רשימת שירים

box 5

New member
לא שמעתי את האלבום, אז אני לא יודעת

איזה עוד בלדות יש שם... אבל מאה אחוז תהיה בלדה אחת מהאלבום החדש, ובגלל שזה היה הסינגל, זה גם הגיוני... =]

lacrimosa girl

New member
הוא לא בלדה, הוא יותר מזה [:

הוא שלמות/tapuzforum/images/emo99.gif 5 שירים ביחד ^^

היויו

New member
בגלל זה אמרתי אחלה ../images/Emo8.gif

הוא באמת יפה, וגם אני אוהב את הקטע של I'm afraid so afraid of being raped again and again...

lacrimosa girl

New member
כן,זה קטע מצמרר.

בדיוק כתבתי אותו במחברת. Its so strong... I feel like Tuomas wrote that about me.

lacrimosa girl

New member
אהיה מחוברת כנראה בשעה וחצי הקרובה

אולי קצת פחות. ואולי בערב, נראה.

ZeroTolerance

New member
מישהו מוכן לרכז את השירים?

ולא בשמות מקוצרים!!!! לפי רמת הודאות שהם יבוצעו בהופעה בארץ. אני רק לא מבין למה הם הולכים לבצע חצי מסט של ההופעה שירים חדשים! זה בערך לטחון את כל האלבום בהופעה חיה, לא? חבל, יש להם כ"כ הרבה דברים ישנים שאני רוצה לשמוע בהופעה. מקווה שלא יאכזבו.

LadySilkworm

New member
השירים שבטוח יבוצעו

ever dream ghost love score sleeping sun The Poet And The Pendulum ויש גם את bye bye beautiful, master passion greed בויקיפדיה כתוב גם ש ווישמאסטר הם הולכים לבצע שירים חדשים כי מן הסתם זה סיבוב ההופעות של האלבום החדש.. אבל החלוקה בין שירים ישנים לחדשים תהיה שווה.

היויו

New member
תפוזונה../images/Emo46.gif

כתבתי הודעה מושקעת על הסבר למה בעיקר שירים חדשים ואיזה שירים ובלה בלה בלה... טוב, כבר כתבו לך... יש שמועות שגם Higher Than Hope וברור שישמיעו לא מעט שירים מהאלבום החדש- אחת מהמטרות של סיבוב הופעות היא לקדם את מכירות האלבום החדש והאלבומים הקודמים בעדיפות מעט יותר נמוכה, כי אותם כבר מכירים.

ZeroTolerance

New member
קידום האלבום...

זה לא אומר שצריכים לנגן אותו במלואו - זה סתם בזבוז. כמעט אף להקה לא עושה את זה. נכון שבד"כ מנגנים קצת יותר שירים מהאלבום החדש, אבל לא 50% מההופעה. יש סיכוי שיעשו גם את הקאבר שלהם ל-HIGH HOPES?

היויו

New member
אל תשכח שאנט לא יכולה לשיר חלק גדול מהשירים

כמו קינסלייר למשל.היא פשו לא מסוגלת , אין לה קול לזה...

למעלה