רשימת שירים

hearing

New member
רשימת שירים

לפני כשלושה שבועות פרסמתי הודעה, שכבר נשארה מאחור, לגבי שירים מועדפים לשירת האדם הקרוב. מאחר והשבוע סוגרים את הרשימה, אשמח לשמוע עוד תגובות מהגולשים, לגבי שירים מועדפים למפגש השירה בציבור. תודה עידו ג

כיסוף

New member
יא כבר הבאתי לך רשימה שיכולה

להכיל שירון שלם? מה חסר לך עוד? או שלא התייחסת לשירים

hearing

New member
נכון

הרשימה שלך מעולה, ואני מעביר אותה למנחה הערב. פשוט רציתי לשמוע עוד הצעות! זה נורא נחמד שיש לאנשים שירים שהם מכירים, למשל בשירת האדם האחרון היה שיר שאני מאד אוהב (של פוליקר) אז עליתי על הבמה וזייפתי בלי בושה.

כיסוף

New member
יא הזמרת הראשית רוצה לדעת

מי מנחה הערב נדמה לי צביקה הדר נכון. תגיד לו אני רוצה להיות נינט טייב הבאה סתם סתם תגיד לו תודה תודה תודה בצנעה הוא כבר יצחק. שאלה שניה איזה שיר אתה אוהב של פוליקר ? ג'ינג'י בטח לא? כי מתאים לך. אבל אם ניחוש אחר אהבנו פעם באמת ובתמים אהבנו כמו שילדים יודעים עלי וגם עליך רואים את השנים ואת יפה, פנים אל מול פנים מזהה?
טוב וכמה בונוסים של יודל'ה שאני אוהבת במיוחד. התחלה חדשה - עם להקת בנזין עיניים שלי רדיו רמאלללה אלקו דברים שרציתי לומר הצל ואני טוב תגיד לי כמה שירים להשלים לך את החסר.

כיסוף

New member
טוב עוד כמה

כמה שירי יהורם גאון. 1. קומי צאי 2. בואי נשוב אל הטנגו (בחירה שלי
) 3. אל תשטה באהבה 4. על כל אלה 5. שלום לך ארץ נהדרת ( גם בחירה שלי ) 6. בפרדס ליד השוקת 7. לא נפסיק לשיר - צביקה יאהב 8. לילה בחוף אכזיב 9. לכה דודי 10. אברהם אבינו שיר בלאדינו אבל מעולה מיקי גבריאלוב 1. עוף גוזל 2. טלי טלי נורית גלרון 1. כי האדם עץ השדה 2. אין מדינה לאהבה עדנה גורן 1. הוא יהיה לי בעל שושנה דאמרי 1. אור 2. בת שבע 3. כלניות 4. צריך לצלצל פעמיים 5. שושנה שושנה 6. הורה ממטרה הדודאים 1. בשדות בית לחם 2. שיר הנוקדים שלישית גשר הירקון 1. המחרוזת שלהם. החלונות הגבוהים 1. אינך יכולה 2. יחזקאל 3. ילדה קטנה 4. מה איתי להקות צבאיות 1. אילו ציפורים 2. הבן יקיר לי אפרים 3. הייתי נער 4. ישנן בנות הפרברים 1. ערב של שושנים 2. אל גינת אגוז 3. שדמתי 4. בת עשרים 5. לילה לילה השלושרים 1.לו הייתי פירט 2. העיר באפור נורית הירש 1. הדרך אל הכפר 2. אח יא ראב יא ראב 3. ושוב איתכם 3. בואי לאילת דודו זכאי 1. חייכי לי בשירים 2. ארץ ישראל יפה 3. עוד יהיה טוב בארץ ישראל שולה חן 1. אוריה 2. בא הביתה ישראל יצחקי 1. אבאל'ה בא ללונה פארק 2. סימונה מדימונה 3. שיר הבוקרים וכמה שירי ארץ ישראל שהרבה זמרים שרים 1. חלומות 2. בארץ אהבתי השקד פורח 3. הוא לא ידע את שמה 4. הליכה לקסריה 5. חופים הם לפעמים 6. שיעור מולדת 7. עין גדי 8. שלל שרב 9. אגדה יפנית 10. חולם בספרדית - שלמה ידוב 11. ילדים זה שמחה הברירה הטבעית 12. ילד אסור ילד מותר - ריקי גל 13. שיר הקטר - אריק לביא 14. נועה - אריק לביא 15. מי יצילנו מרעב 16. רוח רוח זהו מספיק לא?

צלף

New member
../images/Emo16.gif מזמורי קבלת שבת ../images/Emo16.gif ../images/Emo79.gif

היות וערב שירה מתנהל ביום שישי בצהרים אז הרבה מתאים לשלב שירי קבלת שבת ומזמורי שבת ששרים בערב שבת ליד השולחן
ואז הרבה טבעי לצאת מיום שירה ולנסוע כל אחד למקומו ב
ולהמשיך את האוירה
... במיוחד שיש אצלנו זייפנים מושבעים שאם הם שרים חס וחלילה אז מייד הם מואשמים באיזה חטא איום ונורא
... טוב רשימת מיזמורים שאני זוכר... לכה דודי לקראת כלה.. מנוחה ושמחה אור ליהודים. מה ידידות מנוחתך, את שבת המלכה. יום זה לישראל אורה ושמחה, שבת מנוחה. יום זה מכובד מכל הימים כי בו שבת צור העולמים. כי אשמרה שבת, אל ישמרני. אות הי לעולמי עד, בינו וביני.

כיסוף

New member
משהו להבין פה

לא היה מדובר שצביקה הדר מנחה? או שהשתנו התכניות? בכל אופן הלכתם על הבחירה של מנחה פשוט אין עליו אז אם זה יוני רועה כמה שירים לבקשת המעריצה הגדולה שלו שיר האושר - אנחנו מונחים על העוגה מה נשאר לו - נתנאל - מה נשאר לו מה נשאר, היא היתה לו אם ודרך היא היתה לו יחידה מה נשאר לו מממממממה . עם הקדשה מיוחדת בשבילי
ונעימת השיכורים. ועוד שיר מתאים לכבוד 50 שנה לג'ו עמר שיר השיכור. - כוסית אחת לגמתי ועוד כוסית עכשיו עידו תן תוכנית מפורטת יותר או קישור כדי שאראה מה התכנית

צלף

New member
בקשה מיונתן סגל

שלום לכולכם ביום שישי ה-16 בינואר יתקיים ערב שירת האדם. הפעם ישנה אפשרות למשתתפים לבחור את השירים לאותו הערב. אלו שרוצים לבחור את השירים, אנא שילחו בדחיפות עד יום שלישי הקרוב את שמות השירים המועדפים עליכם. טלפון: 03-6241168 או פקס: 03-6243395. בברכה יונתן סגל

כיסוף

New member
O.K

זה לא היה כ.א.ל לבחור שיר אחד מתוך ימבה של שירי שירה בציבור המשובחים רשמתי אתמול ואני רושמת עודפפפפפפפפפפפם
מה נשאר לו - נתנאל

צלף

New member
אני מבקש שהמנחה במופע שהינו ירון

חדד ישיר שיר שחיבר והוא זודיאק

hearing

New member
ואללה

ירון חדד הוא המבצע של השיר, לא המחבר. אבל אתה צודק. יוני רועה הלחין את השיר החביב הזה. הנה הפזמון מתוך שירון.נט אש בשמיים, שלהבת מעל נוגה וצדק טובעים בחלל זודיאק סובב, מסתובב הגלגל, מהומה.

צלף

New member
נאלצתי למחוק כאן הודעה ../images/Emo10.gif

בגלל ציטוט של שיר שלם כאן, ועל פי הוראות הנהלת תפוז אסור לצטט שירים שלמים בגלל פגיעה בזכויות יוצרים,

צלף

New member
אבל מותר לצטט מהשיר אז אני מצטט

מהשיר חוץ מהבית האחרון זודיאק / ירון חדד על השור, על הקשת על הגדי מהומה. על אריה, על מאזניים על הדלי מלחמה. על דגים קרב בשניים לבנה בחמה. אש בשמיים, שלהבת מעל נוגה וצדק טובעים בחלל זודיאק סובב, מסתובב הגלגל, מהומה. בתולה מסתערת על טלה וסרטן תאומים במחתרת עם עקרב מסוכן. אש בשמיים... כך אומנם, בן אדם, מסתובב בעולם בלי כוכב, בלי מזל מאי פה לאי שם.

כיסוף

New member
מממממממממממממממה?

אבל זה לא נכון מה שאתה אומר!!! ממתי ההוראה הזאת תמיד מפרסמים מילים של שירים כל הזמן. מה קרה פתאום לתפוזינה זה ממש לא נכון. כל אתר מוזיקה מפרסמים מילות של שירים שאנשים מבקשים. אז מה הקטע? התחילו להתיפיף שם בהנהלה או מה? עד היום הם הרשו בפורום מוזיקה כאן. בקיצור בולשיט

צלף

New member
תראי יכול להיות שאת צודקת

וברור שצריך רוזייה חקיקתית בעניין זכויות יוצרים באינטרנט. אבל יש ארגון מלחינים ומשוררים (אק"ם) והם התחילו להקפיד על הניצול לרעה של השירים, אז הם התחילו לתבוע בעלי אולם שמחות שארחו חתונות וזמרים ששרו שירים שלהם בלי לשלם תמלוגים. (לפעמים מדובר בסכומים של מאות אלפים). אז הנחלת הפורמים בתפוז מאוד נלחצה מזה והם היום מאוד מקפידים בזה. ונכון שהיום מנצלים את החוקים וישומים בפועל לרעה, אנחנו לא צריכים ללכת רחוק... כדי למצוא דוגמאות כאלו...

כיסוף

New member
הנהלת תפוזינה

לא יצאה בהודעה מפורשת ביחוד בפורומים שעוסקים במוזיקה והמנהלים בפורום מוזיקה לא רשמו הודעה כזאת, אלא רק שאסור להעלות שירים לפורום. וגם בפורום שנות השישים לא ראיתי את המנהלת כותבת משהו כזה ולהיפך אתמול ביקשתי שם מילים של שיר ותוך כמה דקות קיבלתי נו אז? אז כל עוד אין הוראה מפורשת שלא ישחקו לי אותה צדקנים בהנהלה שם. אתמול נפתח האתר הראשון בתשלום למוזיקה 4 ש"ח על שיר 30 ומשהו שקל על אלבום. מילא היו שמים זמרים נורמלים אההה נגיד אבל גם לא שווה.

כולם טועים

אסור לצטט אפילו שורה אחת של מילים מתוך שיר. הציטוט היחיד המותר הוא במסגרת דיון או מחקר על שירים, כלומר השוואות בין שירים שונים המכילים שורות דומות או בין שירים דומים המכילים שורות שונות, השוואות של משקל וחריזה בין שירים שנכתבו ע"י אותו משורר או ע"י משוררים שונים, וכן הלאה. העלאת שירים שלמים באתרי שירה שונים איננה הופכת את זה למותר. הכי טוב לשאול בפורום משפט ואינטרנט. מומחי הפורום תיכף יגידו שם שאסור

למעלה