רשימת שירים

moran f

New member
או עם קבלת אישור מבעל הזכויות

באתר שירונט, למשל, לדעתי הם מבקשים אישור מבעלי הזכויות - אם תחפש שם שירים של נעמי שמר, למשל, תמצא הודעה שאומרת שהיא לא מאשרת את הצגת שיריה באינטרנט.

ממש לא חשבתי על זה ../images/Emo6.gif

בכלל לא עלה על דעתי שכדי לפרסם באינטרנט שיר או חלק משיר, צריך לפנות ולבקש רשות בכתב מאת המשורר או מאת אקו"ם (שמסדירים את כל הנושא הטכני והחוקי, ומתמחים בעיקר בהגשת תביעות נגד בתי קפה שמשמיעים דיסקים ללא רשות). ממש לא עלה בדעתי כמו שלא עלה בדעתי שיש אחת שחייבת לענות לכל הודעה שלי, לא משנה מה אני כותב

כיסוף

New member
נו .......... אז? עידו

אתה מאשר/מעביר את הבקשות שכתבנו כאן או לא? מה התשובה?

hearing

New member
מעביר את זה הלאה

בטח. יש פגישה ביום ראשון עם יוני רועה על מנת לסגור רשימת שירים. עדיין אתם יכולים להעביר את בקשותיכם ! במייל לבקול [email protected] או לפקס 03-6243395 עידו ג

כיסוף

New member
טוב עד יום ראשון אלוהים גדול

ועוד אפשר להכניס לרשימה של השירים מחרוזת שירים של משה וילנסקי מחרוזת שירי נעמי שמר מחרוזת שירי אפי נצר מחרוזת רוסית מחרוזת שירי שייקה פייקוב מחרוזת שירי יאיר רוזנבלום עד עולם אחכה - יעל לוי וצ'רצ'יל (קלפטר) אלה שירים לרשימה ששכחתי ולא בקשות מיוחדות שלי ובלעדיי אחד מהמחרוזות האלה זה לא שירה בציבור והתכנית אתמול בערב היתה פצצות לגבות. יוני אתה עשר

כיסוף

New member
אני אתקן אותך קצת

מנחה הערב זה יוני רועה והוא הלחין את השיר השיר הוא זודיאק זה נכון והזמר הוא ירון חדד
וחידש אותו גיא שרפי בכוכב נולד שיר קצבי אחולשלוקי

למעלה