רשימת מלאי

Another Girl

New member
רשימת מלאי ../images/Emo63.gif

אז מעבר לאלבומים המובנים מאליהם,מה עוד יש לכם בבית? ספרים,בוטלגים,DVD,מרצ'נדייז?... לי בינתיים יש(מעבר לכל האלבומים הרשמיים):
שני בוטלגים-The inner revolution ו-Decca tapes
פול מקרטני בהופעה חיה בניו יורק
פול מקרטני בהופעה חיה בקאברן קלאב
האנתולוגיה 2 (דיסק)
The Beatles Story-DVD
Let it be-naked...שעוד לא שמעתי,אבל החבר השיג לי
ו...גלויות עם הביטלס של קוקה קולה...
חחח...

אין לי הרבה...../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif../images/Emo186.gif

האוסף הכחול (the beatles).
להקה במנוסה של פול. עומד להיות לי:
האנתלוגיה (דיסק 1!)
פסל של ג'ורג'\רינגו מהפנינג שעולה 14 ש"ח *פרסומת סמויה*

The Mad Hatter

New member
|מבוישת|

תמונה עם הביטלס ממאדאם טוסו נחשב? P: המ...ואם להיות מאולצים טיפה, יש לי את a salmon of doubt של דאגלס אדאמס שיש בו קטע נחמד נורא בו הוא כותב על היכרותו עם הביטלס... וחוץ מזה, כלום (כלמר, חוץ מהדיסקים שלהם, כמובן...>_<). P:

כדלקמן:

המממ.... לי יש: 1. את כל האלבומים (וחלק גם ב"קסטות"!!) 2. את הכחול והאדום 3. את האנתולוגיה בדיסק כפול. 4. את האנתולוגיה בדיוידי. 5. את הספר הענק של האנתולוגיה. (האנציקלופדיה....) 6. את Lennon Legend בדיוידי. (חדש!!!) 7. את הסרט "הארד דייז נייט" בדיוידי. 8. וכמובן.... קניתי את ה"נייקד"!!! אז יש לי גם אותו...

Miss CB

New member
גמני רוצה להשתתף

לי יש כמות מכובדת שאני מאוד גאה
בה:
פוסטר של אבי רוד
פוסטר כתום כזה שלהם מתקופה מוקדמת... לא מדהים אבל חביב כזה... אגב אני מעבירה בקרוב את שניהם לאותו קיר ואז יהיה קיר ביטלס! (תכף תבוא הסיבה למה אני מעבירה אותם ביחד)
שתי גלויות אכלו.. אחת רגילה חברה הביאה לי מחו"ל והשניה זה גלויה בתוך מסגרת קטנה מברזל שקניתי בנחלת בנימין לא מזמן
את הסרט לילה של יום מפרך בדיוידי
כל מיני תמונות ביומן
סיכה שחברה קנתה לי בת"א.. נחשב? סיכה של לט איט בי
והסיבה, וזה גם מרצ'נ אבל לא שלהם... קניתי היום פוסטר חדש |מאושרת| הוא כל כך מגניב... זה הבק קטלוג של הפלויד (=

הממ

סיכה של ג'ורג', תמונה קטנה של כולם מנחלת בנימין ספר על ג'ון ויוקו (נחשב?
) חולצה ונדמה לי שזהו מקווה שלא שכחתי כלום

מאור 87

New member
אמממ.. לי אין כלום.. ../images/Emo4.gif

חוץ מחולצה יפה של ג'ון לנון שכתוב עליה imagine (לברווז גומי כבר יצא לראות אותה..
)

i love lucy

New member
לי יש....

חולצה של לנון מוקדשת לי....(או למישל) ספר האגדה של גון הסט צוללת צהובה ונראה לי זהו... חוץ מהאלבומים!

SmallVille Girl

New member
אין לי כלופ :(

רק חולצה מtnt שכתוב עליה help i need somebody אהה יש לי שאלה יש דיסק של הביטלס בצבע שחור ?

Another Girl

New member
חחחח לא לזה היא התכוונה

יש אלבום שנקרא..איי ברח לי השם..נראה לי ש-past masters volume I...(או פשוט: "האלבום השחור"
) ושם יש כל מיני שירים שלא הופיעו באלבומים הרשמיים..יש עוד אחד בצבע לבן שנקרא " " " II.

little beatle

New member
רשימת המלאי שלי

שלוש גלויות שמסגרתי, עם תמונות מ"צוללת צהובה".
פוסטר של אבי רואד, ממוסגר גם כן
.
*חושבת* תמונות ביומן, וסיכה על התיק....
האוסף "ואן נחשב? אה, ויחש לי כל מיני סרטים ישנים מביקורים שלהם בכל מיני מקומות, מלווים בשירים... אבל זה חרא דיסק והוא לא עובד!
זהו, נראלי.

למעלה