רשלנות בטיפול

swesa11

New member
רשלנות בטיפול

שלום וברכה .אני סובל יותר משבע שנים מכאבים בכתף ולאורך היד והכאבים החמירו עם הזמן הופניתי לאורטופד שהזריק לי סטרואידים וכעבור שבוע ימים היד התנפחה . טילפנתי לרופא המזריק שטען שזה טבעי בהתחלה ויקח כמה ימים ואני ארגיש טוב כעבור שלושה ימים בשבת בבקר הרגשתי כאבים עזים והתנפחות גדולה ביד .הלכתי למרפאה פרטית היות וזה שבת ומיד הופניתי למיון בבית חולים שם גילו זיהום חמור ואושפזתי יותר מחודש ימים לטיפול שכלל אנטיביוטיקה בוריד וניתוח ביד לניקוז מוגלתי ושטיפת מרפק --באחד מביקורי הרופאים שאלתי מנהל המחלקה על האישפוז הממושך . ענה לי במפורש אנחנו נלחמנו על עצם החיים שלך היות והזיהום הגיע לממדים שהאיפשרות היא קטיעת יד ולכן שמרנו אותך בטיפול אינטינסיבי וממושך להצלתך.לציין שהמקרה היה בפברואר 2006 ולאחר השיחרור ועד היום אני סובל מכאיבים ואפילו החמירו.התיעצתי בזמנו עם עורך דין שאמר לי אני שאלתי אורטופד שלדעתו אין עילת תביעה ודברים כאלה קורים וזה מסובך להוכיח רשלנות.הטיפול בבעיה נמשך ולאחרונה נשלחתי למרפאת כאב בבית חולים שגילו פגיעה שורשית וגם דיסק צוארי- מנהל המחלקה בבדיקה ובתחקיר הרפואי שאל אם תבעתי קופת חולים והאורטופד היות ודבר כזה אסור שיהיה ומקצועית על הרופא החובה להכין המטופל בצורה שתמנע זיהומים מהסוג הזה ואני אומר לך את זה כמומחה בכאב 30 שנה.הדברים האלה פקחו את עיני מחדש היות וההשלכות נמשכות עד היום ואפילו יצאתי לפנסיה מוקדמת למרות גילי הצעיר יחסית(55)מהסיבה שאני מוגבל ביד וכתף וסובל מכאבים כרוניים.ברשותך מה הוא מצבי המשפטי בנושא והאם יש סיכוי להלחם במוסדות ולהצליח בתביעה למרות הזמן שעבר- - - בתודה וברכה.

תשובה

לא ניתן לתת מענה קונקרטי לשאלתך, מעבר להמלצה חמה לפנות בהקדם האפשרי לעו"ד המתמחה ברשלנות רפואית, אשר יפנה אותך למומחה רפואי שיחווה דעתו בשאלה האם היתה רשלנות כלשהי מצד הרופא המטפל ב-2006.

למעלה