רשימת קניות...

Ultra marine

New member
רשימת קניות...

בכדי לא להעמיס על השרשור עם הקולקציות שמחכות לנו פתחתי הודעה נפרדת... עברתי עכשיו טוב טוב על הסווצים של כל הקולקצות. טוב נו, חוץ מעבודה מדוקדקת על אורלי שנראים לי ממש ממש משמימים.. וכמובן שאין לנו עדיין את קולור קלאב.. ובכל זאת, הצלחתי ובלחץ לאסוף לי 3 לקים - China Glaze Life Preserver מקולקציית Anchor away כתום מגניב כזה שהרבה זמן רוצה שכמותו. Essie Coat Azure עוד כחול אחד לאוסף, לא נראה לי מרשים יותר מאחרים, ירכש אך ורק כיוון שכולל חצי משמו הפרטי של אריק הכלבלב שלי.. OPI Don't Mess with OPI - קולקציית טקסס (נמצא בסימן שאלה, רכשתי יותר מידי ירוקים לאחרונה) מה אצלכן?

קצת טיזינג ../images/Emo3.gif

הכתום יפהפה והוא נראה הרבה יותר יפה במציאות מאשר בתמונות לטעמי.

Ultra marine

New member
טוב לדעת!

האמת שחשבתי על הכתום מקולקציית טקסס ואז גיליתי שהוא ג'לי חצי שקוף

edenable

New member
אני לא מסודרת עם wish list כמוך

אבל הספקתי כבר להזמין 2 שמאוד רציתי מהקולקציה של China Glaze: את AHOY (ורוד עם שימר) ואת BELOW DECK (דיופ של מרינו קול ככל הנראה ואני מקווה שהוא יהיה יותר בהיר). מ-OPI אני כרגע לא יכולה להצביע על צבע שממש בא לי, כרגיל הורודים הג'ליים האלה עושים לי את זה לגמרי. הכי נראה לי זה "Huston we have a purple" וגם "Too hot pink to hold'em". בזויה ואסי לא מצאתי כלום.

Dmorrigan

New member
הם אמורים להיות מאד דומים

לפי טמפטליה below deck קצת יותר סגלגל. נראה לי שאקנה אותו כתחליף למרינו קול.. הפורמולה שלו איומה.

edenable

New member
אם כבר מדברים

מישהי הבטיחה סווטצ'ים שלה של הקולקציה
באסה שהוא כהה יותר.

iefrat

New member
חביב, זו הבחירה שלי מהקולקציה של ציינה

אם הדיופ של מרינו קול יותר כהה לכיווןם הסגלגלות זה מעולה וAHOY נראה לי הלק שיעשה לי את היום שמח. מחכה לס'ווצים ועדכונים יקירתי, אל תתמהמהי!!!

Ultra marine

New member
הפעם,

גם אחרי שעשיתי סדר לכבוד סיכום השנה (שמזכירה לך שמחכים גם לאחד כזה ממך
) החלטתי לבדוק מה יוצא לקולקצית אביב. אני בדר"כ רושמת לי אחרי שאני רואה קולקציה מסוימת מה אני רוצה ממנה. אבל היה לי קשה לעכוב עם כל החברות, אז עשיתי סדר גם בשבילי וגם בשבילכן ואחרי שעברתי עליהן דרך הקישורים שצירפתי בחרתי לי. מבינה אותך, אין ממש מה להזמין. ה OPI נחמדים אבל בתחושה שלי אין שם שום חידוש.. רק הירוק "מעניין" אבל אני בטוחה שהיה בדיוק אחד כזה בעבר (הלא רחוק) מעניין מה יהיה עם קולור קלאב.

edenable

New member
אני עובדת עליו ../images/Emo178.gif

אני רואה צבע יפה - רושמת, אחרי זה מוסיפה עוד כאלה. אחר כך עוברת על זה - מוחקת כמעט את כולם. ככה עד שאני רואה שיש לי לק או שניים שלא מחקתי. אולי אחרי שיצאו הקולקציות ויהיו יותר תמונות דעתי תשתנה. בסוף קולור קלאב הכי "מיסתוריים" :)

Ultra marine

New member
בסופו של דבר זה בדיוק מה שאני עושה

השנה החלטתי לבדוק את כל הקולקציות בו"ז. אולי בגלל שאנחנו כאלה בררניות וכבר "ראינו הכל" הצלחתי למצוא רק 3.. ואולי בגלל שבאמת האביב הזה משעמם לגמרי.. אין ספק שפעם הרשימות שלי היו ענקיות והייתי בוחרת מתוכן מה להזמין כי היה יותר מידי..

רוני325

New member
תתחדשו ../images/Emo140.gifורציתי להזכיר שפעמיים בחודש עולה

פינה מיוחדת לזה בכל תאריך 15 ו-1 לכל חודש...אז נא להערך בהקדם

Ultra marine

New member
מממ,

זאת קניה רבע שנתית
סוג של.. הכוונה זה מה שאני מוצאת מעניין מהקולקציות שיוצאות באביב.

mayane21

New member
את מתכוונת לכמו שאני עשיתי../images/Emo8.gif

לגבי הקולקציה של opi "חדשות בגזרת הלקים"

Ultra marine

New member
כן ולא ../images/Emo3.gif

השרשור הראשון שפתחתי הוא ממש בסגנון שלך. רק שאפשר להתווכח על המילה "חדשות"
השרשור הנוכחי הוא - מה דעתי על העניין. בתקווה (שצלחה) לשיתוף של מה מדבר אל בנות אחרות מהקולקציות האביביות האלה.

mayane21

New member
חדשות= קולקציות חדשות שיצאו כבר/ בקרוב

לשוק
ותמיד אפשר לתת את המידע+ דעה אישית לגבי אותה קולקציה כל הכבוד על היוזמה!

Ultra marine

New member
אני צוחקת,

בהמשך לסיכומים האחרונים בבלוגיה התחושה היא שאין ממש חידושים.. וכמובן - טנקס

למעלה