודעת כלום ואז זאת שאמרה לי את זה באה אז הלכתי אליה ואמרתי לה אם היא לא יודעת כלום מה היא עושה בדוכן שלכם אז לא היה לה מה להגידד ... טוב אחרי זה בא אלי איזה מורה ואמר לי סיכמנו שאתם לא מוכרים את זה בסוף ואיזה שקרן לא סיכמנו כלוםם
בקיצר 2 ידידות שהיו איתי אמרו מה זה לא יפה אנחנו בכלל לא ידענו שהמצב ככה שהי"ב עוד חודשיים נוסעים לפולין וחסר להם כסף וכל זה ולא ידענו שהם רצו למכור והם מזה עצבנו אותי כי אני ארגנתי את כל זה וסיכמנו הכל מההתחלה בסוף החלטנו לתת להם את כל הכסף שנרוויח .. [ לא שהרווחנו הרבה הרווחנו רק 25 שקל
] אבל אמרנו שניתן להם תרומה משכבה י"א בקיצור שנתנו להם את זה אז זאת שרבה איתי לא הייתה שם ... וכל מי שהיה שם היו מזה חמודים ואמרו לנו וואי תודה איזה חמודים אתם כל הכבוד לכם אנחנו מצטערים על איך שלא יודע איך קוראים לה התנהגה אליכם וכל זה ... ואז אחרי איזה שעה יצאתי מחוץ לבית ספר ללכת הבייתה וראינו את החצופה הזאת שרבה איתי ... וחבר שלי אמר לה את רואה הבאנו לכם בסוף ת'כסף .. ומה היא אמרה החצופה ... : חח למה מה נתתם לנו 17 שקל הייתם משאירים את זה אצלכםם..." אימלההההההה
איך היא עיצבנה אותי באותו רגע רציתי לקרוע אותה ... אמרתי לה איכס איזה התנגהגות גועל נפש גם נותנים לך וגם את מתלוננות פשוט גועל נפש אף אחד לא חייב לך כלום ... בקיצורר עליה אני עצבני עד עכשיו חוצפה של אנשים זה משהוו
וזזהוו סורי על המגילה דיי חפרתי מי שקרא בטוח נהנה

../images/Emo12.gif../images/Emo20.gif

איזה חוצפניתת!! כאילו אתה גם נותן להה וגם יש לה תלונות שתשתוקקק ותגיד תודה
חחחחחחחח איזה קרועיםם
ייקקיירר אתהה לא צ ריךך להעצבבןן משטויוותת כאללהה סתם סתוממהה
מה אתה מתייחס היא לא שווהה את זה

einatit4

New member
יוווו!! איזה חוצפנית היאא אני שונאת

אנשים כאלוו!!!

למעלה