רשימת כל הנוסטלגיה המצוירת

קינואה88

New member
תזכירו לי מה זה סנדוקאן?

אה וגם היה משו של חתולים שאומרים קארטה מיאו- זה החתולים הסמוראים נכון?

קינואה88

New member
תיארתי לעצמי!

יואווווווו כמה אהבתי את זה! אין אין גאוני!!! כל כך מחזיר לילדות!

RoieL

New member
היי ארנודל זו סדרה לא כ"כ

ישנה אם אני לא טועה ודאג באמת חסר עם הכלב המאמי שלו
אחותי אמרה לי שהיום משדרים את זה שוב
בערוץ הילדים?

dark warrior

New member
איפה השלישייה../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif

ואיפה תינוזאורים בפעולה
אתם לא מכירים מספיק.

RossandRachel

New member
אני בהלם!!!שכחת את...

בבאי!!היצור שבא עם המטריה שלו!!סגידת עולם!!חחח

קמהדנו

New member
אינספקטור גדג'ט, מייטי מאוס...

ספורט בילי מישהו זוכר את אלה? המפקח גדג'ט היה כל יום בחמש בערוץ הלבנוני מייטי מאוס וספורט בילי ישבו על הרצועה של שש וחצי בערוץ הראשון, אני חושב?

הוספתי את הסדרות שאמרתם

החדשים מסומנים ב- אגדות אגדות אחים גרים אגדות יער אוטובוס הקסמים אוסקר וחברים איפה אפי איק החתול אלאדין אלף ואחת אמריקות אנימניאקס אקס מן ארתור באדג'י באטמן איש העטלף בארבאבא -בארץ הקטקטים עלילות בבאי בבית של פיסטוק בוב השד מהבקבוק בוגי הבלש -בול וביל בולי איש השלג -בזיק ויו-יו בייבי יואי ביל וטד בילי החתול היי! בינבה בלאגן בלי סודות בלינקי ביל בלינקי ופינקי -בממלכת כיעורוניה בננה-מן בננות בפיג'מות בסוד העניינים ברבי ברוך הדב בת הים הקטנה גאיה גל וגילי גארפילד וחברים גברת פילפלת סיפורי גדליער גורו וגוגול גילי ותיק הפלאים ג'יימס בונד הצעיר גינת ההפתעות -דאג דביבוני היער הירוק דובון חיבוקון דובוני אכפת לי דובי דוברמן דובי הגריזלי דונאלד דאק וצוות קאווק דון קישוט דוקטור דוליטל -דינוזאורים בפעולה קצרצרים של דיסני דלת הקסמים דנבר הדינוזאור האחרון דני שובבני ד"ר דובשני דרופי -האופנוברים ממאדים האחים סופר מריו האסופית האקלברי פין הביגבגים הבוצנים הדבורה מאיה הדב רופרט הדובשונים הדרדסים הוגו הופה היי הזעפן הזרבובים החבובות החיים החיים על פי רוקו החתולים הסמוראים היה היה אדם סיפורי היער הירוק היתקליף הלב הלו ספנסר המופע של באגס באני המומינים המחסן של כאילו המלך בבר המעופפים הנועזים -המפחידנים הסיפור שאינו נגמר העפרון הקסום הפנתר הוורוד הצי'פמאנקס הצצקנים הקוסם מארץ עוץ הקטנטנים בארץ הקטקטים הרוח בערבי הנחל חבובוטף חבורת הזבל חבורת פינג חוות החלל חוש חש הבלש חיות וחיוכים חיפושיות חתול בצמרת -חתולי הרעם טאו טאו טאזמניה טוב טוב הגמד טום החתול השובב טום וג'רי עלילות טייני טון טימון ופומבה טין טין יוגי הדב יוסף המספר יעל בארץ המצויירים יער המשאלות כח המחץ כח וידאו כח כריש כנופיית יוגי כספר וחברים כפפת המשאלות לאן נעלמה כרמן סן דייגו שעת וורנר - לוני טונס סיפורי מוש -מאנו מחנה טופי מייטי מאוס מייטי מקס מלך הג'ונגל מסביב לעולם ב-80 יום מסעות גוליבר מסעות סינבד המלח מפלצות אמיתיות מפלצות קטנות מעשיות מצחיקות מקורי וחבורתו מקרון 1 מר בלופר מרכז העניינים מר מגזרת משפחת סימפסון משפחת קדמוני נאדי נילס הולגרסון -ניצנץ מארץ החלומות נעלולים נשים קטנות סוניק הקיפוד סופר בן סופרמן -סיילר מון סימבה מלך הג'ונגל סינבד המלח סיפורי אבא בונה סלסטין -סיפורי אמא אווזה סמי הסנאי סנדוקאן ספיידרמן ספר הג'ונגל ספר המעשיות סקובי דו עוגי דוגי עולמה של מקסי עזוב שטויות עיר הכובעים עכברונים קטנים בערבה עכברי השן -עלילות בבאי עלילות קיפודינה עליסה בארץ הפלאות על מלי ולמה -עמיקו וחבריו -ערי הזהב האבודות ערפדי הקטשופ פאוור ריינג'רס פדינגטון פו הדב פומיקי פופאי פופו הכלבלב -פוקימון פיטר פן פייבל העכבר הרפתקאות פינוקיו פינקי והמח פיף ותלתול פלאי קלעים פליקס החתול פנג הלבן פריקזויד פרפר נחמד פשוט אמרו לא פשוש צבי הנינג'ה צעירי בוורלי הילס -קופידו קופיקו קיד וידאו קלימרו קנדי קן דו איט קפטן אן קראטה קיד קריאת כיוון קריפי קרולרס -קשת וענן רגע עם דודלי רובוטריקים רובינזון קרוזו רון הדבורון רוני וליטל רוקי ובולווינקל רחוב סומסום ריץ' רץ' רכבת ההפתעות רן וסטימפי שוטרים וגנבים -שירה נסיכת הכוח שיש ואביגלגליג שישיית כח על הילדים משכונת חיים שלגיה שלושת המוסקטרים שלושת השדונים שלתיאל קוואק שרקי וגו'רג' -תאומי הגורל -תיאודור החמור תינוקות בצמרת תעלומות טוויטי וסילבסטר

למעלה