The Heretic
New member
רשלנות פסיכיאטרית-בבקשה נסו לעזור!
שלום לכולם,
לקחתי את התרופה פרוזק(פריזמה) כשהייתי בת 15 בגלל שהיו לי אז הפרעות אכילה.
בעלון רשום שיש תופעות לוואי במתבגרים- מחשבות אובדניות.
כשבועיים אחרי שנטלתי את התרופה בצעתי נסיון אובדני שהוא במאה אחוז בגלל התופעות לוואי.
(לא היו לי שום צורך או אפילו כוונה אמיתית, רק אחרי שנים הבנתי שזו תופעת לוואי)
1. הנסיון האובדני שינה את מסלול חיי ונגרם לי נזק כבד מאד בגלל אשפוזים.
(אחרי האשפוז הראשון אליו נכנסתי בגלל הנסיון הזה קבלתי טראומה וזה גרר עוד ועוד בעיות נפשיות ודרדר את מצבי.
לדוגמא, באשפוז הזה נתנו לי תרופות חזקות שגרמו לי לעלות במשקל יותר ממה שהייתי צריכה, מה שגרם לי אחרי השחרור להיות בולמית ומשם לאשפוז נוסף במחלקה אחרת. כל זה היה נחסך.
2. הגשתי בקשה לקבל את התיק הרפואי כדי לקרוא מה הרופאה שנתנה לי את התרופה והמטפלים שהיו כתבו בתיק כי אני לא זוכרת את הפגישה הזו במדויק
3. האם אתם מכירים או חושבים שבמידה ואמצא שם חומר מספק, יש מקום לחשוב על תביעה?
נגרם לי נזק עצום אני רק צריכה להוכיח שזה בגלל הכדור ומקווה ש"השתלשלות ארועים" זה משהו מתקבל.
שלום לכולם,
לקחתי את התרופה פרוזק(פריזמה) כשהייתי בת 15 בגלל שהיו לי אז הפרעות אכילה.
בעלון רשום שיש תופעות לוואי במתבגרים- מחשבות אובדניות.
כשבועיים אחרי שנטלתי את התרופה בצעתי נסיון אובדני שהוא במאה אחוז בגלל התופעות לוואי.
(לא היו לי שום צורך או אפילו כוונה אמיתית, רק אחרי שנים הבנתי שזו תופעת לוואי)
1. הנסיון האובדני שינה את מסלול חיי ונגרם לי נזק כבד מאד בגלל אשפוזים.
(אחרי האשפוז הראשון אליו נכנסתי בגלל הנסיון הזה קבלתי טראומה וזה גרר עוד ועוד בעיות נפשיות ודרדר את מצבי.
לדוגמא, באשפוז הזה נתנו לי תרופות חזקות שגרמו לי לעלות במשקל יותר ממה שהייתי צריכה, מה שגרם לי אחרי השחרור להיות בולמית ומשם לאשפוז נוסף במחלקה אחרת. כל זה היה נחסך.
2. הגשתי בקשה לקבל את התיק הרפואי כדי לקרוא מה הרופאה שנתנה לי את התרופה והמטפלים שהיו כתבו בתיק כי אני לא זוכרת את הפגישה הזו במדויק
3. האם אתם מכירים או חושבים שבמידה ואמצא שם חומר מספק, יש מקום לחשוב על תביעה?
נגרם לי נזק עצום אני רק צריכה להוכיח שזה בגלל הכדור ומקווה ש"השתלשלות ארועים" זה משהו מתקבל.