רשימת מלאי

אהם אהם....

*כאמור יש לי 6 בוטלגים שלהם מזמנים שונים *הסרט צוללת צהובה *כל הדיסקים *ההקלטות עם טוני שרידן *בקרוב פוסטר של מועדון הלבבות הבודדים של סרג'נט פפר... *האנתולגיה של הביטלס מוקלטת מערוץ 1 לא זוכרת איזה שנה זה היה ,אבל בטוח שזה היה מזמן *הופעה של פול עם ווינגס....(לא יודעת איך קוראים לה היא גם מוקלטת) *היו לי הקלטות מהקארוון קלאב אבל מישהו דפק לי אותם די מזמן... *חולצה של ג'ון לנון

זה יקח זמן... ../images/Emo11.gif

תקליטים:
סרג'נט
מג'יקל
אבי רואד
לט איט בי
היי ג'וד
ראבר סול
רבולבר
הלפ
מיט דה ביטלס
62-66 (נו, האדום)
הלבן
ביטלס
סונגס
סרטים:
הראד דייס
מג'יקל
אנת'ולוג'י
תמונות, פוסטרים, ושאר דברים מלבלבים:
תמונה של פולי על המדף
תמונות מפוזרות ביומני הקט
אוסף של כתבות (ראיתם שבעה ימים?!?!?!)
חשוב מאוד - חצוצרות - אני האפוטרופסית החוקית של ספר האנת'ולוג'י עד סוף השנה!!! ווווייייייי! ב
בטח יש עוד כמה ששכחתי...

איזה כיףף לכם!!!

כל מה שיש לי -imagine הדיסק המקורי (לא האוסף וכו') -קסטה עם מיטב שירים ופוסטר מאוד מאוד יפה על הדלת..אבל אני מתכננת לקנות את הדיסק המשולב ההוא ו..אה.. המון אהבההה לכפרות שלנו

Another Girl

New member
ועכשיו נוסף לי עוד משהו!

Beatles Christmas...כרגיל השכן שלנו (תודה לאל עליו) הביא לי דיסק... ואותו אשמע בהמשך היום.

נדיר!! (נראה לי...)

גם לי נוסף משהו אדיר: זה דיסק שנקרא: SGt Pepper Alternate Takes The Psychedelic out-takes 1967 קיבלתי אותו מאנגליה!!!! יש בו 23 קטעים של גרסאות מגניבות לשירים המוכרים, שנגנזו... מ-ד-ל-י-ק!!! נ.ב שכחתי לציין ב"רשימת המלאי" שלי, שיש לי את הדיסק שעשה ג'ורג' מרטין: In My Life

Frnk

New member
היי שלום שלום!

החלטתי שהגיע הזמן שמעריצה גדולה כמוני תצטרף גם לפורום.. אז אם כבר אז כבר! אני כרמל :) נעים מאוד! ומה יש לי בבית?! הו הו! מלבד כל האלבומים (כולם, כולל ה"פאסט מסטרס") יש לנו: (משפחה של מעריצים) האנתלוגיה בדי וי די שלושת הדיסקים של האנתולוגיה סרטים: הארד דייס נייט צוללת צהובה הלפ הממ יש לי ספר שנשלח לאבא שלי בשנת 69 הישר מקרובי משפחה בלונדון: the beatles illustrated lyrics שלמי שלא שמע על זה זה רוב המילים לשירים של הביטלס עם איורים שלהם ושל אחרים... ו... אחרון חביב נדמה לי, ספר ש"טיים מגאזין" הוציא לרגל מותו של ג'ורג'י בשנת 2001 על הביטלס. ספר מקסים! אני חושבת שפוסטרים זה מובן מאליו ולא נחשב הא? :) ודבר אחרון חביב חביב, יש לי בבית את הזכרונות של סבתא מהופעה של הביטלס בהייד פארק בלונדון.. מספיק? :)

Another Girl

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

וואו זכרונות של סבתא...זה הכי שווה לדעתי!

תוספות נוספות (חרוז!)

1. הדיסק הכפול מהקונצרט שנערך לזכרו של ג'ורג'. 2. הפסקול מהסרט "צוללת צהובה"... איזה כיף הרשימה שלי גדלה, בסוף לא יהיה לי מקום בבית!

VAMPhantom

New member
יש לי אלבומים רבים...

עוד במצב מעולה , הכוונה לאלבומי- ווניל, כן כן...האלו הגדולים השחורים עם החור
מיותר לציין שזו היתה הלהקה בהא' הידיעה, שהוריי אהבו לרכוש עוד ועוד תקליטים שלהם... וכמובן את האלבום/תקליט של "להקה במנוסה?!" סליחה לא אוהב את התרגום מעדיף: band on the run אגב, אם תשימו לב- למי שיש, מופיעים שם גם רוברט דה-נירו וג'יימס קובורן ואם איני טועה גם דונאלד סתארלנד(האבא של)

למעלה