רשימת כל הנוסטלגיה המצוירת

M i k e s F a n

New member
רשימת כל הנוסטלגיה המצוירת../images/Emo70.gif../images/Emo151.gif

אגדות אגדות אחים גרים אגדות יער אוטובוס הקסמים אוסקר וחברים איפה אפי איק החתול אלאדין אלף ואחת אמריקות אנימניאקס אקס מן ארתור באדג'י באטמן איש העטלף בארבאבא עלילות בבאי בבית של פיסטוק בוב השד מהבקבוק בוגי הבלש בולי איש השלג בייבי יואי ביל וטד בילי החתול היי! בינבה בלאגן בלי סודות בלינקי ביל בלינקי ופינקי בננה-מן בננות בפיג'מות בסוד העניינים ברבי ברוך הדב בת הים הקטנה גאיה גל וגילי גארפילד וחברים גברת פילפלת סיפורי גדליער גורו וגוגול גילי ותיק הפלאים ג'יימס בונד הצעיר גינת ההפתעות דביבוני היער הירוק דובון חיבוקון דובוני אכפת לי דובי דוברמן דובי הגריזלי דונאלד דאק וצוות קאווק דון קישוט דוקטור דוליטל קצרצרים של דיסני דלת הקסמים דנבר הדינוזאור האחרון דני שובבני ד"ר דובשני דרופי האחים סופר מריו האסופית האקלברי פין הביגבגים הבוצנים הדבורה מאיה הדב רופרט הדובשונים הדרדסים הוגו הופה היי הזעפן הזרבובים החבובות החיים החיים על פי רוקו החתולים הסמוראים היה היה אדם סיפורי היער הירוק היתקליף הלב הלו ספנסר המופע של באגס באני המומינים המחסן של כאילו המלך בבר המעופפים הנועזים הסיפור שאינו נגמר העפרון הקסום הפנתר הוורוד הצי'פמאנקס הצצקנים הקוסם מארץ עוץ הקטנטנים בארץ הקטקטים הרוח בערבי הנחל חבובוטף חבורת הזבל חבורת פינג חוות החלל חוש חש הבלש חיות וחיוכים חיפושיות חתול בצמרת טאו טאו טאזמניה טוב טוב הגמד טום החתול השובב טום וג'רי עלילות טייני טון טימון ופומבה טין טין יוגי הדב יוסף המספר יעל בארץ המצויירים יער המשאלות כח המחץ כח וידאו כח כריש כנופיית יוגי כספר וחברים כפפת המשאלות לאן נעלמה כרמן סן דייגו שעת וורנר - לוני טונס סיפורי מוש מחנה טופי מייטי מאוס מייטי מקס מלך הג'ונגל מסביב לעולם ב-80 יום מסעות גוליבר מסעות סינבד המלח מפלצות אמיתיות מפלצות קטנות מעשיות מצחיקות מקורי וחבורתו מקרון 1 מר בלופר מרכז העניינים מר מגזרת משפחת סימפסון משפחת קדמוני נאדי נילס הולגרסון נעלולים נשים קטנות סוניק הקיפוד סופר בן סופרמן סימבה מלך הג'ונגל סינבד המלח סיפורי אבא בונה סלסטין סמי הסנאי סנדוקאן ספיידרמן ספר הג'ונגל ספר המעשיות סקובי דו עוגי דוגי עולמה של מקסי עזוב שטויות עיר הכובעים עכברונים קטנים בערבה עכברי השן עלילות קיפודינה עליסה בארץ הפלאות על מלי ולמה ערפדי הקטשופ פאוור ריינג'רס פדינגטון פו הדב פומיקי פופאי פופו הכלבלב פיטר פן פייבל העכבר הרפתקאות פינוקיו פינקי והמח פיף ותלתול פלאי קלעים פליקס החתול פנג הלבן פריקזויד פרפר נחמד פשוט אמרו לא פשוש צבי הנינג'ה צעירי בוורלי הילס קופיקו קיד וידאו קלימרו קנדי קן דו איט קפטן אן קראטה קיד קריאת כיוון קריפי קרולרס רגע עם דודלי רובוטריקים רובינזון קרוזו רון הדבורון רוני וליטל רוקי ובולווינקל רחוב סומסום ריץ' רץ' רכבת ההפתעות רן וסטימפי שוטרים וגנבים שיש ואביגלגליג שישיית כח על הילדים משכונת חיים שלגיה שלושת המוסקטרים שלושת השדונים שלתיאל קוואק שרקי וגו'רג' תינוקות בצמרת תעלומות טוויטי וסילבסטר

sivlz

New member
הי לך...

את מכירה ורואה/ראית את הסדרה "האסופית"(הסדרה המצוירת ? איך היא לפי דעתך ? האם את קוראת/קראת את ספרי האסופית ? נהנית מהם ? איזה מהם את הכי אוהבת ולמה ? וידוע לך מתי יהיה/תהיה קומונה/פורום בתפוז על "האסופית" ? תודה

יערה9

New member
ראיתי את הסדרה

ממש אהבתי אותה אבל אני לא יכולה להשוות אותה לספרים כי לא קראתי אותם. אבל אני רוצה! יום יבוא ואני אקרא אותם! :]

sivlz

New member
אהבת את "האסופית"....

את עדיין אוהבת את "האסופית" ?את מכירה ורואה/ראית את הסדרה "האסופית"(הסדרה המצוירת) ? איך היא לפי דעתך ?וידוע לך מתי יהיה/תהיה קומונה/פורום בתפוז על "האסופית" ? תודה

samata

New member
בושה...

*כוח וידאו *האופנוברים ממאדים *כוח המחץ =]

ושכחת את הגדולה מכולן...

"ערי הזהב האבודות" זוכרים??? עם אסטבן, זיאה, טאו והקונדור שלהם... וגם שכחת את: עמיקו וחבריו, תיאודור החמור, בול וביל, בזיק ויו-יו, מאנו, דאג, בממלכת כיעורוניה, סיפורי אמא אווזה, קופידו, קשת וענן, המפחידנים, ניצנץ מארץ החלומות.

BedRooM Bra

New member
יש גם את סיסי הנסיכה

תאומי הגורל ועוד סדרה עם חרגול או איזשהו חרק שהיה בלש ועוד אחת שהראו בערוץ הילידם ממש מזמן והיו שם בני אדם שחיו במין צוללת והם הפכו להיות כרישים ודולפינים וגם שירה נסיכת הכוח (אחד הסדרות האהובות אלי) וסיילר מון

BedRooM Bra

New member
וגם הסדרה שהיו שם פינגווינים על

אופנועיפ קראו לזה הפינגווינים אני חושבת

HaDaRoSh

New member
גם אני ! ../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

חחחחחחח

וואי....

מה שאתה מדבר עליו על אלה שהפכו לכרישים ודולפינים זאת הסדרה המדהימה כוח כריש!!! איזו נוסטלגיה!

BedRooM Bra

New member
כן בדיוק כבר המון זמן אני מנסה

להזכר איך קראו לסדרה וואו איך שאהבתי אותה

ומה אם......

היער הירוק וחתולי הרעם, זה היה מאוד מזמן אולי בגלל זה לא ממש זוכרים את זה (אני לא כל כך זקנה
)

למעלה