רשלנות בעת טיפול שיניים,,

oritta17

New member
רשלנות בעת טיפול שיניים,,

לקרובת משפחתי,בעת השתלת שיניים ,הוזרקו הרבה זריקות ,על ידי רופא שיניים - שאיננו רופא כירוג ,
וכבר חלפו שנתיים מאז ההשתלה,והחלק העליון של הפרצוף נותר לגמרי רדום.
רופא -שיניים דורש בדיקת EMG להוכחת התלונה.
רופא נוירולוג טוען ,שנגרמה כאן פגיעה עצבית, ולא ניתן לבצע בדיקה זו (EMG),והסיבה היא
בגלל שהשתלים עשויים מתכת.
במצב הנוכחי מושתלת השיניים בין הפטיש לסדן.
השאלה היא:
מה עליה לעשות כדי לקבל פיצוי על הנזק שנגרם לה ?

רשלנות של רופא שיניים

שלום רב,
אחוז התביעות הגבוה ביותר ברשלנות רפואית הוא כנגד רופאי השיניים.
לפי התאור שלך אני יכול לקבוע בהסתברות די גבוהה כי אכן מדובר כאן ברשלנות רפואית והנזק שאת מתארת הוא נזק חמור מאוד.
התופעה מאוד ידועה לפיה רופאי שיניים שהם לא כירורגים לפה ולסת , מבצעים הליכים כירורגיים כגון מה שאת מתארת.
אכן נראה כי יש מקום להגשת תביעה
זיו

oritta17

New member
תודה,אבל מה לגבי אי -יכולת ההוכחה בבדיקות ?

הרופא אמר לה ,כי להגשת תביעה יהיה עליה להביא הוכחות בבדיקה המאששת פגיעה עצבית.ׁ(בדיקת E.M.G)
מאחר והבדיקה לא ניתנת לביצוע באזורים שיש בהם חומר מתכת, (במקרה זה -שתלים.)
השאלה היא: איך היא תגיש תביעה , ללא ההוכחות שרופא דורש ?

רשלנות רופא שיניים

אז כך,
ברור לכול שמי שהולך לטיפול שהוא יחסית פשוט, כגון הטיפול הנדון, לא מצופה שהפציינט יצא משם עם פגימה כה קשה.
אכן, בדיקת EMG , בדיקת מוליכות עצבית, יכול לקבוע באופן ברור כי אכן יש פגיעה עצבית אבל עצם האי יכולת לבצע את הבדיקה, בגלל השתלים, לא אומרת שאין לה נזק עצבי. אדם שיוצא מטיפול שכזה לא צריך להגיע לרמת סבל שכזו וזו ראיה מספקת בעיני לשם בחינת האפשרות כי נגרם כאן נזק כתוצאה מהתרשלות רפואית.
מומחה לכירורגיית פה ולסת יכול להצביע על פגימה עצבית.

שירן6500

New member
יש לי מישהו מדהים בשבילך!

אני מכירה עורך דין שהוא גם רופא שיניים! זה בול מה שאת צריכה!!! קוראים לו זמי מור, והוא בחור אדיב. אני מכירה אותו מתחום טיפולי השיניים כבר המון המון שנים.
זה המספר שלו0722239916 אם את צריכה עוד פרטים תגידי לי!

למעלה