צהריייייים../images/Emo110.gif
פיי איזה יוווםםם מעפפפן
חחחחחחחחחחח המממ היתה פגישה עם אוהד [המדריך שלנו
] לפני בצפר.. ב8:00.. [מתחילים 8 ורבע..] ומחר יש לנו הפנינג הרשמממהה. הרשמה למה שאנחנו נדריך השנה ז"א.. אז יש שני בתי ספר שמתחלקים בהם.. בצפר אחד זה שהדרכנו בו בקייצת והשני אחר.. הקיצר חילקו שרוב הקבוצה בבצפר שהדרכנו בו בקייצת, ורק כמה בבצפר השני.. כי לבצפר השני יצטרפו גם חונכים מהבצפר שלידינו.. ואיפה אותי שמו?
בבצפר השני.. אני עם כמה חברות שלי.. אבל עדיייןן:/ והוא אמר שאם אנחנו רוצים לעבור אז אינבעיה אבל שנמצא מישו להחליף איתו ושנודיע לו רק. והוא הביאאא לי תרשימה להודיע למי שלא היה בבוקר בפגישה הקצרהה הזאת
ואפחדד לא רוצה להחלייייף.. ממש אפחדדדדדדדדדד... עברתי על כולם איזה 5 פעמייםםם
זה הכי מבאססס בעולם.. ממש הייתי עצבנייית על זה בבבוקר [חח פטרי את לוידעת לפני המבחן איך התעצבנתי
לא דיברתי עם אפחד
] ופטרי שלחחחה לאוהד אסמס על מישי ושאני צה להיות בבצפר ההוא [חח פאדיחות!!] והואאא שלח לה אסמס וגמליי.. הקיצר בינתיים אין עם מי להחליף אז אני בינתיים שם.. לפחות עם כמה חברוות שלי. אוווף. לא נורא נקווה שיהיה כיף.. המבבחחן בספרות היה סבבה:] סביר.. אבל חישבנו תסכום של הנקודות וזה יוצא 99
[זתומרת לא שלםם
לא 100
] קיבלתייי בתנ"ך 97
[הכי גבוה היה 97, והיו די הרבה, ואמרו שזה הכי גבוה שהיה אפשר לקבל כי גם שם לא עשו טוב תנקודות
לא הספקתי לשאול תמורה..] ואתממוול שהיינו ביום שדה אמרו לי שהקריאו תציונים במתמטיקה.. ואמרו לי שקיבלתי 95
והיום לא מצאתי תמורה כדי לשאול אותה אתזה אז בינתיים אני מרוצה:]] חחחחח יומטוווב