רשור ליום חמישי

בוקקקקרררררר../images/Emo42.gif

יואווווו אני אומורה להישאר לפרוייקט לשוןןןןןן
שבוע שעברה ברחתי
כולם ברחו
בהצלחה למי שיש מבחנים

צהריייייים

צהריםם טובים לכוולם.. אממ קודדם כלל מיכל דברי איתו ותגידיי לו שאת לאא רוצה להיות בגליל
טובב צהרים טובבביים לכוולם אממ הייום המבחן בספרות היה ממש קלל אבל אנ'דעת שהציון לא יהיה טוב..
אממ עודד מעט אני עפה לעבוד
ואזז לחוגגג...|חבל|
דווסע
דברי'יתיי יש לי משווו לשלוווח לך..
המששךך יומממוושלםםם כמווכםם.
אוההבתתת מלאאאאאאאאאאאאן!
+
+
פטרישלך

חח פטרייי../images/Emo110.gif

כפרעלייךךך הממממ אני לא נראלי אעבור בסוף.. כי אפחד לא רוצה להחליייף.. ואנלאאא אחליף הרי לפי איך שבא לי:p כל מקרה בינתיים אני בגליל.. אלא אם כן מישו ישנה את דעתו ברגע האחרון וירצה להחליייף. אני גם צה עם איזיק לא צה לבד:p חח ותודע עללל כל הבלאגן היום:p כיףף לך שאת בגיבורי.. חחחח והמבחן בספרות באמת היה בסדר נאכון?:p חחחח אבל כולם חישבו תנקודות וזה לא יוצא 100! זה 99!!:p

חח פטרי..../images/Emo204.gif

את התקשרת באמצע סרטטטטטטטטטטטטטטטטטטט!! וכל האולם התחיל לצעוק עליי כמו משוגעיייייםםםםםםםםםם:p ואז את התחלת לדבר איתי על איך קוראים לסבתא שלי
וזה היה באמצע הקטע הכי יפה

יקיר15

New member
צהריים ../images/Emo42.gif

היום כהרגלי שוב התעצבנתיי
הפעם זה היה על הצוו מורים בביה"ס הסתום שי שלא אחראי בכלל ... כבר סיפרתי לכם שאני אחראי על התיכופוניסט [ הספר שיש בו פרטים של התלמידים בכל הבתי ספר התיכוניים בב"ש והסביבה] אז אני אחראי על זה בביצפר שלי בקיצר כבר סיפרתי לכם על הטרטורים שליי על כל הצילומים כדי שיהיה לכל כיתה מספיק דפים לרשום בהם פרטים... היום אחרי שעתיים חינוך הייתי צריך לקבל את זה לידיים ו 95% מהמורים שכחו להעביר ת'דף וטענו שלא היה להם זמן ומזה התעצבנתי עליהם כאילו ראבק אני מתאמץ ורץ כדי שיהיה לכולם דפ]ים ושהכל יהיה 100% ואתם אין לכם זמן ושוכחים אפיה האחריות ??? כל הקטע שהתעצבנתי זהיה שגם ככה קיבלתי דחייה של שבוע כי הרשימות הראושנות לא היו טובות [ הכל בגלל איזה מורה סתומה שלא רצתה להקשיב לי
] ואחרי דחייה של שבוע עדיין אין לי את הדפים בידיים
אמרתי להם מבחינתי מקיף ח' לא יופיע בתיכופוניסט זה בעיה שלכם אני עשיתי מעל ומעבר כדי שזה יצליח אתם לא אחראיים זה בעייתכם ... בסוף דיברתי עם האחרי ואמרתי לו שאני לא מביא לו ושהמקיף שלנו לא יופיע בתיכופוניסט הוא אמר לי נכון אתה צודק וזה אבל בכל זאת גם ככה רק יום רביעי אנחנו נפגשים אז יש לך עד יום רביעי ... אז אמרתי להם שיש להם עד יום רביעי מ ישיביא לי יכנס לתיכופוניסט ומי שלא - לא ! וזהוו חפרתיי יאלה שיהיה לכולם המשך יום מדהים סופשבוע מקסיםם אני לא אכנס עד יום שלישי
מחר ב7 ורבע אני נוסע לירושליפ ועושה שם שבת עם חלק מהשכבה שלייי... ואז כיפורר אז שיהיה לכולם חתימה טובה וצום קל לכל מי שצםם
להת'

ייייקיררררר../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

דיי להיות עצבנייי בגלל דברים שלא שווים את זה
חחחחח בדיוק היוםם אנחנוו רשמנוו את הפרטים בדפים של התיכופוניסט כאילו הכיתה שלי
לפני שנתיים שחכו אותי
תהנננההההההההההההה מללאןןןןןןןןןןןןןן ואתהה בא היום לאיצטדיון לסליחותת?

יקיר15

New member
וואלה לא יודע מאמיי

כי מחר אני צריך לקום מוקדםם
באיזה שעה זה ?

צהריייייים../images/Emo110.gif

פיי איזה יוווםםם מעפפפן:p חחחחחחחחחחח המממ היתה פגישה עם אוהד [המדריך שלנו:p] לפני בצפר.. ב8:00.. [מתחילים 8 ורבע..] ומחר יש לנו הפנינג הרשמממהה. הרשמה למה שאנחנו נדריך השנה ז"א.. אז יש שני בתי ספר שמתחלקים בהם.. בצפר אחד זה שהדרכנו בו בקייצת והשני אחר.. הקיצר חילקו שרוב הקבוצה בבצפר שהדרכנו בו בקייצת, ורק כמה בבצפר השני.. כי לבצפר השני יצטרפו גם חונכים מהבצפר שלידינו.. ואיפה אותי שמו?
בבצפר השני.. אני עם כמה חברות שלי.. אבל עדיייןן:/ והוא אמר שאם אנחנו רוצים לעבור אז אינבעיה אבל שנמצא מישו להחליף איתו ושנודיע לו רק. והוא הביאאא לי תרשימה להודיע למי שלא היה בבוקר בפגישה הקצרהה הזאת:p ואפחדד לא רוצה להחלייייף.. ממש אפחדדדדדדדדדד... עברתי על כולם איזה 5 פעמייםםם:p זה הכי מבאססס בעולם.. ממש הייתי עצבנייית על זה בבבוקר [חח פטרי את לוידעת לפני המבחן איך התעצבנתי:p לא דיברתי עם אפחד
] ופטרי שלחחחה לאוהד אסמס על מישי ושאני צה להיות בבצפר ההוא [חח פאדיחות!!] והואאא שלח לה אסמס וגמליי.. הקיצר בינתיים אין עם מי להחליף אז אני בינתיים שם.. לפחות עם כמה חברוות שלי. אוווף. לא נורא נקווה שיהיה כיף.. המבבחחן בספרות היה סבבה:] סביר.. אבל חישבנו תסכום של הנקודות וזה יוצא 99
[זתומרת לא שלםם:p לא 100:p] קיבלתייי בתנ"ך 97
[הכי גבוה היה 97, והיו די הרבה, ואמרו שזה הכי גבוה שהיה אפשר לקבל כי גם שם לא עשו טוב תנקודות
לא הספקתי לשאול תמורה..] ואתממוול שהיינו ביום שדה אמרו לי שהקריאו תציונים במתמטיקה.. ואמרו לי שקיבלתי 95
והיום לא מצאתי תמורה כדי לשאול אותה אתזה אז בינתיים אני מרוצה:]] חחחחח יומטוווב

יאאאא מיכללל

איזה חכמההה הלוואי עליי ציונים כאלה
ותשכנעי אותם שיתנו לך לעבור בלי להחליף עם מישו וגם אם לא.. לא נורא.. חפיף... גם שם יהיה לך כיף :)

חח שריייייתי../images/Emo110.gif

כפרעלייך
הממממממממממ עזבי כבר לא אכפת ליי
שאני אהיה איפה שאניא היה העיקר שאני אעשה אתזה ואהנה:]] תווווווווווודה

למעלה