רשימת קניות...

iefrat

New member
בנתיים מה עם החנות של צונית? אני אספתי:

הכל בהשערה, כי יש עוד לקים מקולקציות קודמות שחסרים באוסף (כמו mery midnight) היחידים שהלהיבו אותי ממבט ראשוני: Zoya - Dnnii - מה הפלא .....עוד אין לי גליטר סגול Zoya - Jules - מחכה לראות עוד ס'ווצים. ותאמיני או לא - למרות שלא אקנה אותו - מ ESSIE שכבר פיתחתי קצת דיעה קדומה עליהם אהבתי רק את: טה דא ם - Coat Azure על רקע הפסטלים הוא בולט עוד יותר - לדעתי הוא יפה! עד שאגיע להזמין, יבחנו לקים נוספים ואפילו אולי איזה קולור קלאב או שניים ירכשו

PeachGirl

New member
האמת איתרתי לי כמה

מתי יהיה אפשר להזמין?? בצ'יינה:Sea Spray ובזויה: האמת ממש אהבתי את הקולקציה!

edenable

New member
את צ'איינה את יכולה להזמין מ-eBay

את זויה עוד לא ראיתי למכירה

מ ס ט י ק

New member
כלום!

ורק בגלל שנשבעתי לעצמי (מול חבר שלי) שאני לא קונה יותר לקים בתקופה הקרובה... במיוחד אחרי שקניתי היום עוד 2 קולור קלאב בדוכן שבסינימה סיטי שבראשון (תודה על ההמלצה!) אולי רק אם אני אחליט למכור כמה לקים אז אני אקנה משהו מהקולקציות החדשות, אחרת אני לא קונה...

יש קולור קלאב בסינמה סיטי בראשון???

איפה הייתי כשדיברו על זה??!? כמה הם עולים? יש בכלל מבחר??

מ ס ט י ק

New member
יש מבחר נחמד מאוד

וגם מלא אסי ואופי!! המוכרת ממש חמודה וכל לק שהתלבטתי אליו היא מרחה עליה (מלקים שיש לה בצד) והראתה לי איך הוא נמרח...

אוי לא... אסור לספר לי דברים כאלה...

במיוחד לא כשאני בתקופת בחינות...
איך אני אמורה להתרכז עכשיו??

בהחלט מבחר נחמד

קניתי משם כבר איזה 10 לקים של קאלר קלאב מאז. אבל עדיין זה יקר יחסית האסי והOPI, אסי 65 שקל לאחד, OPI 59 שקל, קייטי פרי 118 שקל זוג (השחור שעושה את הפיצוצים וצבע אחד לבחירה מתחת).

iefrat

New member
לא מבינה גדולה אבל...

אבל למרות ש OPI ו ESSIE יקרים בכל מקום בארץ. נראה לי שני לקים של קולור קלאב ב 50 ש"ח זה סביר יחסתי לאיכות. לפעמים לא בא לחפש ברשת ולחכות או אין רשימה גדולה... בדוכן יש מחבר לא רע...

noash5

New member
גם אני נשבעתי מול החבר שאין יותר לקים..

במיוחד אחרי ההזמנה הראשונה שלי מחו"ל. הבעיה היא שעכשיו יצאו כ"כ הרבה חדדשים ויש מבצעים ואני צריכה להתחיל להמציא תירוצים....

HolyCute1

New member
הרשימה שלי ../images/Emo26.gif

אני צריכה (לא רוצה, צריכה!
) לק ורוד, לק בגוון חרדלי, ובסיס חדש לפרנצ' - ורוד או בז' בהיר, מנוצנץ קלות. הבחירות היו:
tropical punch של OPI לקטגוריית הורוד,
לקטגוריית הבסיס הנוצץ אני מתלבטת בין כמה, כולם של ZOYA: Melodie , Amminah, Nevaeh, Diem, Uli או Danielle, עם נטייה לNevaeh .
בקטגוריית החרדלי אני עדיין מתלבטת... לא מצאתי אחד שהיה נראה לי מושלם. אשמח להמלצות

Ultra marine

New member
תבדקי בקולקציית ויקסן של צ'ינה גלייז

אני זוכרת שהיה שם משהו כזה...

HolyCute1

New member
ה-Classic Camel מגניב!

אבל קצת נוצץ, והייתי רוצה טיפה כהה יותר. אני אקפוץ לחנות לנסות את הכפית שלו, אולי יפתיע לטובה

למעלה